Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 673
  • 772
  •   1
Отговори
# 630
Рокси, впечатлих се. Но служебно никога не искам да те виждам.

# 631
  • NE
Хаха да. Вие с Теди сте силни личности.

# 632
  • shumen
Перу,радвам се да те видя.
Яже,радвам се за Марти.Ще видиш,че ще напреднете.
Рокси,дано свикне бързо Тео с яслата.
Аз май и тази година ще пазаря доста неща от черния петък.

# 633
  • Sydney
roxanna аз помня за първия конкурс Wink браво за втория Simple Smile Честит Рожден Ден на Тео Simple Smile Да е здрав, както и всички в семейството и много щастливо дете да е Hug

# 634
  • В къщурката на хълма на феите
Раничко ми почна деня днес ..

# 635
  • Sydney
Раничко ми почна деня днес ..
Всичко наред ли е?

# 636
сутринта, когато й давам лекарствата, беше напишкана и леко дезориентирана още, вероятно от диазепама, но пък ме пита, защо съм й сменила нощницата с розова .. засега не знам има ли щети и ако да, какви точно .. то ще стане ясно ..

# 637
  • shumen
Меци,да не е направила гърч Ема.Дано спре скоро.

# 638
  • Северозапада
Меци, дано успеете да запишети час при този лекар и да ви помогне!
Рокси, честит рожден ден на Тео на патерици! Здрав и щастлив да расте! На теб честита нова длъжност!
Перуника, радвам се, че се разписа.
Яже, радвам се, че Марти напредва.
И на нас са ни натоварени откъм празници и други финансово натоварващи събития месеците от септември до Нова Година. Вече имаме двама племеника родени септември + тръгване на градина/училище, а от октомври до декември още 8 рождени дни на най-близките ни хора. Лудница 🙃
А първия рожден ден на София беше в рестирант и като малка сватба 😂. Моят тесен семеен кръг е около 20 човека, като се има в предвид, че от братовчедите ми - 6 на брой, само една братовчедка е обвързана. Не ми се мисли, когато всички сме семейни. Но ние ползваме тези поводи да се видим и да си поприказваме, та не ми е натоварващо. На последният и РД имахме 40 гости 😨 10тина деца всяко с по 2ма родители, защото са ни приятели + роднините, че да не празнуваме 2 пъти и те така.

# 639
  • NE
Мецко Дано не е това, което мислиш ... Flowers Four Leaf Clover

# 640
  • София
Мецко, стискам палци да се доберете до лекаря и да се наредят нещата по най добрият начин. А това, което мислиш дано не се окаже вярно.

Рокси, да е жив и здрав Тео и дано всичко лошо е зад гърба Ви. Стискам палци за новата позиция.

# 641
  • Sydney
mecani дано се запишете за лекаря и дано може да помогне Hug добре де, тукашните лекари какво казват, някакви прогнози, нещо?

# 642
  • shumen
Меци,как е Емка?Дано не е вярно това,което си мислиш.

# 643
Бени то при епи трудно се правят каквито и да било прогнози, щото никога нищо не се знае .. може утре да спре да прави гърчове и никога да не започне пак, ама може и да не стане така .. подозирам, че едното лекарство не е достатъчно, но на своя глава не смея да го увелича, че си е бая химия ..

Дани Ема се събуди преди около час и сега плаче, че иска рокля, обаче се държи невъобразимо зле, та ще я поизмъча малко преди да я облека .. все надявах, че след като стана спокойна сутринта, ще си остане такава и през деня, обаче явно не ..

# 644
  • В градината...
Меци, прегръщам ви, не съм ви чела назад, но виждам, че има за какво глава да белее  Hug

А Ясен го взехме на 9 месеца, като не можеше да се обръща по очи, камо ли да сяда. Водихме го по доктори, нищо му няма, сега вече пълзи, просто не са се занимавали с него както трябва. А е трябвало да се положи малко повече от нормалната грижа. Майка ми предполага, че е така заради асфиксията при раждане, която на документи е "средна", но реално какво е било, не се знае. А и изоставените деца често имат подобни проблеми, макар че е гледан с любов в приемно семейство още след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт