Да родиш на 16

• 94 462
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 200
П.П. Все си мисля, че темата не е пързалка, но кой знае?  Peace

За авторката е елементарно да докаже, че не е пързалка. Да пише на едно листче днешна дата и бг-мамма, и да снима листчето+теста, да качи в прикачи.ком.  Laughing

Предлагам следващите "Бременна съм на 16" да започват задължително с нещо такова. Joy

Това как ще докаже, че е на 16 години или че самата тя е бременна? А фалшив положителен тест е фасулска работа да се направи - червен флумастер с тънък писец и си готова. Точно такъв номер бях направила на майка ми на един 1-ви април преди години. После трябваше да направя 20 истински, че да докажа, че не съм  Laughing

# 1 201
  • София

За акъла  и бебетата - като се имаа предвид кофти статистиката за броя на абортите и изоставените деца, май на доста народ нещо му е бъгнато.

Прибави и онези 270 000 с репродуктивни проблеми- не малка част от тях  ги имат точно поради напъните за стриктно планиране.

# 1 202
Това как ще докаже, че е на 16 години или че самата тя е бременна? А фалшив положителен тест е фасулска работа да се направи - червен флумастер с тънък писец и си готова. Точно такъв номер бях направила на майка ми на един 1-ви април преди години. После трябваше да направя 20 истински, че да докажа, че не съм  Laughing

Защо даваш идеи... Grinning

# 1 203
Анди, ти като нямаш ресурс, как да планираш?
Планират хора, които работят, поставят си цели и ги постигат.
За теб това е непонятно.
Плановете се реализират с действия и средства.
Искаш ли да ти дам пример с поне 5 момичета от форума, които си планират точно живота и нямат драми като на Мелани?

Джулката е една от тях. Heart Eyes bouquet
Лъкито е втората. Heart Eyes
Още искаш ли?

То да забременееш на 16 не се иска ни акъл, ни образование! Всеки го може. И не знам защо се очаква, че на такива пикли целият свят до девето коляно им е длъжен?

# 1 204
  • София
А има една 50-годишна в Казахстан, която е бременна вече няколко години и още не е родила. И по този случай й се присънва редолно някой да й казва да лекува. И баща й й се явил насън и й казал, че ще роди през март, а тя си помислила "а кой март?". Сложиха я в едно студио с една "лечителка", която и тя подобна песен пее на бездетни жени, които от няма накъде отиват при нея (сещате се, тяхната култура особено много държи на раждането на деца), и им казва, че примерно ще бременеят 12 месеца, 16 месеца, и няма да се вижда нищо на ехограф. И наистина някои жени развиват симптоми на фалшива бременност и наистина всички мислят, че са бремненни, те самите вярват в това, но на лекар не ходят, а и да отидат, вярват на това, което казала лечителката. Двете лечителки като ги поканиха да седнат една до друга, "бременната" каза, че от другата лъхала лоша енергия и щяла да навреди на бебето. Цирк и половина, гледай какво се казва конкуренция!

# 1 205
  • София
Дева, няма никакво значение дали работя или не. За хората, които държат да планират всичко, особено кога да раждат, могат да го планират и без ресурс - те просто обичат да планират и силно вярват, че плановете им са безпогрешни и безотказни. Моите деца са непланирани,  в смисъл, че не съм казала "ето, сега спирам контрацепцията и следващия месец ще черпя". А второто пък, ннаправо беше изненадата на годината - не само непланирано, а и невероятен късмет, напук на всички обстоятелства, дори не съм се надявала да забременея повторно, ама ей на (но беше тайничко пожелано в дванайсет вечерта на Нова година, явно от нестихналите хормони от първото раждане)! Абе, луда работа! Затова такива силно случайни събития като имането на деца хич не ги вярвам да се планират, че току оня горе вземе, че си направи майтап с плановете, и или радост, или трагедия става.
Хората го написаха, ама май само ти не разбра - работя, бе, работя, спокойно! Разрешаваш ли сега да планирам или да не планирам? Молба за разрешение да ти напиша ли? Сега си намерИ друго, за което да се заяждаш. Не че ми дреме, ама ти сега трябва да го мислиш.

# 1 206

Защо даваш идеи... Grinning

Да се знае, че пред бг мама доказване ня-ма!  Laughing

# 1 207
Ох, това с теста ме разби. Имаш късмет, че майка ти е пич, защото някоя щеше да те опердаши. преди да ти даде истинския тест Simple Smile. Още се хиля. Представям си моя да ми направи такъв номер. Но ми даде идея за пранк де Simple Smile.

# 1 208
  • София
Анди, ти като нямаш ресурс, как да планираш?
Планират хора, които работят, поставят си цели и ги постигат.
За теб това е непонятно.
Плановете се реализират с действия и средства.
Искаш ли да ти дам пример с поне 5 момичета от форума, които си планират точно живота и нямат драми като на Мелани?

Джулката е една от тях. Heart Eyes bouquet Лъкито е втората. Heart Eyes
Още искаш ли?

Това е грубо, дебелашко и невярно!
Трябва да имаш огромен ресурс вътре в себе си, за да отделиш толкова огромна част за децата си, а не да ги метнеш в яслата и да се фръцкаш в офиса 10 часа, наемайки баби и разводачи да кръстосват града.
Трябва и да имаш доста точна преценка за хората, за да се спреш на правилния човек, с когото да създадеш децата и който да е готов да оцени работата ти като родител, а не да ти набива в съзнанието разбирането, че си стойностна личност само ако носиш пари вкъщи.
И накрая- трябва да имаш ресурс, за да продължиш образованието си и да завършиш, и да почнеш работа по специалността, без да си правиш илюзии, че градиш сакралната " кариера". Peace

# 1 209
Това е грубо, дебелашко и невярно!
Има много примери има тук във форума , които доказват и възможността и изпълнението на това което отричате.
Не разбирам обаче защо тези нападки ,само защото не успявате да проумеете как са го постигнали?
Нужно ли е такива средновековни  първосигнални  реакции?
По спокойно моля ви!

# 1 210
Да следя,но не смятам за необходимо,нито да се доказвам нито да ви убеждавам  ooooh!
За прегледа,да ходих.Потвърдена бременност-6та седмица.
И от тук нататък приключвам каквото и да е включване в темата,с когото трябва си общувам на лични  Naughty

# 1 211
Да следя,но не смятам за необходимо,нито да се доказвам нито да ви убеждавам  ooooh!
За прегледа,да ходих.Потвърдена бременност-6та седмица.
И от тук нататък приключвам каквото и да е включване в темата,с когото трябва си общувам на лични  Naughty
Мелани, благодаря, че ни извести. Хората наистина искаха да разберат как си. Най-важното е, че си добре. Дано бременността ти протече по възможно най-добрия лекия начин, както и раждането. И не на последно място дано живота ти да се нареди да не се разминат очаквания и реалност. Късмет! 🍀

# 1 212
  • София
мамамари, проумяваме как са го постигнали, и то не е било само с планиране. Чувала ли си за трите фактора, които са нужни, за да се случи някакво събитие? Време, пространство и обект. На простонароден език е с отона клише - точният човек на точното място в точното време. Все още човек не е усвоил способността да влияе на времето и пространството за собствена угода, нито може изцяло да контролира себе си. И ако погледнем живота на един произволен човек, ще видим, че в най-добрия случай планирана:непланиране е на нивото на шанса - колкото е планирал, толкова и случайно. И ако се замислиш поне малко безпристрастно, ще откриеш това, което хората отдавна в науката са го описали. Ако беше възможно планирането, за което ти говориш, нямаше да има никакви случайности в реалността, защото щеше всичко всеки да планира, обаче има толкова много фактори, които са неповдластни на планиране, дори човек няма способността да ги обхване, че планирането в най-добрия случай се прави с някакво прибближение с някакво прогнозиране на някакви фактори. Обаче едни фактори ще ги улучиш, а други няма да ги улучиш, а за трети хич няма да ти дойде на ума. Така че, планирането е хубаво нещо, дори някои планове се изпълняват, но само някои, и само до момента, в който не се появи някаква промяна, която е непредвидена. Не вярвам да се можеш да го схванеш, също и не вярвам да не го знаеш. Ама, де, сега, да докажешколко си владееща "силата". Дори ако разровя хисторито ти, ще излязат доста неща, за които ти сама ще си написала, че не са били планирани, променили са или изцяло са сринали плановете. Няма как да отмениш физиката, математиката и вериятностите.

# 1 213
Скрит текст:
мамамари, проумяваме как са го постигнали, и то не е било само с планиране. Чувала ли си за трите фактора, които са нужни, за да се случи някакво събитие? Време, пространство и обект. На простонароден език е с отона клише - точният човек на точното място в точното време. Все още човек не е усвоил способността да влияе на времето и пространството за собствена угода, нито може изцяло да контролира себе си. И ако погледнем живота на един произволен човек, ще видим, че в най-добрия случай планирана:непланиране е на нивото на шанса - колкото е планирал, толкова и случайно. И ако се замислиш поне малко безпристрастно, ще откриеш това, което хората отдавна в науката са го описали. Ако беше възможно планирането, за което ти говориш, нямаше да има никакви случайности в реалността, защото щеше всичко всеки да планира, обаче има толкова много фактори, които са неповдластни на планиране, дори човек няма способността да ги обхване, че планирането в най-добрия случай се прави с някакво прибближение с някакво прогнозиране на някакви фактори. Обаче едни фактори ще ги улучиш, а други няма да ги улучиш, а за трети хич няма да ти дойде на ума. Така че, планирането е хубаво нещо, дори някои планове се изпълняват, но само някои, и само до момента, в който не се появи някаква промяна, която е непредвидена. Не вярвам да се можеш да го схванеш, също и не вярвам да не го знаеш. Ама, де, сега, да докажешколко си владееща "силата". Дори ако разровя хисторито ти, ще излязат доста неща, за които ти сама ще си написала, че не са били планирани, променили са или изцяло са сринали плановете. Няма как да отмениш физиката, математиката и вериятностите.
Тук е много подходящо да се вметне за "ефектът на пеперудата". Няма да обяснявам, който иска пише в гугъл и чете.
Аз, всъщност съм много радостна, че човек няма власт над всички изброени от Андариел фактори. И, изобщо, намирам планирането за загуба на време и лично за мен безинтересно занимание. Планирам в рамките на седмица, даже си имам бележник по който отмятам (обичам да пиша на ръка). Другото са цели, желания, мечти, но да чертая пътища и да ги следвам строго ми звучи брррр.

# 1 214
И двете ми деца са планирани. Някак си не мога да си представя точно за появата на деца да разчитам на случайност, а да не е премислено внимателно. Не можеш да влияеш на всички събития, но можеш да решиш кога да спреш да се пазиш и да работиш активно за зачеване. А дали ще заченеш и родиш, наистина е Божа работа. Обаче предпазването от нежелана бременност НЕ Е Божа работа, а лична отговорност.

Общи условия

Активация на акаунт