Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 960
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 005
Аз ли нещо изпуснах,  защо сме на италианска вълна?
Аз обичам песто. И салата с нудълс и сушени домати.
Вино и шоколад също, всеки би трябвало да ги обича, та  това са ласките на живота, как...
Няма да говоря за математика днес,  мерси за включването, Лиляна.
Да,  честно казано ние сме първо по приятната част, после задълженията.  Знам чудесно, че трябва да е обратното   Blush

# 4 006
Аз много харесах една чанта от сайтовете за дрехи ВУ. Излезе ми като реклама във фейса. И сега и се чудя.
Ако беше кафява веднага я грабвах.
https://rebay.bg/branded-clothes/bags/damska-chanta-memo-s-saccs-8092

# 4 007
  • Варна
Ама тя съвсем торба бе, Сесил. Аз хич не обичам такива, че нищо не мога да си намеря вътре. Моята чанта трябва да има отделения и джобове, аз си знам къде какво слагам и си го намирам бързо.

# 4 008
Сесил, от този сайт бях поръчала чанта описана, като чисто нова и от естествена кожа. Дори и на пипане да се заблудя в чантата имаше зашит етикет, на който 100% полиестер. И етикетът беше стар, демвк и чантата. Внимавай! Точно сега отворих една чанта, която пише че е ест. кожа, а тя си е 100% плат.

Допълвам се. Ето чантата от "естествена кожа"
https://rebay.bg/branded-clothes/bags/womens-bags/damska-chanta- … ice&order=ASC

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 14:03 от mariat

# 4 009
  • София
Обожавам прошуто, дори си имам лежерен начин на поднасяне. Обичам паста, пици, тортелини, канелони, лазаня и всичко, в което има маскарпоне.

Дайте да се разберем, че да няма недоразумения. Аз не искам да съм домакиня поради ред причини, свързани единствено и само с мен. По никакъв начин не означава, че гледам с лошо око на жените, които са решили да не ходят на работа. А и каква домакиня би излязла от мен, при положение, че няма да пипна домакинска работа. Кой ще ме търпи такава?!  Laughing Всъщност мечтата на живота ми е да живея на полуцивилизован тропически остров и да съм нещо като негърска принцеса (по Пипи) там.  Heart Eyes

# 4 010
Мари, няма да се лъжа тогава. Simple Smile
Отивам си в ибей.

# 4 011
Допълних се, Сесил, в по- горния пост. Погледни чантата, дето съм дала в линк.

# 4 012
А на мен цветът ми хареса, но и аз като Хай, обичам джобчета и прегради да има.

# 4 013
А и каква домакиня би излязла от мен, при положение, че няма да пипна домакинска работа. Кой ще ме търпи такава?!  Laughing Всъщност мечтата на живота ми е да живея на полуцивилизован тропически остров и да съм нещо като негърска принцеса (по Пипи) там.  Heart Eyes
А, баш моето мнение по темата. Не искам да съм домакиня, ама и не искам да ходя на работа. За шеф на остров ставам 😃

Не ви харесвам с тия боти днес. Сутринта бая се почудих дали да не обуя боти, ама си викам срамота, рано още. Замръзнаха ми копитцата 😣 Накарах да ми пуснат парно, но пак ми е студено на краката ...

# 4 014
И аз съм така, ни за работа, ни за вкъщи. Работата ми дава тонус и ме мобилизира, ама не ми се става сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 015
  • София
Ей, много каприз, много нещо😆

Имам си мъж. Надонесъл ми разни миризливи работи, не си е за приказка-някакви ръчно правени сапуни, ароматни свещи, масажни масла, цяла бутилка кокосово, една разкошотия за тяло с арган, дето ми иде да я изям с лъжича😁 В нас мирише на спа център. Пък аз най-безцеремонно го посрещнах с боб😋

# 4 016
Ужасни сте с тези торти, добре че сменихте темата на прошуто, каквото аз не обичам.Торти обожавам, но съм се зарекла, освен на р.д. На сина ми, до Коледа да не ям.

Много хубави боти сте показали, всички ги харесах, особено едни зеленикави от велур.Но не смея без пробване.

По домакинско- работната тема- защо някои жени казвст, че ако работят нямат време за вечеря, домакинстване, уроци.Това само грижа на жената ли е?След като работят двамата, очаква се и двамата да се грижат за деца и къща.

Рая спомена, за примера към дъщерите.Имам такъв пример,  майката макар и с едно дете, момиче, не работи повече от 12 години.Ама изисква от детето и го юрка по уроци, прави планове и никак не приема за дъщеря си такава перспектива.

Аз, като майка на момче, откровено ви казвам, че се боя дали той ще се справи, ако това се очаква от него.Има неработещи жени със свои доходи,било рентиерство, било някаква надомна работа.Но здрав, прав човек да седи и да чака някой да го издържа ми е странно и притеснително.

# 4 017
Одеве задрямах и сънувах,че с Мари се жалваме по телефона,колко е тежък живота на домакинята Joy .Миналата седмица сънувах, че ме гонят от работа,днес,че съм домакиня.Стига вече,утре искам,като Белинда,да сънувам СПА,а може и като Джена,че съм на МОЛа Relaxed.

# 4 018
Аз с малко тъп въпрос, но нали био кокосовото масло от Лидл става/всъщност е за готвене? Blush

# 4 019
Ша, не е нужно да е био (то всяко кокосово масло си е "БИО". Гледай да е студено пресовано (екстра върджин). Става и за готвене и за мазане.

Общи условия

Активация на акаунт