GoT 30 - Winter has come

• 56 953
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Не. Джон принадлежи на Нощния страж. Никакви бракове за него!

# 556
На Джон му свърши отдавна смяната в Нощния страж Wink
Честно да си кажа, ако изобщо ЖТ "доживее" пролетта, най-добри да управляват ми се струват Тирион и Санса. За мен това би била много добра комбинация (в сериала!).

# 557
  • Варна
E, що така пренебрегвате Сам Тарли? Crossing Arms

# 558
Хората не ги интересуват титли, властва този в който е меча и силата. Който победи КнН той ще властва, не смятам, че му трябват изгоднически бракове. Джон не иска власт и не еднократно го е показвал, виж Денерис е друга тема. Няма да е останало и много от хората, след като Другите са минали Вала. Без магия според мен няма да се оправят.  

Джон както не иска власт, съвсем успешно стана лорд-командир, а после и крал на Севера.
Ама не, хич не иска власт - набутаха му я в ръцете.. Щом два пъти са успели да му "набутат" властта в ръцете, ще успеят и трети път ако се налага. Laughing

Изгодни бракове си трябват, ако искат да се обединят кралствата. Може и да не е нужно самият крал/кралица да го правят, но приближените до тях задължително. Това е доказано във времето, не съм го измислила аз.
Хексе, то и Станис не иска власт, но заради принципа -  защото той е следващият сред Робърт отвори такава война и има шансове да спечели битката за ЗХ;ама иначе реди обяснения пред Давос колко му тежи властта и как хич не я иска. Нищо че скърца със зъби че не са му дали братовото имение; ама хич не иска власт;

# 559
На Джон му свърши отдавна смяната в Нощния страж Wink
Честно да си кажа, ако изобщо ЖТ "доживее" пролетта, най-добри да управляват ми се струват Тирион и Санса. За мен това би била много добра комбинация (в сериала!).

според мен ако правим "бозав" финал има две комбинации
Джон с братовчедка си Санса и леля си дани (тип управление Егон и сестрите му)

Санса със бившия съпруг Тирион и своя брат/овчед Джон (комбинация Деймън блекфир, Горчивата стомана и сестрата на Горчивата стомана - съпруга на Деймън)

разбира се възможна е и комбинация: Джон и Дани плю Тирион и Санса, ама ми изглежда малко вероятно.

# 560

За какво може да се пренебрегва Сам Тарли - за годеник на Санса или за добър управляващ на седемте кралства?
Мисля, че и за двете неща е подходящ, разбира се ако Гили или Джили се спомине. Идеален е за ръка на бъдещата Кралица. 
Джон не го женя за никоя. Той и Церси са двамата които съм убедена , че умират. Най-много да се върне в Нощен страж.

# 561

За какво може да се пренебрегва Сам Тарли - за годеник на Санса или за добър управляващ на седемте кралства?
Мисля, че и за двете неща е подходящ, разбира се ако Гили или Джили се спомине. Идеален е за ръка на бъдещата Кралица. 
Джон не го женя за никоя. Той и Церси са двамата които съм убедена , че умират. Най-много да се върне в Нощен страж.

Нощният приключин. Той и преди не бе голям,  но летоброенето е сбъркано и Джон не е 998 ЛК, а 999. С него идва краят на Нощния страж, Сам се опита да му каже, но Джон не му даде възможност. Толкова по-безумно е че в сериала има КнН, защото логиката подсказва че това е именно Джон.

# 562
  • София
малко офче,
но да виждате линк към старата визия на бг мама? :/
май окончателно са го махнали от днес и само с новата верия може да се влиза?

# 563
малко офче,
не, все още може по стария начан. Влязох в гугъл потърсих старата bg-mamma и оттам влязох. Peace

# 564

Нощният приключин. Той и преди не бе голям,  но летоброенето е сбъркано и Джон не е 998 ЛК, а 999. С него идва краят на Нощния страж, Сам се опита да му каже, но Джон не му даде възможност. Толкова по-безумно е че в сериала има КнН, защото логиката подсказва че това е именно Джон.
последните две изречения не ги разбирам.

# 565
Не виждам какво има за разбиране? Сам каза на Джон че летоброенето е сгрешено и е твърде вероятно той да не е 998 ЛК.
Всички изводи сочат, че в книгите именно той е КнН - при него СТражът се вдигна на Бунт, Самият Джон престъпи клетвите  и то като ЛК, беше близко да обезличи Стража.
вкара диваци в стража, сближи се опасно много с претендент за трона, дезертира и се въвлече във война за Севера, заради сестра си. А, да не забравяме че спа с дивачка. и за капак - Мелисандра, която никой на Вала не харесва.
Сега очакваме от него да възкръсне.   А възкръсването е характерна черта на Другите.
ОСвен това първият КнН е копеле и е брат на Краля на Зимата, има логика това да е Джон.- ако събитията се повтарята.
Мартин често се е шегувал с Колелото на Джордан, има и препратки, че събитията се повтарят.

Последна редакция: чт, 14 дек 2017, 18:26 от Джон Сняг

# 566
  • България
малко офче,
Промени в адресната лента:

# 567
Джонка, в сериала не са казвали за 999 ЛК, пак омотаваш всичко No Mouth

# 568
  • Варна

За управляващ Седемте кралства, разбира се. Санса ако се жени ще го направи само по любов, твърде травмирана е за да сключи политически брак или някой да й го наложи.

# 569
  • София
Супер
10х на MoiraineD и Джони.  Peace

Иначе по темата. Аз лично изключвам връзка Джон-Санса заради ДиД и сериалното влияние като цяло. Разбира се Мартин може да направи каквото си поиска в книгата, но ще бъде меко казано странно на фона на случващото се в сериала, където съм убеден, че подобно неща няма да има.

Общи условия

Активация на акаунт