Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 669
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
  • shumen
Перу,и аз съм чувала,че изоставените деца се развиват по бавно.Радвам се, че Ясен напредва.
Меци,а в този студ рокля.

# 646
Привет, златни Heartbeat
Рокси, жив и здрав да ти е рожденникът! И колко сте хубави само, пу-пу Heartbeat
Мецко, дано всичко мине, дано има край, значии, прегръдки Heartbeat
Перу, радвам се, че писа. Ясен е прекрасно име, едно от любимите ми Simple Smile Да е жив и здрав, а кака Ида да си играе с него многоо Heartbeat
Прегръдки за всички!

# 647
  • В къщурката на хълма на феите
Дани тя е с блузка под роклята и с клин, така че няма проблем Simple Smile

хора класирахме се! не знам още датата, защото имало разни детайли за уточняване и жената, която прави графика, ще ми се обади още веднъж да се уточним, но сме записани! TadaTadaTada

# 648
  • София
Дани тя е с блузка под роклята и с клин, така че няма проблем Simple Smile

хора класирахме се! не знам още датата, защото имало разни детайли за уточняване и жената, която прави графика, ще ми се обади още веднъж да се уточним, но сме записани! TadaTadaTada

Kissing FaceKissing FaceKissing FaceKissing Face Бравоооо. Стискам палци и за срещата с лекаря.

# 649
  • Sydney
mecani чудесно! Сега и добри нови да донесете Hug

Може ли такова нещо, честно писна ми... сега пак кашля, полудявам с тая тъпа кашлица... тази и др седмица е ваканция, Ама предната са яли два дни подред сладолед, аз също й купих... вече не знам, тва е същата кашлица дето я влачи три месеца!!! Водих я - всичко е чисто, няма нищо, просто кашля Unamused

# 650
  • Бургас
Възможно ли е да е от влажният въздух? Thinking

# 651
  • NE
Бени Да не прави астма. ММ кашля от морския въздух. Ако е влажно времето буха въпреки пръскалото дето е бъкано с КК.
Меци Силни палци за прегледа.

# 652
  • Sydney
Тя кашля изключително странно, а и ако беше дори съмнение още предният път щяха да ни накарат да посетим специалист; тук лекарите са изключително предпазливи и ако не могат да овладеят положението те пращат на по-Горна инстанция (примерно сега като беше болна с Т и бяхме при лекаря, след като измери 39 градуса ни прати при сестрите да й дадат панадол и ни накара да стоим в района на центъра за 20-30 минути да види дали ще й спадне Т, както и каза, че ако продължи да поддържа да я водим Еди-къде-си);
Нейната кашлица е все едно има нещо заседнало на гърлото, вечер докато спи не кашля, както и навън мнооого рядко... но сутрин се почва, без грип е, просто кашляне... предният път същото нещо лекарят каза, че може да е психо-соматично... объркана съм...
Според вас тва с ряпата може ли да помогне и може ли да е др вид ряпа, че тук черна няма май...

# 653
  • Северозапада
Бени, абе както го описваш баш на алергия прилича или на психо-соматично, но не знам какво да те посъветвам 🤔

# 654
Меци,браво,успех!
Бени,на нас ряпата не ни помага,но на вас може да помогне,опитай.
Казвайте с какво да мажа за гниди.Тази вечер намерих мъртви и сме се пощили до преди малко.Ужас,за 2 седмици градина всички екстри видяхме.

# 655
Мецко, много се радвам, че има светлина в тунела  Hug
Рокси, чудни сте на снимките. Помня и аз предния конкурс.
Яже, радвам се, че наваксвате. Пиши по-често как сте с момичетата.
Перу, радвам се да видя и теб тук, и поздравления за двете ти дечица  Hug
Бени, май точно черна ряпа трябва да бъде. Има и други илачи - един беше със сварени орехи с черупката, цели ябълки, и не знам какво беше още. Ако искаш, ще потърся рецептата.
Аз нали ви казах как баткото в събота и неделя беше с една ниска темп. до 37,5 и със задна хрема - водихме го на преглед. И оттогава няма темп., третирахме хремата, имаше и лека кашлица от нея. И днес ми се събужда нашият с 38,5 - аз мислех вече да го пускам и на градина. Следобед стигна до 39,1, та включих и Хексалгин. Снощи са спали на отворен прозорец с баща си, завити само с чаршаф, подозирам, че затова е втасал. Та сега наново се лекуваме.

# 656
  • Велико Търново
Перу, радвам се, че се разписа. Ясен е голям късметлия! Kissing Heart
Моменце, и на мен много ми се иска да мога много по-често да пиша тук, но ей го нА, колко е часът вече - 11.45, а аз преди малко приключих с работата ми и в момента вечерям. Докато се намотая и пак ще стане 1 часА. И в повечето случаи единствено успявам да ви прочета, но не стигам до писане. Просто силиците ми не стигат. Simple Smile
За щастие Тони вече на изпада в истерии, играят си много хубаво с Марти и в тези моменти си казвам, че всичко си е заслужавало. Така че светлина в тунела има! Simple Smile Kissing Face

# 657
  • Sydney
А ще стане ли с Бяла ряпа примерно? Щото тук такава има, черна - йок...

# 658
  • Бургас
Ананас, Бени

# 659

Общи условия

Активация на акаунт