Да родиш на 16

• 94 456
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 140
А ако реши че не иска? трябва ли да приемем думите му за истина. Особено ако е било с няколко гаджета по едно и също време. И нека не се убеждаваме, че е невъзможно защото форума помни не един и два случая, в които жени/момичета са се чудели с кой от всичките да останат.
А и щом има мъже, които не знаят, че не са биологични бащи явно има жени, които лъжат. Никой няма гаранция, че детето му няма да попадне в такава схема някой ден.

# 1 141
  • София
това не са журналистически проучвания, обикновено цитират едно-две класически примери, истински проучвания. не разбирам ти защо скачаш толкова, все едно ти си правила предаването. Изобщо, нещо много се нервиш, бъди малко дзен! Толкова си наострена срещу хипотетичното девойче, че от теб ще излезе супер свекърва. уау, уау, уау, както се казваше в една реклама. То може и от дъщеря ти някой да поиска ДНК, и тогава давидим каква ще е сценката. дали ще бъде Уау, уау, уау?
Аз защо да искам тест? Ако имам съмнения, изобщо няма да отварям дума за бащинство, а който иска да доказва, че синът ми е таткото, той да прави тест. Но няма да каже "о, така ли, щом толкова искате - катосе роди бебето правим тест, а ако ли не - сори". Но то обикновено се разчува, пуберите не са от най-големите пазещи тайни за такива неща, все някой ще се раздрънка кой с кого е спал.

# 1 142
Като реши че не иска се прави тест ако реши момичето, а не майката на момчето. Изборът не е негов, камо ли нейн.

# 1 143
# 1 144
  • София
чакай малко, че  не съм сигурна дали схванах идеята. редактирай си изречението, много е неясно.

# 1 145
За какво точно скачам, че съм споменала нещо което има връзка с ранни бременности и неориентирани пубери ли? Това ли наричаш скачане. Смяташ ли, че един-два класически примера ще представляват интерес за който и да било.
И за пореден път те моля не се опитвай да ме определяш. Не ме познаваш и не ти се получава.  Интелигентният опонент не защитава тезата си с потресаваща агресия.
А какво би се случило с дъщеря ми никой не може да каже. Но да, ако се наложи някога ДНК тест няма да се правя на ощипана мома. Тези неща ги приемам нормално и когато няма какво да се крие не намирам драма.
А дали пуберите пазят тайни не мога да кажа, не им бъркам в душите, но примера ми от по горе е съвсем реален, колкото и да не е за вярване. Самата тя не знаеше кой точно е създателя, та другите ще знаят.

# 1 146
  • София
Супер, че си се сетила за агресията и интелигеността. Сещаш се.
Вярно е ,случаи всякакви. Аз лично такива не познавам, само съм чувала и гледала, но не и за познати. Малко са ми далечни такива неща като част от моралните ценности, не ми е никак нормално преди да е започнал някакъв съвместен живот примерно, пък дори и заради случайна бременност, да се сервират цигании като разнисъмнения кой е бащата на бебето. То, ако така ще се тръгва, по-добре хич да не е, защото такова отношение ще е преграда между двамата всеки ден, все в един момент бомбата ще гръмне, колкото и уж ДНК-то да изглежда нормално. Ако ще се прави нещо хубаво, то да има доверие, а не да седебнат двете семейства и да се сочат с пръст.

# 1 147
не ми е никак нормално преди да е започнал някакъв съвместен живот примерно, пък дори и заради случайна бременност, да се сервират цигании като разнисъмнения кой е бащата на бебето.
Ами то и бременност на 16 не е нормална. Да не говорим колко е ненормално на тази крехка възраст да са сменени няколко партньора, ама се случва. В ситуацията на съученичката на синът ми нейната майка поиска да знае кой е бащата и това беше единственият начин да се разбере. Другите две девойки знаеха.
Липсва ли доверие е почти невъзможно да се изградят нормални отношения, но между случайна бременност с постоянни партньори и случайна бременност след различни контакти има огромна разлика.

Смятам, че не е наложително, но да уточня - не визирам авторката на темата ( ако е истинска ) в нито една от последните ми публикации.

# 1 148
  • София
Ако приемем, че статистиките казват правилно, и повечето пубери на 16 правят секс, то съвсем логично могат да се очакват и бременности. Просто няма как иначе да е. За безразборен секс при пуберите не зная, нямам спомен за статистики по въпроса.За раздрънкването - не ми се виждат чак толкова предпазливи, та да  не знае някой трети или четвърти.  Тя, тая работа в един момент става "Господ да пази", защото и колкото и приказки да изприказват родителите, каквото и да направят, не се знае какви бръмбари щъъкат в пуберските глави. Като се влюбят, и всичко се изпарява по магичен път.

# 1 149
За безразборен секс при пуберите не зная, нямам спомен за статистики по въпроса.
И аз не знаех и статистики не съм чела, но видях и чух какви ги вършат уж възпитани деца от добри католически семейства като се поотпуснат малко лятото на морето. А живеехме в заръстено селце. Какво се случва по островите не искам и да си го представям.

# 1 150
  • София
И каква стана тя? Едно време беше "Ще я вземем, ако е честна", а сега стана Ще я вземем, ако направи теста"
😁

# 1 151
  • София
май точно така стана. Каквото и да става, все момичето:жената виновна, пък после доказвай, че нямаш сестра.

# 1 152
  • София
Ами девойчето, майка ѝ.

# 1 153
  • Варна
Авторката се потресе май какъв уклон взе темата и се покри.

# 1 154
Авторката се потресе май какъв уклон взе темата и се покри.

По-скоро ѝ писна да пързаля.

Общи условия

Активация на акаунт