Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 904
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 290
Ей, колко сте изписали....
Искам да кажа, че от менюто на Джена и Сбъдваща все още съм гладна. Прочетох ги, докато вечерях и всичко ми влизаше не сила в устата. Искам и аз тиквички и сърмички....
Сандвичите не можаха да ме съблазнят.
Белиндааааа, ХЛ в гръдната обиколка звучи много секси. Питай ТМ, той ще потвърди!

# 4 291

И моите чуства са такива към това нещо.

# 4 292
Умрях от студ тази седмица! То бива да си зиморничав, но моето не е нормално, чак си изкарах завивката с гъши пух, че вечер се вкаменявам.

Момичета, боли ли когато ти махат конци? Утре ми предстои, а споделените лични опити до тук са в двете крайности.

# 4 293
Антигона, не боли, но е неприятно като усещане. Придърпва и леко щипе, но определено не боли.

# 4 294
Не. Те трябва почти сами да се отделят. Ако усещаш нещо, ще е по-скоро сърбеж и лек дискомфорт. Колкото по-спечена си, толкова повече ще усещаш.

Отпусни се и не мисли за това и почти нищо няма да усетиш.

# 4 295
Споко, Антигона! Заслужава си да потърпиш още малко.

# 4 296
  • Sofia
yeast extract  newsm78? К'во Й туй сега  Thinking.не ще да е мая за мазане...,надявам се  Rolling Eyes
Обяснете,че ще го мисля, докат' набивам пълнени чушки  hahaha
Антигона, не знам дали боли,ама щом резултатът си заслужава...ще се потърпи мъничко. Утре ли си на сватба?
Още в началото на седмицата извадих зимните завивки аз  Whistling. Температурите са си зимни  Crossing Arms.

# 4 297
Джено, ще ти донеса, ама ще го ядеш под мой надзор.

# 4 298
  • Sofia
Джено, ще ти донеса, ама ще го ядеш под мой надзор.
т'ва бая заплашително ми се струва Crazy ...ще изпие вино,комай  Mr. Green Hug
'земи,верно да дойдеш ти,че да се събЕрем "софиянките".Белинда организира само летните срещи, явно  Crossing Arms

# 4 299
  • sofia
Щом махането на конци, всеки единично вързан, от меката част на показалеца не причини кой знае каква болка, то на всяко по-малко чувствително място ще е още по-леко. Ако е дълъг шев, само издърпват конеца.

# 4 300
Пие и чай и вино. Проблемът е, че новаците го мажат кат лютеница, да има, а тогава си е гадно. Изисква се точна дозировка на маслото и нещото и да се поразбърка, като мед с масло.

# 4 301
Попитах, защото моят праг на болка е нисък, а разрезът е през зърната, които в този кучи студ са ненормално чувствителни.

Утре е сватбата. Като гледам прогнозата за времето явно ще трябва да си извадя зимното палто.

# 4 302
Ще ти сложат лидокаин, предполагам, но не би трябвало изобщо да те боли. Какви конци са ползвали. Обикновено са саморазграждащи се и само се маха възела, който и сам може да си падне.

# 4 303
И аз така мисля. Ще махнат само конците, които виждаш от вън. От вътре са се разградили.
Признавам си, че вчера си извадих зимната завивка. Вечерта ми беше много добре.

# 4 304
  • София
Ние сме пуснали климатиците, защото не издържам на тоя студ. През нощта ги спираме, но съм извадила зимните завивки.

Общи условия

Активация на акаунт