Да родиш на 16

• 95 431
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 570
Аз на 20 много исках някой да ми помага или в краен случай да върна бебето там откъдето е дошло, но нито едното не се случи. Синът ми като стана на три години моите родители започнаха да го вземат за събота и неделя, а с дъщеря ми и това го нямаше. Между другото, с нея ми беше много по-трудно, макар да минавах 30.

Темата е тривиална, чак банална, но е забавна увереността на някои потребителки в това как ще накарат някого да направи аборт на 16 годишната им дъщеря въпреки нейното нежелание или как ще излезе от болницата с бебето само ако те поискат. Не знам тийновете доколко са неподготвени за фаловете от сексуалния живот, но някои мами са крайно неподготвени, тъй че по-добре само да си чукат по главите.

# 571
 bouquet
Нямах време,тепърва ще започвам да чета коментарите.Не исках преди разговора с родителите ми да се натоварвам от некоректни нападки.
Днес мога да кажа,че със сигурност беше най-трудният ден в живота ми.Започна се от сутринта,когато родителите на приятелят ми към 10 пристигнаха в нас.Не отчитам като грешка,че не бях предупредила родителите си по някакъв начин,защото семейството на приятелят ми  подходиха много спокойно.Казаха на родителите ми,как стоят нещата.Е..беше голям шок.Но се благодаря на приятелят ми,че се опита да ме защити извини се от наше име,въобще не е стоял като мишка с наведа глава,а ясно заяви какво искаме.Тук е момента,в която бях наистина ама наистина страшно изненада от майка ми,приятно  Heart Eyes Въпреки че до момента не я имах за толкова близка и разбрана,всъщност тя се оказа страхотна моя упора.До днес винаги съм и споделяла нещата отгоре отгоре,избирателно съм и разказвала за връзката ми.Днес когато другото семейство си замина,говорих най-трудният разговор с мама.И двете плакахме много,тя за това че не е успяла да се докаже като човек,към който мога да се обърна без притеснения за всичко и по всяко време,а аз защото я разочаровах.Каза ми неща,които няма никога да забравя,а именно че ще бъде до мен какво и да стане и никога няма да ме остави да си остави детето да отиде в чужда в къща,каквото и да съм направила.Решението ни с приятелят ми да задържим бебето не се хареса и на моите родители,тоест и те като ''свекърите'' както ги наричате,предложиха и настояваха за аборт.Но..,казаха че решението си е изцяло наше или по-скоро мое,защото аз ще бъда бременна 9 месеца и аз ще раждам а не гаджето.Наистина беше дълъг ден,с много разговори.Семейството на приятелят ми също няма да се отметнат от отговорност,както ще помагат моите така ще помагат и те.
Та,за ваше успокоение или не-аборт няма да има  bouquet

# 572
Бъди щастлива. Успех

# 573
  • София
Е, хайде, честито! кога ще е сватбата?

# 574
  • София
Ами браво на майка ти, хубаво развитие на ситуацията.
Защо пък сватба, Анди.

# 575
Аз пък в 10 бях на работа.
Хубаво е, че родителите ти по цял ден са си у вас и ще могат да помагат Wink
Също така е страхотно как като по филмите в твоя живот всички участници вземат важни решения, минават през всички емоции и стигат до колуминационни крайни решения в рамките на няколко часа. Няма безсънни нощи, разговори с дни, че и седмици мъчителни променящи се емоции ... Ей, че хубаво  Hug

# 576
  • София
За да продължи реалити-сапунката. Wink

# 577
bouquet
Нямах време,тепърва ще започвам да чета коментарите.Не исках преди разговора с родителите ми да се натоварвам от некоректни нападки.
Днес мога да кажа,че със сигурност беше най-трудният ден в живота ми.Започна се от сутринта,когато родителите на приятелят ми към 10 пристигнаха в нас.Не отчитам като грешка,че не бях предупредила родителите си по някакъв начин,защото семейството на приятелят ми  подходиха много спокойно.Казаха на родителите ми,как стоят нещата.Е..беше голям шок.Но се благодаря на приятелят ми,че се опита да ме защити извини се от наше име,въобще не е стоял като мишка с наведа глава,а ясно заяви какво искаме.Тук е момента,в която бях наистина ама наистина страшно изненада от майка ми,приятно  Heart Eyes Въпреки че до момента не я имах за толкова близка и разбрана,всъщност тя се оказа страхотна моя упора.До днес винаги съм и споделяла нещата отгоре отгоре,избирателно съм и разказвала за връзката ми.Днес когато другото семейство си замина,говорих най-трудният разговор с мама.И двете плакахме много,тя за това че не е успяла да се докаже като човек,към който мога да се обърна без притеснения за всичко и по всяко време,а аз защото я разочаровах.Каза ми неща,които няма никога да забравя,а именно че ще бъде до мен какво и да стане и никога няма да ме остави да си остави детето да отиде в чужда в къща,каквото и да съм направила.Решението ни с приятелят ми да задържим бебето не се хареса и на моите родители,тоест и те като ''свекърите'' както ги наричате,предложиха и настояваха за аборт.Но..,казаха че решението си е изцяло наше или по-скоро мое,защото аз ще бъда бременна 9 месеца и аз ще раждам а не гаджето.Наистина беше дълъг ден,с много разговори.Семейството на приятелят ми също няма да се отметнат от отговорност,както ще помагат моите така ще помагат и те.
Та,за ваше успокоение или не-аборт няма да има  bouquet
Много хубаво. Може ли пак да попитам, защо искаш на всяка цена да го родиш това дете? Точно сега, когато си толкова малка. Нали разбра че може да ане родиш сега , а след няколко години.... newsm78

# 578
  • Варна
Авторке,а на лекар отиде ли? Да не се окаже,че няма бебе

# 579

Има , има... Naughty
хързуууууул.

# 580
  • Tам през Атлантическия океан
За да продължи реалити-сапунката. Wink

Е  и без брак може да продължи Simple Smile
може да се бракуват като детето поотрасне Simple Smile
ако нали Wink))

# 581
Като няма ще направят!
Взеха се решения. Сключи се пакт. Стоката е харизана...

# 582
В крайна сметка, моя извод е, че решението на едно 16 г момиче и 18 г момче да имат бебе, си е съзнателно вземане на решение родителите им да си имат бебче, без да са го планували. Разбира се, че "решението" е на майката и бащата на бебето, но товара после пада на младите баби и дядовци! Като гледам моя син на почти 18 и приятелката му какви са дечковци, не ми се мисли ако ми цъфнат с такава вест! 😰 Чисто ще ми направят подарък бебе, а те ще хукнат да си доучват и да си доизживяват неизживяната младост! 😉

# 583

Мама ми записа час  Peace
Не  насилвам никого нито да ми вярва нито да пише в темата.
Все пързалка,люлка не знам си какво пък все тука седите ехх  hahaha

# 584
Мама бързо се е окопитила след такъв шок! Браво на мама! Мама е герой!

Общи условия

Активация на акаунт