аз също завърших с отличен, имам хубава работа и уча в университет, щото нали според изказванията тук нищо нямаше да стане от мен
Не се сърдете, но страшно много бързате с всичко... Какво е "станало" от Вас? Завършете го този университет първо, издигнете се в работата си, ако наистина това Ви влече, "хубава" работа на 20 няма как да има, има студентска работа, която позволява човек да ходи на лекции и упражнения, а във Вашия случай да си гледа и детето. След 10, след 20 години - тогава, че и по-късно ще можете да погледнете назад и да кажете "от мен стана това и това". И ПАК НЯМА ДА ВИ Е ДОСТАТЪЧНО! Като съм бил малък и са ме питали непознатите "какъв искаш да станеш като порастнеш", съм отговарял "кандидат-студент като батко!" (явно тогава това е било на дневен ред при него, имали сме голяма възрастова разлика). Е, явно на 18 още съм "станал" нещо, щом съм сбъднал детските си мечти...
Но не, има безкрайно повече и дори още толкова много... Не се подценявайте с някаква диплома, каквито у нас човек може да изкара с лекота, с едната "хубава работа", с детето, дори и с другото и третото. Мечтайте огромно, мечтайте безкрайно, не се спирайте, защото нещо било станало от Вас на 20 с коремчето и приемането в университет, където не могат да си запълнят свободните бройки (каквито вече са всички у нас)... Успех Ви желая и на Вас и на другите млади хора в темата и във форума и на авторката на темата, ако е истина това, което е написала.