Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 959
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 020
Да,става.

# 4 021
Аз да докладвам, купих две якета на децата от Лидъл. Много са хубави и на съвсем поносима цена. За малката нищо не купувам, заринати сме от дрехи от близки и прителки. Чак понякога ме е яд, че нищо не и купувам, ама как да дам пари при положение, че имам сигурно 4 якета за нея.
Сега остава да купя обувки и ботуши съм 6 за зимата.
За мен съм установила че обувки онлайн не става да купувам, имам няколко опита доста неуспешни. Трябва да премеря и да видя как ми стои.

# 4 022
Уплаших се, защото го сложих в крема на една бисквитена торта, а принципно го купих да се мажа с него.
Но сега гледам пише  на етикета графа "Хранителни стойности",  което означава, че е за консумация. Иначе не биха  го писали, нали?  Simple Smile

# 4 023
  • София
Сутринта пратих мъжа ми за яке от Лидъл за малкия. Докато избира, една дама го хванала за манекен, защото синът ѝ бил точно толкова висок Laughing

# 4 024
Якетата от Лидл са скъпи за това качество.
Абсолютно същите донесе майка ми от Германия за децата на цена от 10Е.

# 4 025
Аз не успях да стигна да ги видя. Тук не мисля, че мога да намеря по-евтини. Моят син има, но не пречеше за разнообразие да ги видя поне. Нищо. Вчера установихме, че зимните боти не му стават, ще трябва да му купя, но ще е другата седмица, че то сега ще почне едно циганско лято, ама пак ще дойде и мрачната есен, та да сме подготвени.

# 4 026
  • Варна
В Лидл май почти са се били за якета тая сутрин. Една приятелка ходила сутринта да вземе за дъщеря си и беше потресена.

Аз като купувам от обувки.бг не ми пука, защото нещо и да не стане, връщам.

# 4 027
Ти пък, права е Сесил.  Аз дрехи от Лидъл  не съм и помислили да купувам. Не съответства цена/качество.
Аз и без това хич не  го харесвам тоя магазин, ходя  мнооого рядко и то за нещо конкретно, ако знам, че е хубаво.
Честно да ви кажа,  там ми действа подтискащо  и клошарско, и ми мирише на мизерия. Blush
Като гледам какви хора пазаруват,  старци,  дебелаци  видоизменени от евтини  гмо боклуци,  количките  пълни с безалкохолна химия от под  левче и имитация на млечни продукти,  боклуци, колкото да не умреш от глад, но пък затова от вредни  по -вредни. Rolling Eyes

# 4 028
Това, което описваш, го виждам във всеки магазин.

# 4 029
Съгласна съм Сесил, не са от най евтините, обаче не ми се занимава с поръчки и чакане по сайтове, да не говорим че догодина по същото време са им малки.
Иначе за мен нямам такива проблеми.
Хай преди година по същия начин буквално се блъскаха в Лидъл за бебешки бодитя, чакаха на опащка сутринта да отвори магазина.

# 4 030
И аз предпочитам да пазарувам в Хермес, ама не ми е баш такава реалността, а и да ми беше не бих казала на някой, че пазарува от "мизерно" място, имайки предвид, че явно е доста популярно.

Аз работя с идиоти. Днес ме побъркаха с въпроси за нещо елементарно. Няма как в пост да обясня, но нивото на въпросите им е на ниво дете в детска градина, макар, че си им поднесла отговора. Това 8 часа. Загубиха ми времето за други неща.

# 4 031
  • постоянно
Ти пък, права е Сесил.  Аз дрехи от Лидъл  не съм и помислили да купувам. Не съответства цена/качество.
Аз и без това хич не  го харесвам тоя магазин, ходя  мнооого рядко и то за нещо конкретно, ако знам, че е хубаво.
Честно да ви кажа,  там ми действа подтискащо  и клошарско, и ми мирише на мизерия. Blush
Като гледам какви хора пазаруват,  старци,  дебелаци  видоизменени от евтини  гмо боклуци,  количките  пълни с безалкохолна химия от под  левче и имитация на млечни продукти,  боклуци, колкото да не умреш от глад, но пък затова от вредни  по -вредни. Rolling Eyes

Оо Плииз , идваш  ми в повече напоследък .  #2gunfire #кифланан-тастепен

# 4 032
  • София
Пропуснала съм за какви якенца става въпрос, но днес-утре тъй или иначе смятах да ходя, та ще хвърля едно очо. Аз пък видях в брошурата едни бебешки гащеризончета, които ми харесаха, плетени, топлички ми се видяха. Ако има все още, бих почерпила Козуначко.

# 4 033
Ренко, хич не се оплаквам от живота си на домакиня.
Белинда, помислих, че ТМ е донесъл ужасно миришещи сирена, хамони, прошуто, а вие на СПА сте го обърнали? Боб- боб, ама поне маникюр имаш, нали?

# 4 034
Сигурно щото още не те е пуснал вируса,  Хер. Wink Като ти мине ще ти просветне и няма да ми се ядосваш толкова  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт