Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 552
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
Леле, много пишете брЯ 😁
Прахче, радвам се, че размисли. Точно след година децата, родени декември ще са на развитието на Ивейн. Като поотраснат  не се усеща разликата в месеците.

# 121
  • shumen
Много сте писали днеска.
Прахче,аз не бих го пуснала по рано на градина.Според мен по добре да си върви с набора си.
Моме, за градина Васерман не искат.
Сигме,важното е, че имаш покрив над главата.

# 122
  • до едно тепе
Моме даде ни само глистите. Другото си го плащаме. Сестрата(тогава беше заместващата лекарка-една младичка и много симпатична) ми даде една листовка на Синево-имат някакъв пакет за градински изследвания. Бих те посъветвала, ако ходите на преглед за талона за здравно състояние, да е тези дни, защото след 10-ти ще е лудница неописуема пред кабинета.И се обади да видиш дали има часове,че по спомен от минали години в началото на септември до 15-ти се работи без час. За градината не помня дали искаха васерман, но за яслата задължително.
Бубето нещо е оклюмала и сънлива днес. След обяд заспа в 3 и спа почти до 6 и сега като я прибирал татко и от баба им е мрънкала,че иска да спи. Силно се надявам да е от фенистила. Crazy Мъжо я захрани с фурми преди малко. Трябваше поне до утре да изчакаме амааа мъжка му работа-показа и ги и и даде newsm78

# 123
  • Варна
Бъркате се. НЯМА изискване за Васерман за приемане в детска градина, има го само за яслите. За справка:
http://lex.bg/laws/ldoc/2135543722/
чл. 4

# 124
Стелчо, смани си розавата лента  Heart Eyes
Арвенче, зло да те забрави. Честита годишнина. Пожелавам ви много години занапред много любов и уважение помежду ви.

# 125
  • shumen
Меци,да ти е жив и здрав рожденника.
Арвенче,честита годишнина.Да сте още дълги заедно.
Поспаланче,дано не се разболее Бубето.
При нас госпожата тази вечер каза,че от 11.09.ще започне официално учебната година.До тогава ще са сборни групи.

# 126
  • Северозапада
Меци, да ти е здрав рожденника!
Арвен, честит празтик и на теб! Да се обичате и подкрепяте и занапред!

# 127
  • NE
Меци, честит то рожденник!
Нашата учебна година започва в понеделник. Обаче пас, че пак сополи и накашля + зъби.
Днес имахме малшанс със слушалките. Човека качествено изнерви всички, рева, зелени сополи текат ... Бебето слаша, но в колата и вкъщи рева на заколение, че не се спи от сополи.

# 128
  • Бургас
Арвен, пожелавам ви здраве най-вече и разбирателство.

Не мога да разбера защо и как само в събота и неделя се събужда в 6 и половина, а през седмицата не мога да я вдигна за градина, че и козунак искала да яде  ooooh! ooooh! ooooh!   Снощи бяхме на гости на наши приятели, дивяха до 11, цяла тумба, днес стана в 6 и половина, все едно нищо няма, иначе с хиляда молби я вдигам и в 9 да е легнала  Shocked

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 08:35 от Cherry^Blossom

# 129
  • Варна
Благодаря за пожеланията!
Аз се подготвям психически за тежък уикенд. Няма да мога да изведа Атанас, че едва кретам, няма и никой друг на хоризонта. Трябваше да му купя водни бои 😁
Цветенце, а не може ли да слуша музиката без слушалки, или си сложете вие, но без да давате на него, тогава сигурно ще поиска ☺

# 130
Арвенче, татко ме не си ли идва събота и неделя? А вашите?
Ако бях по наблизо щях да ти го гледам поне за два часа.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 08:48 от sigma

# 131
  • Варна
Няма как да се прибере ММ, Сигме, той вчера сутринта замина, започнаха жътвата на слънчоглед, единия им работник напусна неочаквано и няма как да се прибере дори за няколко часа Sad Родителите ми и брат ми заминаха за Италия, а приятелките ми не мога да занимавам - 2 са в напреднала бременност, а други 2 ходят и те по мъките в София. Абеее сама съм, ако имаш път насам, заповядай!  ❤
Стелеее, кажи как сте с Карина и Ради!
Рокси, какво стана с ТМ?

# 132
Милата.
Повтаряй си нещо хубаво-аз съм супер мама и едно четиригодишно няма да уплаши от площадката  Hug

# 133
  • Варна
Арвенче,
изтървах нещо, какво ти е? Честита годишнина!
Чери,
факт, и Борислав е така, щом може да спи - наспан, ако трябва да става - "спи ми се" Laughing
Борислав още кашля влажно от гърлото, рових вчера с фенерче, нищо не виждам, розово, хубаво, то рядко му е толкоз розово, обикновено дъгите поне червенеят. Не виждам храчка.. Но и аз съм така, дращи ми, че не се трае. И снощи като легна и се разкашля сухо без да спре, повърна два пъти храчка, дадох му синекод и накрая заспа. И през нощта накашляше няколко пъти, сега откак е станал веднъж-дваж яко храчки... Уф, аман от кашлици. Днес мислех да ходим на плаж, защото май ще е последният хубав ден, ама ме е шубе.

# 134
  • Сливен
Арвенче, дано те изненада Насето и да е много послушен  Hug
За ММ благодаря, че питаш - възстановява се, от неделя /27.08/ е в София МВР болница, доволен е от лечението. Вече му е много криво, че е далеч от нас, но няма как, само да се свърши вече с тази одисея.
Това лято половината го изкарах сама по пейките в  парка, докато децата играят. Изкарвам ги всеки ден след 5 до 8-9,30 сме навън, с тези преживявания на ММ, си откуках сама , а и накрая на 2-та година майчинство пощурявам от еднообразие.
Месечинке, и аз много исках да заведа децата на басейна на вилата на нашите за последно, но и мен много ме е страх, заради Тео - едва го удържа да не влезе, а трябва да пазим още раните и с тези последните преживявания съвсем ме е страх.

Общи условия

Активация на акаунт