Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 969
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 3 990
  • Варна
Прошуто и пармезан не обичам, гадни са ми. Вино не пия. Шоколада може да го дадете насам Simple Smile

# 3 991
Хай, и аз не го ям това прошуто, ама го свързвам с "подарък от Италия".

# 3 992
  • Варна
Майка ми ми донесе миналата година от Рим. Ми гадно беше.

# 3 993
О, да, разбирам те. Не е за всеки вкус.

# 3 994
Прошуто обожавам, пармезан също. Simple Smile

# 3 995
Ако имате излишни пармезан и прошуто, давайте насам, ще ви спася да не се мъчите.

# 3 996
Не става за ядене, но е с италиански привкус

# 3 997
Рая, би могла да обясниш на щерките, че е важно да имат избор, какъвто не биха имали, ако нямат добро образование.

Почнах работа детето като беше на 7 м., хем финансово не бяхме притиснати, ама полудях вкъщи. Сега съм на другата крайност – ако може, бих се пенсионирала, но съм сама с детето, няма начин да не работя. 

Пък вие сте вече на прошуто и пармезан… Прошуто не обичам, но ми е по-приемлив от испанския хамон. Сирена обичам вся-как-ви. Тук ядат испанските твърди сирена с нещо като желе от дюли, обожавам!

Имам нови боти и аз, леко кънтри стил. Искаше ми се нещо такова от известно време, намерих ги случайно, доволна съм.

# 3 998
  • Варна
Аз се върнах на работа като стана дъщерята на 9 месеца. И аз откачих вкъщи, щях да полудея направо, а тя беше кротко бебе, спеше си, не ревеше. Еми, 9 месеца гледане на сериали и четене на книги ми бяха достатъчни за да започна да жадувам за работа.

Тук ли питаше някой за декларация в градината относно качване на снимки на децата в нета? На нас ни дадоха някакви декларации миналата седмица, единият въпрос вътре беше точно за това. Аз написах, че не желая снимки на детето ми да се качват в интернет. Хич не ми пука, че страницата на нашата група във фейса била затворена група. Не искам и това си е.

# 3 999
Рая, би могла да обясниш на щерките, че е важно да имат избор, какъвто не биха имали, ако нямат добро образование.

А, споко, нищо няма да ми се наложи на мен да обяснявам, те вече пораснаха, а аз винаги съм си работела  Heart Eyes
Кати, много ми хареса кухнята ти, с кеф да си шеташ в нея. Обаче ми се струва, че въобще не е нужно да слагаш шкаф над хладилника, тъкмо следващия ще може да е по- висок. Аз умирам от яд, че имам определено място, което не позволява side by side хладилник. Гърбът е много свеж, плоскост ли е или плочки? Него ли сменяха?

# 4 000
  • В Космоса
Аз доста постоях вкъщи. Психически изнемогвах, имах страшни дупки, но това се дължеше основно на непрестанните боледувания на детето. Мъжът ми имаше важни дела и като цяло обстановката беше много изнервена. Сега цари мир и любов, но не спира да ме гложди това, че съм по цял ден в офиса, жестоко губене на време ми се струва, направо живота си заминава ей така... Добре, че хоцкахме уикендите, сега ще зазимим и май ще стане леко по-депрес положението. Ако имахме 4 дневна работна седмица, мисля, че щеше да е идеално.

# 4 001
E, на мен пък ми е интересно, ако всичко просто си живеехме живота, разходки, екскурзии, книжки, кафета и т.н., кой да работи? Нали не само за мене  губене на време, ами и за тези, които произвеждат - дрехи, храна, услуги и т.н. Някак няма как да се осъществи.

# 4 002
  • Бургас
Кате,честита кухня! Харесва ми! Със здраве да си я използваш!
Обувките на Сбъдваща повечето модели ми харесаха.
Сега чакам да ми пристигнат два чифта гуменки. Едните бели,другите тъмно сини с цветни ленти и връзки,много шантави 😂
Харесах си и едни намалени боти в един сайт и съм на косъм да поръчам,но немога да реша кой модел 😁

# 4 003
А забравих да кажа, че прошуто не ща, ама просеко искам  Crazy, много ми хареса.

Определено италианската кухня е по- моята от гръцката  Peace

Съни, много уместен въпрос  Heart Eyes

# 4 004
Преди можех денонощно да работя и си мислих, че никога няма да мога да си стоя в къщи. Никога не съм мислила домакините за затъпяващи, защото имам една-две такива приятелки, които са едни от най-активните жени, които познавам.
Сега нещо хич не ми се работи, ама нямам избор, което прави работенето още по-гадно Simple Smile.
Пробвайте пилешки дробчета завити в прошуто и запечени или с аспержи.
Вчера се потресох, сватята пишеше за готвене Simple Smile.

Сбъдваща, харесаха ми първите боти.

Общи условия

Активация на акаунт