Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 918
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 245
  • София
Ша, аз написах, че гоблените се съхраняват на друго място! Вкъщи имам закачени точно 7 на брой, като един от тях е лично ушит от мен (секси мацка по голи бомби).

# 4 246
Аз нищо не разбирам от картини, в предишния ни дом имаш само фотографии. Сега обаче са предвидени картини в самия проект, определени са местата им и са вързани с други елементи на обзавеждането, затова ми трябват в конкретни цветове. Харесвам пейзажи, флорални мотиви. Тези модерните примерно с петно в средата не ги разбирам Embarassed Трудно биха могли приятели да уцелят размера и нужната гама, а и не бих искала да ангажирам някой с подаръци. Кой каквото му е на сърце. Обикновено книги или икони, или пък вино носят. Картините са твърде скъпи за да ми ги подаряват.
Не мога и да чакам да събирам бавно от пътувания, голо ми стои и ме дразни. Като се върнем от пътуването, ще се заема сериозно с търсене. Даже си мисля, че мога да попитам наякой художник, дали би могъл да ми нарисува нещо, което харесвам. В една механа имахме много красиви картини на стената рисувани от един професор, като живи бяха, някъде му имам координатите. Имам и подарени пана, дърворезба, но никак не пасват на модерния стил.
Благоадря за мненията Hug

2 в 1, добре дошла:)

# 4 247
Яна,чудна изненада сте направили ☺.Наскоро при нас започна работа момиче,което е било преди това в Нико.Началника ,шегувайки се, ӣ казва да каже някоя рецепта от там.Колежката каза,че там не работели по рецепта:flushed: .Шефа им казвал да ги правят нещата така,че на тях да са им вкусни.Рабирай,разбъркват готовите сухи смеси и крема е готов.А знам,че в сладкарството точните грамажи и пропорции са много важни.Иначе вярно,вкусни са им тортите,но прекалено сладки дори и за моя вкус.

# 4 248
Гоблените са ниско ликвиден актив Simple Smile. Сватя, ще си ги разглеждаме и показваме. Ти обаче биеш по точки, аз такова не мога да направя.

# 4 249
  • София
Сватя, аз че мога да шия - мога, но не съм от продуктивните. Имам една африканка започната отпреди поне 4 години и е зарязана наполовина. Сигурно е в мазето. Обаче за кухнята съм се наточила да опраскам серията с готвача. Те поне се шият за 4-5 дни единия.
Всъщност ние с теб за гоблени няма да си говорим, а ще зяпаме сърфисти с коктейли в ръка.  Wink

# 4 250
Яна изненадата е била чудесна сигурна съм.
Аз честно казано имам 2 несполучливи опита за поръчка на торти от Нико и повече там няма да стъпя, но всеки харесва различни работи.
Аз имам приятелка която наскоро започна да прави торти и засега нейните са най-добри.
Аз имам 1(един) Grinning гоблен недовършен обаче сега е закачен в стаята на дъщеря ми. Красива котка със сини очи но не е сиамка. Важното е че тя го харесва.

# 4 251
Сватя, аз че мога да шия - мога, но не съм от продуктивните. Имам една африканка започната отпреди поне 4 години и е зарязана наполовина. Сигурно е в мазето. Обаче за кухнята съм се наточила да опраскам серията с готвача. Те поне се шият за 4-5 дни единия.
Всъщност ние с теб за гоблени няма да си говорим, а ще зяпаме сърфисти с коктейли в ръка.  Wink

За кухнята имам един с плато с омари и плодове Simple Smile, но както каза, над други неща ще се взираме Simple Smile

# 4 252
Ейййй, как без да знам съм благословила щерката с късмет. Конете и на мен ми е първият гоблен, че и го ших седнала в детското легло до бебчо, докато спи Sweat Smile.
Като ви чета и се самонавивам, че шиейки правя инвестиция в бъдещето на внуци и правнуци. Току виж до тогава гоблените ми станали ценност. Това в кръга на майтапа (уточнение, 'щото ми липсват старите емотиконки).

Вдигам се, че обещах на любимия образ ризото с гъби за вечеря, ама преди това трябва да отскоча да купя продуктите.

# 4 253
Не мога да ви изчета, че се поразработих ама да си кажа, че няма да ходя на тийм билдинга, аман от кифленски номера. Останах от група 7-8 момичета, накрая сама, не ми се социализира с народа, не ми се занимава и ще си стоя дОма да си гледам африканския филм с Мерил Стрийп, да си чета сбирщината книги, която съм насъбрала и да си бича айляка, ай сиктир.

Да питам Жакито показа ли си новия дом, че аз тука само проспивам всичко!

Не харесваjavascript:void(0); Naughtyм гоблени, ужасни са ми направо...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 16:13 от Захир

# 4 254
  • Euskal Herria
Ренко, почти всички сладкарници работят с готови смеси. Иначе няма как да им излязат сметките за масовата консумация. Когато става въпрос за бутикови торти, изработени за конкретен повод, там и качеството, и цената са съвсем, съвсем различни. За сватбата ни бяха направили за проба различни парченца (блат+крем), щерката си избра. Тя харесва по-леки и не толкова сладки торти. Тогава поръчахме, а сега взехме торта с черен шоколад, от наличните в момента. Хареса се на всички. Даже като разбраха повода, самите служители предложиха да направят надпис отгоре.

vesela_veli, успех на приятелката ти!  Съжалявам, че така се е получило при вас. Знам, че е доста посещавана тази сладкарница. А и там отидохме, защото приятелите на щерката, които се жениха преди тях, бяха поръчвали там тортите, та децата имаха някаква представа.

# 4 255
2в1 и майка ми така го е шила. Казвала ми е, че съм била толкова кротко бебе, че от скука е прошила Simple Smile. После вече се обърна палачинката и хич не бях кротка, нито като дете, нито като пубер Mr. Green

# 4 256
  • Germany
Гоблени не харесвам и нямам. Картини имаме 2. Едната ми е подарък от майка ми, а на нея подарък от нейн скъп братовчед. Другата си я харесахме в Полша в един бар. Първият път, като питахме казаха, че не се продава /имаше и такива с цена на стените/. Вторият път беше на прощалното парти на мъжът ми с колегите от полската фирма и собственика се съгласи да ни я продаде. Картината не е нещо особено, но ни грабна и двамата от 1вият миг и сега и се любуваме всеки ден Simple Smile
Днес при нас е прекрасен слънчев ден. Беше ми горещо с памучна блуза с дълъг ръкав. Дано задържи още поне няколко дни хубавото време!

# 4 257
Гоблени и аз не харесвам.
Иначе поздравления за тези, които ги правят.

2в1, добре дошла!

Торти обичам да правя, на вкус са невероятни. Но...на вид не мога да ги докарам и това е. Simple Smile За да се получи, трябва да инвестирам в някои неща, а при положение че правя 6-7торти годишно, не виждам смисъл.

# 4 258
  • някъде ... тук ...
Имам си нова пералня най-после Simple Smile
Старата предаде богу дух. Изкарах почти месец на обществена пералня. Но вече си имам ...

# 4 259
  • постоянно
 Вторият гоблен който уших бяха Конете на водопой , първият беше една лодка в морето , която уших за ММ  за Новогодишен подарък , когато бяхме още гаджета.  Blush

Шиенето на гоблени освен ме релаксира толкова много , пусто време , което все не ми достига. Също така е и голяма краста особено като започне да си " личат " фигурите . За мен е като хубава книга - не можеш да я оставиш докато не и видиш края. Майката на моя приятелка , която ме научи да шия има тайната вечеря , но тя за мен е БОГ на гоблените.

Сбъдваща,
сигурна съм , че с тертиплийка  домакиня като теб , гостите няма да искат да си тръгнат  :ха: Да кажеш пълното меню  , че да се олигавим малко .

Тъкмо си мислех колко съм гладна и защо не вземах нищо днес от вкъщи и звъни шефа щял да мине през М&ЕС дали искам сандвич  :аз:

Златен шеф си имам значи    :ха:

Общи условия

Активация на акаунт