Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 967
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 095
Аз съм от тези, които не обичат да са домакини.
Ако не работя започвам да се чувствам като пълен неудачник.
И грам не става въпрос дали има кой да ме издържа или не.
А и мнението ми за жени, които единствено са успели да хванат някой да ги издържа...и самите те нямат никакви професионални качества...е доста неприятно.
Аз пък уважавам жени, които са направили Кариера с главно К или поне кариера. Пък такива, които просто ходят на работа и са доникъде и въпреки това се напъват са ми направо смешни. Сещаш се.

Ти към щоя от двете категории се причисляваш?! Simple Smile
Как го каза? "Сещаш се".

# 4 096
  • Пловдив
Аз съм от тези, които не обичат да са домакини.
Ако не работя започвам да се чувствам като пълен неудачник.
И грам не става въпрос дали има кой да ме издържа или не.
А и мнението ми за жени, които единствено са успели да хванат някой да ги издържа...и самите те нямат никакви професионални качества...е доста неприятно.
Аз пък уважавам жени, които са направили Кариера с главно К или поне кариера. Пък такива, които просто ходят на работа и са доникъде и въпреки това се напъват са ми направо смешни. Сещаш се.

Ти към щоя от двете категории се причисляваш?! Simple Smile
Как го каза? "Сещаш се".
Че аз работя от 3 месеца и изобщо не се напъвам. И не твърдя колко много ми харесва. Ако не разбираш да ти обясня. Директно ти казвам, че се опитваш да ме засегнеш на няколко пъти и днес воала, ми кацна на ПМС-то.

# 4 097
Аз съм на свинско със зеле, пък моите си взеха пъстърва.
Имам и един червен сайдър в хладилника от месец отлежава, да взема да си го отворя, вместо малиново вино. Звучи ми вкусно това, не съм пила такова, трябва да си взема.
Захир, завид за Африка, аз лично ще чакам снимки с нетърпение 🤗

# 4 098
  • София
Може ли рулото на Сбъдваща да иде в книгата, че нямам сега време да го запомня, а утре ще го забравя къде е? Моля! Лаленце?

# 4 099
  • София
Всеки си казва мнението бре Ша. Simple Smile
Ние сме на ориз със зеленчук , саката и вземам едно казва се милиджано.

# 4 100
  • ту тук, ту там
Днес харесах раница на сина ми, който догодина ще е първолак! Само я похледнах и се влюбих, представям си той, ако я види...
Хора, раницата струва 265 лева! 😳😲😱

Титина, чудя се - да издам ли?! Hug

# 4 101
Елени, ще ти мине до другата есен.

# 4 102
Янтра, не съм длъжна да знам ти от какво се засягаш, нито кога си в ПМС, МЦ и т.н.
Нямам за цел да помня кой в темата не работи или работи, какво, кога, къде, с кого.
Така че изказването ми е било насочено най-малкото пък към теб.

elleni, аз така купих раница на Калина за 1ви клас. И като пристигна се оказа че и е огромна. Дадох 240лв. и така си стои 4та година в нас.
Ако е на някоя от немските марки имай предвид че са наистина големи.

# 4 103
  • ту тук, ту там
А, то вече ми мина, като ми казаха цената...

# 4 104
  • Пловдив
Сигурно. Не ми влизай рязко в личното поле.

# 4 105
Ха добър ви вечер Simple Smile Нещо плитки се дърпат...

Мони, как е детето?

Уу, Антигона, аз съм като майка ти. Основно от ВУ пазарувам дрехи за себе си и само като погледна закачалките познавам какво би ми харесало, изобщо не преравям всичко. И никога не съм капо Grinning Ама поради тази причина имам много дрехи и все нещо раздавам, то няма износване като е без пари. Единствено дънките/панталоните са ми проблем, ама аз и без това предпочитам да нося рокли.

На телешка наденица бяхме ние, изненадващо хубава. Щом котката я яде, значи пак ще се купува.

# 4 106
  • ту тук, ту там
Сесил, аз на живо я видях, в Самсонайт в Бургас! Безумно е, а не ми излиза от главата. Да, даваш ми идея, ще се успокоявам, че и без друго ще му е голяма! 😀

# 4 107
Ууу, много нервен мача днес, що тъй Hushed

# 4 108
  • София
Случва се , то не може все цветя и рози Simple SmileSimple Smileаз съм чудно спокойна.

# 4 109
  • София
Аз дадох тон снощи с едно споделяне на мои лични чувства, съвсем без да искам.

Миднайт, браво. Аз на финала бях...да не си ми насреща😠

Общи условия

Активация на акаунт