честит ти рожденик, да е жив и здрав и много да те слуша

Чери,
айде честита ти заповед, нека е успешна!
Фейче,
стискам палци. Той нали беше започнал да говори? Той ли беше с английските думи? Имаме едно такова дете на площадката, около неговата възраст е. Майка му е украинка, говори си бг жената, но казва, че в тях се говорело на български, гледала се тв на украински, руски, английски и български, в резултат детето не ще ни дума да каже на български, само на английски говорело и чат-пат вкарвало по някоя украинска дума. Но като цяло не говори. Ходили на специалист и той забранил телевизията абсолютно. Имаше ефект доста бърз, но скоро не сме се виждали да каже как върви.
Бени,
аууу, завиждам за първата пролет! Искам и аз! Вчера ми стана 'ладно вкъщи, гледам термометъра - 27 градуса
На мен идеалната ми температура е 28-29, под тях почвам да зъзна, над тях се потя
И викам на ММ "ооооо, искам пак да идва лятото, толкова много време има дотогава!" И той ме гледа "ти сериозно ли, че то още е лято Борислав кашля много тая нощ, по-скоро много често се прокашляше с едни влажни храчки от гърлото. Откакто взе да се съмва спи без да мръдне.

Почна да ми мрънкоти, да се тръшка, видимо подражаваше. Смених я в градината и като с магическа пръчка това изчезна