Хотел в Котел

• 1 996
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми хотел,търся да е чисто,да има хубав ресторант,спа център е бонус.Попаднах на Парк хотел  и спа Изворите-някой има ли мнение за него? Или препоръчайте друг добър.Може и да е в Жеравна или Сливен,тъй като ще разглеждаме и тези места.С 2 големи деца сме.Благодаря Hug

# 1
  • Варна
  Веднага давам отзив за този хотел- ходих миналото лято, безкрайно съм впечатлена. Хотелът е много чист, направен с много вкус, с внимание към детайлите, усмихнат любезен персонал, хубава храна. Нищо, ама нищо отрицателно не мога да кажа за това място, прекрасно е. За съжаление не съм посещавала СПА центъра, бях с много малки деца, които нямаше на кого да оставя, но съм убедена, че и там няма да има забележки  Peace

# 2
  • София
Много ти благодаря,зарадва ме Hug  Да питам -с централно парно ли е-ние ще ходим нач.на ноември? И какво си струва да се посети в града? Мерси

# 3
  • Варна
  Ние ходихме през лятото и не съм много сигурна, но май се виждаше централно парно. Иначе из града има няколко музея, мен лично най-много ме впечатли Природонаучния музей, който всъщност е близо до хотела. Самият хотел се намира в страхотен парк, има много хубави детски площадки за забавление, но пък вашите деца са големи  Wink
Задължително трябва да отскочите до Жеравна  Peace

# 4
  • София
Много ти благодаря! Hug  Знам за музея и съм го планирала.Жеравна,Сливен-Карандила също.Всичко ни е интересно,така че ще чета още.Само дано времето да е хубаво тогава Praynig

# 5
  • При елфите ...
Също да отделите време за етнографския музей Кьорпеева къща, Галатанското училище с експозиция от котленски килими (в старата част на града) и Музеят на котленските възрожденци - пантеонът на Раковски (в центъра на града, срещу Общината), има и 2 църкви. До Котел е близо и с. Медвен. Wink

# 6
  • София
Благодаря,записах си ги Hug

Общи условия

Активация на акаунт