Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 281 008
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 825
Добро утро!
Жаки, честит ви дом. Много любов и хармония.
Светалчо, аз вкъщи си отглеждам един сърдитко, има периоди, когато е дете мечта, и такива, в които само не казва и се сърди. Вкъщи ми е лесно да се оправя с него, ама навън понякога не върви да го игнорирам, защото понякога сме на опасни места и с игнор не става, не става и да го ошамаря, та кротко си вървя, понякога теглейки го за ръка.

# 3 826
Добро утро!
Жаки, честит дом. Само хубави моменти да имате. И веднага давам идея за пердетата. Ако имаш парочистачка. От онези малките, като лейка дето са. Закачаш пердето и минаваш с парата. Друга идея, която аз ползвах, когато имах едно ужасно голямо перде, което докато изгладя и единия край вече се е намачкал. Окачваш пердето. Взимаш една възглавница, която подлагаш пред пердето, а ти от задната част минаваш с ютията. Ся, трябва и доза късмет, докато напаснеш градусите. Бързо оправяне на малката.
Джена да дойде и да каже как е минал концерта. Тази вечер я сънувах. Пфууу, форумният й образ беше много по- хубав. Чaк й се накарах.
Али, достраша ме, като те прочетох, но всичко е май ще мине благополучно.

Някой с идея за бюджетен хотел в София до Арена Армеец? Другата седмица сме на концерт. Последно бяхме в Симеоново в някакъв, май име на цвете. Хареса ни, ама е далечко.

# 3 827
Добро утро,
тая сутрин бебето стана още в седем и сега ми се катери по мен и ми пречи да си пия кафето.
Жаки да ви е честит новия дом, смях и любов да има в него.
Аз пердетата ги окачвам мокри и от тежестта сами се изглаждат.

# 3 828
Честит дом Жаки, само хубави моменти в него!
Стискайте палци да ми спасят уредите...имаме някаква надежда и се надявам да оцелеят. Купихме плочките, вече не искам да видя дървен под. Ако оправим уредите и се прибираме в къщи. Ще е купон, без стени, но ще спим на втория етаж....а дрехите и др неща-по кашони. За тези 4 седмици само перем и гладя. От фирмата ми събират кашони иразделям нещата тематично. Идея си нямам за колко време ще е така, но ние да сме живи и здрави.
Имам една от картините на авторът посочен от Сбъдваща, но аз така или иначе си падам по такива неща. Общо взето, имам от бианалета, любими автори и от малки пазарчета, селца по света (последните са ми слабост). На такива места съм попадала, благодарение на чергарската си страст.
Мечтая си за ваканция....още малко до тенксгивинг и...ще ходим до Вегас, като там само ще спим, а ще ходим по националните паркове. И тук, както в Бг имат подобна инициатива на 100-те национални обекта....пак така се събират печати. Трябва да си издиря книжката, а на Калин това ще е изненадата за Тенксгивинг... А ще ходим и на Роут 66 ( нали си спомняте детското филмче "Колите" и градчето Радиатор спрингс....та това е една от целите)

Мари, защо не използвате airbnb, има доста интересни апартаменти.

И аз като Светулчо мисля, че родителоте сме виновни за това какви са децата ни. Лошото е че никой не ни е учил да бъдем родители. По Калин мога да кажа, че се тръшка, ако сме му дали много свобода. Според дебелите книги, децата не могат да се справят с цялата тази свобода, която им се дава. И трябва да е на малки порции

# 3 829
  • Germany
Жаки, честит ви нов дом! Да е винаги пълен със смях и любов!
Али, да няма скъсани връзки мъжът ти?  Преди няколко години паднах по стълбите на вилата и след няколко часа крака ми оттече страхотно. В Пирогов, 1во бяха сигурни, че е счупено, но на сниката не се виждаше счупване и предположиха, че са скъсани връзки. Отидох на частно на ортопед, който ми предписа специална шина, с която ходих 3 седмици и след това крака си ме наболяваше още поне месец при натоварване. Дано не е това, а да е просто разтегнато, но пак ще трябва покой на крака по дълго време.
При нас нощта мина добре, малкото още спи. Корема го боли само при натиск. Дано днес е по добре! Учителката ни писа, че вече е привикала родителите на агресорчето. Обмислям днес да отида до училището и да огледам ситуацията през голямото междучасие.
Хубав ден на всички!

# 3 830
Сбъдваща, много хубави картини. Ще ги покажа на щерката. И тя ще ги оцeни.
Титина, добре ще ви се отрази това пътуване. За тоя Макуин не искам да се сещам. Държи ми влага от 5 години. Всеки ден по няколко пъти. Първата книга, която прочете синът пак беше за него.

# 3 831
Калин беше на 3 или 4 и беше научил дори и репликите им. Има колекционерски колички  играехме с тях. Аз направих светофари, пътища по пода, детето ми подава реплика и аз......трябва да отговарям със съответната реплика от филма. Колкото пъти го гледах и все нови неща откривах.

На същия художник майка му има издадена стихосбирка и към всяко от стихотворенията има негова картина. Книгата е уникална, но за съжаление се изчерпа много бързо.

# 3 832
  • дядовата ръкавичка
Честит нов дом, Жаки! Много любов и хармония Simple Smile

Тази нощ сънувах, че се местим да живеем във Варна, с всичките му хамалогии като опаковане и мъкнене на багажи. Явно Жаки и Титина са ми въздействали виртуално.
И хем ми беше хубаво, защото сънувах, че докато спя чувам морето  Wink, хем ми липсваше предишната ни къща  Wink.

Скрит текст:
Много ми е трудна напоследък комуникацията с децата, не мога да намеря път към тях и имам чувството, че не ги познавам вече ...

# 3 833
  • Sofia
Джена да дойде и да каже как е минал концерта. Тази вечер я сънувах. Пфууу, форумният й образ беше много по- хубав. Чaк й се накарах.
Joy е,браво,бе,как свари да ми се накараш...на такава блага душичка като мен  bowuu
Концертът беше прекрасен.Благодаря на ЕлиТ  bouquet,която спомена,че няма да е голям джангър и се навих да отида  Mr. Green.Много ми хареса, съвсем различне стил от Годсмак, които не са моята банда. Голям сладур Съли, дребен,подскача, започна си навреме, пя 2 ч. без почивка  Peace.Хваля го.Предстои му пак роля, в "Бензин 2".Очевидно има сантимент към България.
Оплаквам се от скапаното време. Баш днес ще идват да ни разбиват настилката на паркинга и да слагат нова  Tired.
Колата ми дава някаква грешка и дисплеят изгасва-ни радио,ни блуутуут,ни нищо не работи.  Thinking. Ако не се оправи за ден-два,ще звъня в сервиза, че си е в гаранция и очаквам светкавично съдействие  Crossing Arms.
След час отивам към летището да си посрещам римляните.
Жаки, честит да ви е новият дом.  bouquet

# 3 834
  • София
Разправят, че човек можел да гледа безкрайно три неща: плискаща се вода, горящ огън и как работят други хора. Много терапевтично било.

За водата и огъня съм съгласна, ама работещи хора не мога да гледам, все ме напиня да ида да им дам акъл как по-добре да работят Joy

Мари, има един хотел 007 на пешеходно разстояние от Арената, но само съм го виждала, нито съм влизала, нито имам отзиви. Давам ти линк все пак, ако решиш да разгледаш - http://www.hotel-007.net/

Честит дом, Жаки! Ако те примързи, може да дадеш пердетата на химическо Wink

# 3 835
  • Варна
Значи, една такава майка я бях видяла в съседното студио за маникюр. Детето в едната й ръка, а на другата й правят маникюра. Ми скъса се да реве горкото. То маникюристката с маска бачка заради гадните изпарения от лакове и химикали, а на тоя бебок какво му беше, хич не ми се мисли.

# 3 836
Добро утро!
Жаки, честит нов дом! Да сте много щастливи в него! Бързо да оздравявате с малката.
Кате, показа ли си новата кухня? Жаки?

# 3 837
Добр утро,  екстра ми е времето на мен, мързеливо и  спокойно като мен и котката ни. Heart Eyes
Детето на училище, ще гледам сутрешния блок, ще направя една мусака за обяд, ще си  запаля хубави ароматни свещи и треви да  мирише на както обичам и ще се наслаждавам на есента. Обичам октомври  и го чакам, харесвам и  зодия Везни много  Heart Eyes
Жаки, къде се преместихте,  много  щастие да имате ти желая и аз Hug

# 3 838
  • Sofia
И аз имам едни нови намачкани пердета, бодат ми очите. Мъчих ги така-инак,накрая ще ги махна. Да не говорим, че не изгледжат така, както очаквах, лъскавеят и ми циганеят  hahaha. Не че е чудо голямо,ама...
"Колите" 1 и Гарфиелд са ни любимите филмчета,както и "В небето"  Heart Eyes.
Сутрин с младежа и двамата сме киселяци и току се сдавим  ooooh!.Все сме в последната минута,карам като изтървана,за да е навреме,а той шава със скоростта и мерака на охлюв  hahaha.
Умишлено не му слагаме компютъра в стаята му,че да ни е пред очите и да го шпионираме  Whistling.А и така ще-не ще си разговаряме  Mr. Green.

# 3 839

Кате, показа ли си новата кухня? Жаки?

Тц и тц!

Общи условия

Активация на акаунт