Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 941
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 225
Хайде похарчи се младежа. Сега да уточним старите, къде и кога ще пием? И ние сме хора Се пак.

# 226
Че то кога ще се видим бе Stuck Out Tongue Winking Eye Иначе пиене у нас по всяко време, и ядене де Blush

# 227
  • Телиш/Плевен
Даун, аз май за пръв път виждам младежа, страхотен е, да ти е жив и здрав! Hug

# 228
  • Варна
Лелеле, като гледам колко мераклийки има, дълбоки джобове ще трябват Simple Smile

# 229
Даун, аз май за пръв път виждам младежа, страхотен е, да ти е жив и здрав! Hug

А за щерката нещо да кажеш? Simple Smile. Виж я каква е миличка Simple Smile.

Гуш

# 230
Лелеле, като гледам колко мераклийки има, дълбоки д4жобове ще трябват Simple Smile
Ще видиш ти, Тонка като ни надуши Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 231
  • Варна
Е, ще се разберем по форумски бе. И други младежи има тука в темата, на първо четене се сещам за младежа на Елит. Няма да останат на сухо щерките Simple Smile

# 232
Абе децата да се оправят както могат. Дайте ние да заформим купон, макар и виртуален за мен.

# 233
Айде де, и аз скучая

# 234
Даун, сериозен и много симпатичен младежа- tall, dark and handsome! А кучето до него е убиец:)
Тръпки ме побиха от добитъка. Много е застрашителна.

Лелеле, като гледам колко мераклийки има, дълбоки джобове ще трябват Simple Smile
hahaha Joy

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 22:11 от Анонимен

# 235
Рая, писах  ти на лична

# 236
  • Бургас
Отивам първия ден в Неонатология да си искам бебето за кърмене и си мисля "няма начин да не го позная кой е". За секунди го видях след като се роди, ама разчитам на майчина интуиция. Влизам вътре, гледам тъкмо мият едно и казвам доволна "ето, Марти е изкъпан, сега и ще хапне". Само дето не беше той.

Днес изкарахме цял ден в Созопол. Плаж, хапване, пак плаж, кафенце. Голям кеф бре. Че и на аванта слушахме Руши , докато репетира за довечера за Аполония.

Даун, чуден ти е синковецът!

# 237
  • София
Да ви се оплача как го закъсах...Дрисльо играе една игра онлайн и се уговорил, моля ви се, тази вечер да си поиграе с 19-годишна румънка😂😂😂 Направила му комплимент за английския и за играта, и нашият е лапнАл като сомче въдичка! Връщам се аз от разходка и той, след като ме уведоми за горното, ми казва-ще можеш ли, таковата, нали....абе, да идеш оттатък с бебето. Викам-а?! Да му освободя стаята демек.
ПочнА се😈
Като си дойде баща му тая конзола директно изчезва от хола.
Та тъй, сега сме карцер с бебо в спалнята, щото бате има рандеву.
Гиди сопа, както би казала Джени😁

# 238
Белиндо, за сега те праща само в другата стая, а като поиска "да отидете на гости с братята му и баща му", а ааа Simple Smile.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 21:08 от Down Under

# 239
  • Варна
Иска терен човека, свиквай Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт