Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 281 012
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 840
 Добре че мъжа ми излиза много по-рано от нас за да не гледа какъв хаос правим с дъщеря ми сутрин. Laughing
 Коси се веят, ластици  хвърчат, шнолички  ми падат в кафето,  аз  само  сбръчквам носле,  лежерно ги изваждам и хвърлям за миене.
Никога не е се ядосвам за глупости, избирам си много внимателно  битките. Simple Smile

# 3 841
Жаки, честит ви нов дом! Да е винаги пълен със смях и любов!
Али, да няма скъсани връзки мъжът ти?  Преди няколко години паднах по стълбите на вилата и след няколко часа крака ми оттече страхотно. В Пирогов, 1во бяха сигурни, че е счупено, но на сниката не се виждаше счупване и предположиха, че са скъсани връзки. Отидох на частно на ортопед, който ми предписа специална шина, с която ходих 3 седмици и след това крака си ме наболяваше още поне месец при натоварване. Дано не е това, а да е просто разтегнато, но пак ще трябва покой на крака по дълго време.
При нас нощта мина добре, малкото още спи. Корема го боли само при натиск. Дано днес е по добре! Учителката ни писа, че вече е привикала родителите на агресорчето. Обмислям днес да отида до училището и да огледам ситуацията през голямото междучасие.
Хубав ден на всички!

Мони, казал му е, че е по-вероятно да са скъсани, отколкото само разтегнати. Не са го шинирали, защото той отиде със значително подобрение на лекар, а вече почти няма ототк и болка.  Ходи като хората. Абе футболна му работа... Надявам се детето да се оправи бързо и да разрешите конфликтната ситуация.

# 3 842
  • София
Честит да е новият ви дом Жаки! bouquet
Да го подредите с много любов и да му се наслаждавате с цялото си сърце!

Титина дано по-бързо да дойде края на ситуацията,в която се намирате! Hug
Хай,то и това бебе беше на път да се разсърди и разреве,но го забавляваха.И на мен ми направи впечатление маската на маникюристката и си помислих почти същото като теб.
Не осъждам постъпката на майката,просто коментирам,понеже инстинктивно направих асоциация със ситуацията при Белинда.
Мони дано дечко е по-добре! PraynigЗаведохте ли го на лекар?

# 3 843
Добро утро!

Жаки, честит нов дом!

Борис нощес пак става 2пъти до тоалетна (след като изпи към 400мл. вода и към 4.30-5ч. отново се оплака от гадене. Става към 10тина пъти и вися над легена за няколко минути и после пак ляга. Накрая в 5ч. заспа спокойно.

Сега изчетох един куп статии за апендицит при деца, ще видя днес да се организирам и да го заведа на лекар.
Някой да е минавал през това с дете? Силни ли са болките, какви са били оплакванията на децата?

# 3 844
  • София
Голяма глупост искам да ви питам - тези емоджита, които дават в Била, могат ли да се избират, или да като стикитата в Лидл, каквото се падне? Нямам удобна Била за пазаруване, а щерката си е харесала две конкретни емоджита и ако могат да се избират, ще се занесем до някоя; ама ако ще са на случаен принцип - тцЪ.

Сесил, сега те прочетох - за жалост не мога да дам съвет, но стискам палци да се оправяте!

# 3 845
  • Sofia
Разбирам  желанието на скорошните майки да ходят на маникюр- сал един маникюр им остава да са красиви. Повечето са качили килограми,трудно си връщат формата, иска им се да поизлязат сред хора,да се похвалят,да си покажат бебето...абе,такива работи.Нищо ненормално.А и поддръжката на гел лак (какъвто вероятно правят,щом има пушилка) трудно се прави в домашни условия, да не кажа невъзможно. Ама,едно е да цаниш някой да разхожда бебето наоколо,докато ти правят ноктите,съвсем друго да го Опнеш на стола да диша вредностите, да врещи, всички да се чувстват неловко и подразнени.Ама,ей на-случва се.
Сесил,моят имаше период,в който пиеше по една глътка вода, през 5 минути и клечеше да пишка през 10...пусках му кръв и урина,в норма бяха.Отмина и замина.За апандисит-не знам.
Бърди,не се избират-опаковани са,каквото се падне вътре. Много са смотани-пластмасови. Лидлъските фигурки поне са гумени,мекички.

# 3 846
Не сме минавали, но имаха съмнение миналата година, силни били, винаги гледат на ехограф и следят левкоцити. Според мен е вирус при вас

# 3 847
  • София
Мерси много, Джена, ще видя в OLX-а значи Simple Smile

# 3 848
Голяма глупост искам да ви питам - тези емоджита, които дават в Била, могат ли да се избират, или да като стикитата в Лидл, каквото се падне?

Каквото се падне.
Вчера синът ми размени една котка, но не получи нищо срещу нея Laughing А уж я взе за замяна.

Пазарувам от Била почти ежедневно, кажи кои ти трябват, ако се паднат повече ще ти ги пратя.
/Срам не срам, ама взех да пресмятам- до 15, до 30, в смисъл- запълвам до два-трилв. покупките, ако не ми стигнат за емоджи Embarassed/

# 3 849
  • София
Сесили, моят големият син го оперираха от апандисит по спешност, когато беше на 9 години. Обаче просто в един ден му призля, боля го много корем и вдигна температура. Много трудно ходеше. Един вид си беше внезапно и го оперираха по спешност. Преди това не е давал никакви признаци за проблем.
Други познати деца с операция на апандисит нямаме и не знам какви са признаците, освен за спешен.

Честит нов дом, Жаклин и семейство! Да създавате само хубави спомени в него!

Титина, мъжко момиче си ти! Бързо възстановяване на дома!

# 3 850
  • Sofia
Мерси много, Джена, ще видя в OLX-а значи Simple Smile
Покажи какво е харесала девойката,намират ми се някакви  Peace

# 3 851
ДжеНа, той Борис винаги е пиел вода преди заспиване, по 5-6пъти по няколко глътки също както ти разказваш.
Но с това "лошо ми е" е от 2-3нощи и то по едно и също време.
После майка ми казва че през деня играе и т.н., аз също го виждам като се прибера от работа и си е ок.
Има апетит, храни се нормално.

Притеснява ме, че в петък трябва да пътуваме за Рибарица и силно се колебая вече дали да го взимам.

# 3 852
Здравейте, чета ви, но нещо нямам настроение да пиша.
Може да е есенната депресия Mr. Green
Жаки, честит дом, всичко най, най ви пожелавам.
Сесили, мисля че е вирус, нещо сезонно. И аз да изпия половин литър течности ще ставам два пъти през нощта. Много хора около мен се оплакват от най-различни неща, но пък нищо сериозно. Явно е от смяната на времето.

# 3 853
  • Sofia
Ами щом няма други оплаквания,симптоми...сигурно е прекарал някакво вирусче. За Рибарица,освен,че ще е хладно и дъждовно,ако не те притеснява, най-много да оздравее като смени мястото и въздуха.  Peace
Аз също се бях шашнала много в подобния период на моя син. Хеле свеки като почна с тежките диагнози  Close. Личната каза, че преживява някакъв стрес и го показва с такива навици  newsm78.

# 3 854
ДжеНа, то и тук е дъждовно но все се надявам до петък да спре и да може да се излиза и играе навън.
Ще е пълно с деца...което от една страна добре, но силно се надявам да няма някое болно.
И на мен все ми се струва, че може и да е от някакъв стрес, притеснение (макар да не виждам причина), аз бях същата и малко нещо да се притесня ме удряше в стомаха.

Общи условия

Активация на акаунт