Да родиш на 16

• 94 428
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Плевен
Аз се сещам за една,която отразява днешните ценности."За пари,за пари,на жените говори.Тази думичка обичат,повече от секс дори".А мъжа ми допълва"за пари,за пари,на българите говори.За тях дори,мамата си ще продадат"

# 1 171
Не знам дали темата е пързалка, но ми е чудно как е тоолкова спокойна. Това ако ми се беше случило на мен, щях да съм в някакъв ужас.
Аз щях да съм ужасена меко казано!

# 1 172
  • София
Защо да е в ужас?
Нали двете фамилии ще помагат, проблеми няма.

"И няма 6-5, и грижи няма, и няма 6-5, проблеми няма." animal085

Оффф, не знам ама тая простотия ми дойде на ума в момента, въпреки, че съм върл противник на чалгата. #Silly #Silly #Silly #Silly
Аз се сещам как ти е дошло точно това в главата: Какво по-чалгарско от това да пристанеш на 16?

# 1 173
  • София /Абсурдистан
Силно се надявам темата да е пързалка. На 16-18 години то вечна любов, то чудеса небивали...

# 1 174
Силно се надявам темата да е пързалка. На 16-18 години то вечна любов, то чудеса небивали...

Лошото е, че доста тукашни лели я убеждават, че наистина ще е така. ooooh! ooooh!

Шарки, точно. Peace

# 1 175
  • София
Поименно, колежке, поименно! Wink (много тъпи емотикони, дайте си ни старите!)

# 1 176

Лошото е, че доста тукашни лели я убеждават, че наистина ще е така. ooooh! ooooh!

Шарки, точно. Peace

То пък ти хич не си от лелите.

# 1 177
Не знам дали темата е пързалка, но ми е чудно как е тоолкова спокойна. Това ако ми се беше случило на мен, щях да съм в някакъв ужас.
Аз щях да съм ужасена меко казано!
Аз също. Но на мен нямаше и няма  как да ми се случи.

Затова писах толкова и дадох лична история и перспективите и на детето, която тя прочете и дано да й бъде за поука. На мен цял живот ще ми е обеца на ухото, а и не само.

# 1 178
Темата беше хубава по принцип.
Това хлапе  вероятно се заблуждава много освен за вечната любов и семейство, за богатството и дано иска да е майка,а  не от криви сметки да роди дете.
Но  кой  каквото си направи.

# 1 179
Чек, прочети цялото изречение. Не се заяждай.
И аз съм леля, ама не убеждавам девойката, че всичко ще е като в приказка.

# 1 180
....... Какво по-чалгарско от това да пристанеш на 16?
Аз се сещам и за по-чалгарски изпълнения - да правиш аборт след аборт и да стоиш с мъж, който ти ги "причинява"...

Аз не разбирам каква е разликата да родиш на 20 или 16 ... И в двете ситуации си зависим от родителите ... и в двата случая няма да си "поживееш" като останалите млади хора , та най-вероятно ще решиш да си изживяваш неизживяната младост на 40 - 50 , нали в този форум мотото беше "На 50 съм по-готина от всички 20 годишни..."
Сега донякъде разбирам тези писаници и ще се отнасям със съчувствие към написалите го... Smirk

# 1 181
На 20 поне си завършил средно.
И това ли не разбираш? Или е без значение за теб?

# 1 182
....... Какво по-чалгарско от това да пристанеш на 16?
Аз се сещам и за по-чалгарски изпълнения - да правиш аборт след аборт и да стоиш с мъж, който ти ги "причинява"...

Аз не разбирам каква е разликата да родиш на 20 или 16 ... И в двете ситуации си зависим от родителите ... и в двата случая няма да си "поживееш" като останалите млади хора , та най-вероятно ще решиш да си изживяваш неизживяната младост на 40 - 50 , нали в този форум мотото беше "На 50 съм по-готина от всички 20 годишни..."
Сега донякъде разбирам тези писаници и ще се отнасям със съчувствие към написалите го... Smirk

че как реши, че на 20 си зависим от родителите си Grinning Grinning ?

# 1 183
  • София

Ще ти обясня каква е разликата- на 20 си завършила средното и дори си започнала работа, което ще ти даде майчински, за да си гледаш детето.
Като работи и бащата, който също вече е завършил средното, няма да зависите от родителите си.
За твое сведение, не всички завършват висше и въпреки това, не само оцеляват, а съумяват да изкарат разни курсове и да печелят сносно.
Що се отнася до неизживяната младост- ами, защо да не си я изживееш и на 40 дори, щом децата ти ще са пълнолетни и поели по пътя си? newsm78
Какво привлекателно виждаш в това, на 40 да родиш и тепърва да тичаш покрай щъкащо човече, а на 55 да се опитваш да влезеш в обувките на тийн, за когото си просто динозавър от праисторическата ера? Peace

# 1 184
Разликата между това да родиш на 16 или на 20 е като да тръгнеш на училище на 3 или на 7 години. На 16 още си в пубертета и не си пълноправен член на обществото, поне на 18 стани и тогава живей като възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт