Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да посочите уебсайтове, от които мога да получа безплатно входни нива за шести клас?
Подвързват ли всичко?
Как се подвързват учебниците с фолио?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да посочите уебсайтове, от които мога да получа безплатно входни нива за шести клас?
-
Подвързват ли всичко?
-
Как се подвързват учебниците с фолио?
За да подвържете учебник с фолио, използвайте прозрачно фолио, което плътно прилепва към повърхността, предотвратявайки стърчащи или подгъващи части. Фолиото се залепва върху учебника и етикетите се поставят от вътрешната страна. Когато върнете учебника, не отстранявайте фолиото, тъй като то прилепва плътно и е трудно за премахване.
-
Къде мога да намеря фолио за подвързване на учебници?
-
Как се отстранява фолиото, когато се връщат учебници?
Имаме само едно дете, което ходи на допълнителни уроци по математика, но според родителите се налагало, за да не изостава. Аз съм от тези, които смятат да си спестят курс за НВО по математика, не знам обаче другите родители как смятат да постъпят. може пък да решат да се презастраховат. Имаме и такива, които ще се подготвят за АК и възнамеряват да ползват учител за целта, а НВО не ги интересува особено. За мен частно училище не е вариант. Синът ми обаче се е прицелил в НЕГ или 1АГ и съответно се наложи да го пратя на курс по БЕЛ. Иначе сигурно и без подготовка би изкарал около 5, но не стига за топ паралелките.