Шести клас

• 81 187
  • 786
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, има ли някоя която е записала детето си на БЕЛ при Елмира Йонова за следващата година?
Да, аз.

Супер, моята дъщеря е в събота 11.30
Сина ми ще е в неделя.

# 616
  • София
Аз пък записах сина ми на курс по БЕЛ в Милениум от септември. По математика прецених, че няма нужда. Мисля, обаче да ходи на пробни изпити и по двата предмета.

# 617
Аз много се чудех за Милениум, но в крайна сметка избрах индивидуална подготовка и по двата предмета + много пробни изпити. Дано съм взела правилното решение, че още ме човърка..

# 618
  • София
Мен само малко ми е криво, че докато се начудя и свършили местата за през седмицата при преподавателя, който си избрах и се наложи да го запиша за събота. Не очаквах през май да има вече запълнени групи.

# 619
  • Русе, София
Мен само малко ми е криво, че докато се начудя и свършили местата за през седмицата при преподавателя, който си избрах и се наложи да го запиша за събота. Не очаквах през май да има вече запълнени групи.
а при кой преподавател сте?

# 620
  • София
По математика прецених, че няма нужда.

Страхотно ( благородно завиждам). В кое училище сте ?

# 621
  • нейде там, където ....
Аз мислех да минем без курсове, защото ще имат и допълнителни часове по БЕЛ и математика в училище. Но ... не устоях на възможността да го запиша по математика при един от най-добрите преподаватели, които познавам. А и предвид размислите, че може да има промени - надявам се в школата да вземат мерки навреме. Обмислям курса по БЕЛ, но той трябва да е през седмицата и още не съм се спряла на нещо/някой конкретно. Това е и по-слабия предмет. Не че учителката е лоша, но често успяват да ѝ се качат на главата. Може би индивидуални уроци ще е по-добре.

# 622
  • София
Каквото му е дадено за домашно го пише, но нито буква или цифра в повече. Той си знаел. Абсолютно безразличие и незаинтересованост към това, което го очаква догодина. Затова го записах и на курс по математика с надеждата, че ще решава малко повече задачи от задължителното в училище.

# 623
  • София
Mrs Jan, все едно пишеш за моя син Simple Smile Аз го записах на школа по БЕЛ и математика за да пише и упражнява повече, защото след домашните нищо повече - пести си усилията детето Smiling Imp Добре, че ми е умен и се оправя в училище, но за НВО ще трябва повече...

# 624
  • София
а при кой преподавател сте?

При г-жа Христемова

# 625
  • София
И моят се справя в училище и си мисли, че това е абсолютно достатъчно и само за почивки си говори. Затова още от тази година го записах на курсове, та поне от там да се постарае малко повече. Но го реших късно и вече нямах голям избор, та явно не улучих подходящата група. Правиха пробен изпит резултата, от който за мен не е достатъчен, но той ми твърди, че било добре, защото бил с най-високия резултат. Висок, но недостатъчен за добро представяне на НВО, обаче кой да ни слуша като говорим с баща му.

# 626
  • София
По математика прецених, че няма нужда.

Страхотно ( благородно завиждам). В кое училище сте ?

Ние сме от класа дето се премести с класната си по математика от 125то в 128мо.

# 627
Какви пробни изпити, като голяма част от материала не е взет?

Разглеждат ли се предварително произведенията от седми клас?

# 628
  • София
Какви пробни изпити, като голяма част от материала не е взет?

Разглеждат ли се предварително произведенията от седми клас?
Моята щерка правят във формата за ново, но с материала до момента.   По математика ще е на школа и учител. За БЕЛ, мисля само при учител. Големият тази година е на матури. Беше на школи. Не ми е вариант.

# 629
  • нейде там, където ....
И моят се справя в училище и си мисли, че това е абсолютно достатъчно и само за почивки си говори. Затова още от тази година го записах на курсове, та поне от там да се постарае малко повече. Но го реших късно и вече нямах голям избор, та явно не улучих подходящата група. Правиха пробен изпит резултата, от който за мен не е достатъчен, но той ми твърди, че било добре, защото бил с най-високия резултат. Висок, но недостатъчен за добро представяне на НВО, обаче кой да ни слуша като говорим с баща му.
Всъщност, най-важно е къде се намира неговият резултат спрямо резултатите на останалите, а не колко е той като абсолютна стойност.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт