Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 281 026
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 855
  • София
Ами пуснете една пкк и урина, то ако има нещо - ще си покаже. Аз също залагам на вирус.

За маникюра с бебе и въобще всякакви такива с бебе, чувствам и мисля като Джена. От една страна - айде кусур и без маникюр/фризьор, и аз изкарах няколко месеца, не умрях. От друга - верно малко й трябва на една жена да се почувства по-добре, особено ако тялото й не е баш нейното, та разбирам и жените, които са по-суетни от мен и не могат да издържат месеци наред без поддръжка. И ако няма на кого да го оставиш - ето ти ситуация. Обаче аз лично съм много съобразителен човек, що се касае до комфорта на хората. Една значителна част от жените ходят в салон И за да разпуснат. Бих се чувствала доста зле, ако кукна там с пищящо бебе, което всички се редуват да успокояват, докато на мен ми правят нещо и накрая всички ни болят ушите. То ясно, че бебето си е бебе, но пък в крайна сметка никой не е длъжен да търпи последствията от моето решение да имам такова Grinning Иначе на мен не ми пречи, бих дундуркала всяко бебе, но не очаквам от другите да гледат моето, затова не го водя по такива места.

# 3 856
  • Germany
Сесил, при апандисит има болка в корема, която тръгва и надолу към десният крак. Може да има повръщане при остра фаза, но пак е с болка в корема. При вас най вероянтно е вирус. Пуснете кръвни изследвания и ще се види какво е.

# 3 857
  • София
Светкавица, Джена, много ви благодаря! Мисля, че устата и сърцето си беше харесала, но трябва пак да я питам довечера да не се изложа Joy

# 3 858
Аз много харесвам картините на тази дама.
Миналата година подарихме на единия шеф от нейните. Ето тази - http://www.acrista.com/portfolio/magic_of_canvas/#!fId=465

http://www.acrista.com/

# 3 859
  • София
Sesylle аз съм оперирана от апандсит в 1 клас.Но все още си спомням гадене/повръщане,температура,сигурно е имало и болки в корема.Ако се притесняваш пусни кръвна картина.Там се гледат левкоцитите,предполагам и утайката,ако е ПКК.
Много ми харесаха картините.Ех да беше пуснала по-рано линка.Щях да си изпрося една от тях,която веднага ми легна на сърцето и се връзва чудесно с интероиора в хола за РД-то ми,което е скоро.
За съжаление не мога да разбера къде точно се намира ателието за да се видят картините на живо.

# 3 860
  • София
Жаки, честит нов дом. Много топлина, любов и прекрасни моменти да има в него.  Hug

Много ми е тъпо в това време. Иска ми се да съм сама вкъщи на топло, да си пия чай или вино, да хапвам бри (значи твърдо вариант вино) и да гледам хубав филм. Бонус-дрямка добре би ми дошъл. Ех, мечти!

Картините ми харесаха, но не бих дала толкова пари. Аз като една Фрида Кало развихрих четката и сътворих чудна картина с маслени бои (оцветяване по номера, от Алиекспрес). Идеална си е, за лаик като мен няма кой знае каква разлика от картините за 2 бона на въпросната мадама.  Mr. Green Бих ви я показала, но от 1 година стои при моята приятелка и трябва да си я прибера.

# 3 861
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро!

Жаки, честит нов дом!

Борис нощес пак става 2пъти до тоалетна (след като изпи към 400мл. вода и към 4.30-5ч. отново се оплака от гадене. Става към 10тина пъти и вися над легена за няколко минути и после пак ляга. Накрая в 5ч. заспа спокойно.

Сега изчетох един куп статии за апендицит при деца, ще видя днес да се организирам и да го заведа на лекар.
Някой да е минавал през това с дете? Силни ли са болките, какви са били оплакванията на децата?

Сесил, преживяла съм го това. Натискай внимателно корема да видиш има ли болка, натисни хубаво вдясно и рязко си махни ръката. Болката трябва да се появи, когато отпускаш. Боли целия корем обикновено, не само вдясно. Може да има температура, да повръща.
400мл вода ако е изпил наведнъж  или на  два пъти, нищо чудно, че му се гади. Пие се по малко, няколко глътки най-много, когато детето има стомашни проблеми и му се повръща. Най-добре подсладен топъл чай от мента, лайка или джоджен.

# 3 862
Тонка, дай линк към тия картини моля те, отсега събирам идеи за подаръци

Жаки, прекрасни мигове и от мен в новия дом, сигурна съм, че е прекрасен  Heart Eyes

# 3 863
  • В Космоса
Прехвърлих ви набързо, видях за емоджита питанка, та да споделя, че се отварят и са химикалки с различни цветове всяко. Ние не знаехме с малката, добре, че племенниците ни светнаха.
Аз имам видоизменена тъкан и ще ме горят след следващия цикъл.
Този уикенд май вече наистина ще си останем в София. Бяхме канени на едно хубаво място, но времето отложи поканата.

# 3 864
Жаки, честит ви нов дом, да сте много щастливи в него. За пердетата - закачи ги мокри и ще се опънат.

Сесили,  сложи го да легне по гръб и му сгъни десния  крак към корема и го заведи на едни изследвания, макар че и ако е вирус може да са мо повишени левкоцитите.

# 3 865
  • София
Акаша на колпоскопия ли беше?Вярвам,че състоянието ти е хванато навреме и е поправимо! Hug
За емоджитата-онзи ден за първи път пазарувах в Била,откакто са започнали да ги раздават.Щерката много се зарадва.Пакетчетата бяха запечатани.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 12:18 от Just...a woman

# 3 866
  • София
Малкия донесе едно кафяво емоджи аз не мога да го определя какво , но според него било ако Simple Smile

# 3 867
  • София
Аха май е такова.Дъщеря ми също ми показа кафяво емоджи и заяви,че е еди какво си.  Crazy

# 3 868
  • В Космоса
Джъст, дано, дано...

# 3 869
И аз ти го пожелавам, Акаша!
Сесил, как е малкия?

Общи условия

Активация на акаунт