Късно ваканционна на мамите от ИБ

• 33 547
  • 772
  •   1
Отговори
# 735
  • Sydney
пънче-мънче водила ли си го във Вижън (зад Пирогов), там има изключителен детски офталмолог - името нещо с Ц, Цочев май беше... вярно, че се плаща (може и с направление, но се чака) не малко, но е добър...
mecani дано бързо минава Hug
Фея моето още квичи като й режа ноктите на краката... имаше период не й бях рязала 4 месеца... пробвай докато спи Wink

# 736
  • В къщурката на хълма на феите
после като идем на лекар ще видим .. от вчера следобед до преди малко 3 пъти съм давала лекарство за температура .. боже, ако това е нов вирус с Ема болницата не ни мърда Cry Cry Cry

# 737
  • Sydney
Стига сега нов вирус, всичко ще е наред Hug

# 738
  • NE

Честит първи рожден ден на Йоан!
Да е здрав, игрив и безкрайно щастлив.
Честит празник, Пънче!:hibiscus:

# 739
Бени не сме минали през всичките вируси за тоя месец .. има нЕкъв много шукаритетен с висока Т и афти .. док още вчера ми каза да почвам с тонзилотрена при Здравко .. да не говорим, че аз здрав човек не познавам .. всеки кашля и смърка, просто е абсурдно чак .. оня ден ходихме до кумовете да ме съпортнат с малко пулмикорт, да не давам и аз пари и си говорихме от метър и половина разстояние, щото и ние и те (пу-пу-пу добре, че поне бебешока държи фронта) сме болни от нещо, ама не знаем едно и също ли е ..

днес ми е последен работен ден преди отпуската и по тоя повод работя от 6 Grinning дано да не е пак до 8 вечерта като оня ден Grinning

ииии накраяяяяяя, но не на последно място!

ЧЕСТИИИИИТ РОЖДЕЕЕН ДЕЕЕЕЕН НАААА ТЕЕЕЕЕБ! ЧЕСТИТ РОЖДЕЕЕЕН ДЕЕЕЕН НААААА ТЕЕЕЕЕБ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕН ЗЛАТЕН ЙОААААНЕЕЕЕЕЕЕ, ЧЕЕЕСТИИИИТ РОЖДЕЕЕЕН ДЕЕЕЕН НАААА ТЕЕЕЕЕЕЕБ! ЮХУУУУУУУУ! Да си жив и здрав сладурчо сладурски и много да радваш мама и тате, пък те да те слушат и с двете уши!

# 740
Честит рожден ден на Йоан, весел празник   Simple Smile

mecani, бързо оздравяване и приятно изкарване на отпуската  Simple Smile Ема свикна ли на училище ?

Моята още не може да свикне на детска градина, все казва че не иска да ходи  Simple Smile

danaeka, бързо оздравяване и на Дени.

И на всички други болни бързо да оздравяват.

Месечинка виторога, не си ли го водила при делфините? Ние лятото ходихме и малката много се радва, скоро пак ми каза, че иска да ходим, ама много далече ни идва.
Хуабав ден на всички  Simple Smile

# 741
  • Северозапада

Честит празник Пънче, да ви е жив и здрав! Весело и безгрижно детство!

Меци, да оздравяват децата и си изкараш спокойно отпуската!

# 742
  • Sydney
Честит Рожден Ден на Йоан Simple Smile
Да е много здрав, много весело и щастливо дете да расте Simple Smile
Хубав празник Simple Smile!

# 743
  • Варна
Честит 1-ви рожден, Йоан! Бъди здрав, весел, игрив и продължавай да си най-голямата радост за твоите родители! Честит празник, Пънче!

# 744
  • Варна
Честит рожден ден на малкия голям Йоан Hug Да е жив и здрав!
Ния,
ходили сме на заведението в делфинариума и е виждал делфините как плуват в басейна, но на представление така и не съм го водила още.

# 745
mecani, бързо оздравяване и приятно изкарване на отпуската  Simple Smile Ема свикна ли на училище ?
трудно ми е да ти кажа, щото тя ходи 3 дни и оттогава се лекуваме .. иначе всеки ден пита кога ще ходи на училище ..

# 746
  • до едно тепе
Честит Рожден Ден на Йоан! Много здравичък, умерено палав и все така да радва мама и тате! bouquet

# 747
Пънчеее, честит ви празник! Жив и здрав да е Йоан! Да ви радва безкрайно много! Heart
Всички болнички да се оправят бързо! Heart
Арвен, надявам се до десетина дни да почнем, благодаря ти, че ме мислиш Heart

# 748
Честит първи рожден ден и от мен на Йоан, да расте здраво, будно и щастливо дете, за радост и гордост на родителите си  bouquet Пънче, налягат ли те спомените как беше преди 1 година на този ден Simple Smile
Започнахме деня тежко - с опикан до ушите батко, ММ казва - събудих го чисто мокър, в локва направо. Кой знае колко време е спал така. После истерясал, легнал на пода в банята до баща си докато той си вършел тоалета, събуди бебето, аз започнах деня ударно с 2 перални и 1 сушилня, а бебокът ми се струва, че кашля днес повече от вчера, и май утре пак ще го водя на слушалка, не виждам никакво подобрение от вторник насам. Баткото и той още си кашля, абе сезонът е открит....

# 749
Честит рожден ден на Йоан ! Да е жив и здрав !

Общи условия

Активация на акаунт