Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 056
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 180
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Донкова, 165 см не е нисък ръст, екстра си е. А пък и може още да порасне. Аз самата пораснах с 2 см след като се омъжих. (На височина сигурно заради високия мъж и простора, който ми направи според неговия си ръст, а ръцете ми се удължиха поне с 5 см, ясно защо. Grinning)

Сбъдваща, да бях птица, да долетя до прозореца ти и да видя новите ти творения. Много съм любопитна за такива неща, направени с ум и ръце. И аз ти желая успех, дано оная стипца се усети, че творчески хора не се намират току тъй, под път и над път и развърже кесията.

Джена, не са страшни снахите. Царица Маргарита преди години даде чудна рецепта, когато я питаха как се оправя с толкова снахи. Тя каза: лесно е - малко съвети, много подаръци.

# 3 181
Аз пък ще се радвам, ако моята щерка добута до 160 см., че с тоя ранен цикъл малко ми се стъжни. Сега е 151.
Лина, искам да си признае дали НМ я харесва на тези кила! Най- малко съм била 47 кг. Стърчаха кокали, ама аз си е харесвах. ММ нямаше претенции, че беше в казармата и колкото и да бях нямаше да бъда върната.

# 3 182
  • Sofia
Джена, не са страшни снахите. Царица Маргарита преди години даде чудна рецепта, когато я питаха как се оправя с толкова снахи. Тя каза: лесно е - малко съвети, много подаръци.
Умна жена е царицата.Харесвам я.Такава една фина,умерена и кротка ми изглежда. Съветът може да се прилага и към свекървите  Mr. Green.
ММ ме оферира да ходим на концерт на Съли Ерна тия дни. Хем му се ходи,хем не е купил билети и чака аз да му кажа... Rolling Eyes Много е решителен. На мен пък не ми се ходи особено на такъв джангър,ама нали съм жалостива...ще го съпроводя.Пък и той коса няма,ще трябва аз да мятам моята  hahaha.

# 3 183
  • някъде ... тук ...
Джена, Съли не е джангър. Ако е като предишния концерт - лежерно, спокойно, седнал на един стол с китарата...

# 3 184
Марче, търкам печката вече Rolling Eyes гроздобери нИ ща аз Rolling Eyes

Сбъдваща, стис от мен, дано решението е в твоя полза.

Аз пък не искам да съм по-слаба, на кг сък около 53.500-54 за моето ръстче 154 си се харесвам.При повече отслабване ставам една шепа човече с хлътнали бузи и липсващо дупе.

Купих извара да правя кокоски, пък то с друго се правели, какво да я правя тази извара сега?

# 3 185
  • Sofia
Джена, Съли не е джангър. Ако е като предишния концерт - лежерно, спокойно, седнал на един стол с китарата...
А,това е друга работа  Whistling.На това се надявам,че когато преобладава яката жица, не ми понася твърде.

# 3 186
Бобулина, честит празник! Здрава и щастлива да си!

Ekatеrina, направи я на сладкиш с круши.

so what?, еее, защо така игнорира Калина. Simple Smile На 10г. е, тъкмо подходяща за снаха. Simple Smile

За килограми не ща да говоря, кръгла съм като топка.

Голям вятър е при нас, чак нетърпимо. Още се чудя дали да излезем на разходка. То ще е една разходка, по-скоро ще ни брули този вятър.

Последна редакция: пт, 22 сеп 2017, 10:24 от Sesylle

# 3 187
  • София
Ще изляза за малко т. к. нямам дреха, която да ми обхване корема и ще ми е студ.Simple Smile
За кг ще казвам после, сега съм 20 напред . Иначе съм около 50 +- 2 на 170 ръст.

# 3 188
Буболина, честито, да си здрава и щастлива! bouquet

Какви са тези мижави кг, толкова сте слаби, а пак на режими? Аз на 58кг се радвам, ама ги докарах в началото на лятото и след почивката пак съм 60кг. Да тръгвам на работа, че да влизам в ритъм, тогава не ми остава много време за ядене.

Иначе, аз без сладко не мога, сега правя опити до опр. дата да не ям, иначе режим не спазвам, не ми се получава в последните години.

# 3 189
  • някъде ... тук ...
Аз от принудителната диета съм с 2 кг надолу за 2 месеца. Видях цифра по 60. Оптималните са ми 54-55, ама от лекарствата отдавна не съм ги виждала.
Не съм по сладкото и тестените, та се оправям. Ама аз по принцип не съм от пощеливите Simple Smile

# 3 190
Кате, най-лесно е да я направиш на някакво пастетче. Аз я правя така: зехтин щедро, малко сол, чубрица за кюфтета и малко чер пипер. Може да сложиш каквото искаш, и червен пипер става. Може и със зелени подпавки - копър, примерно. С чесън също е хубаво, но аз не обичам миризмата след яденето.  После на препечена филийка - чудна закусчица. Или само с виличката, без хляб.

45 кг бях, когато се жених. Сега няма да казвам, да не ме изхвърлите от групата. Joy
Да ви призная, аз харесвам дебеличките (без себе си). Едни такива ми изглеждат щастливи, жизнерадостни, весели,  пълни с живот, доволни и спокойни.

Аз пък, да се похваля, имам билет за концерта на Чамбао, много ги харесвам. Захир ми го купи, много я обичам тая Захир Hug

# 3 191
  • Ямбол
...
Лиляна ,как е синът ти?Свиква ли?
...
Нямам търпение да се прибере на обяд и да го разпитам хубавата. Като знам колко е разговорлив.., но сега няма да го оставя на мира, докато не ми разкаже от до. Милият, каза, че си е взел анатомията, че има много да чете.

Като ще си предлагаме дъщерите, да кажа, че моята гони 170см, а е на 12 години и се очертава още доста да се извисява. Не е много слаба, но не е и трътлеста.

# 3 192
Ей, Лиляна, браво на щерка ти!
Светалчо, тия ги слушахме цяло лято(миналото) и много ги харесвам.
Оня ден си видях(случайно) снимка от преди точно 10 години. Направо се самосъжалих на какво приличам сега. Мъка. Мъка.

# 3 193
Ооо, Свет, за Чамбао лудо завидях, обожавам ги, даже това си пуснах сутринта, че у мирам от студ. Мерси за мазилото, ще го взема като се прибирам.

Много искам да ви покажа каква тениска ми направиха, цяла сутрин се смея със себе си Grinning
Скрит текст:

# 3 194
Мари, Маркес казва: Ако не се харесате на някоя снимка, не я изхвърляйте. След 10 години много ще я харесате. Ти го потвърждаваш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт