Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 976
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 080
Пека италианско месно руло, нещо като руло Стефани - кайма, омесена с твърда моцарела, яйца, галета, италиански подправки.  Вътре сложих сърцевина от бяло сирене, яйце и спанак. Пече се с доматен сос в тавата. Мирише божествено!

# 4 081
Не съм се сещала руло Стефани да пека в доматен сос. Благодаря. Преди малко минавах покрай Лидъл и купих едно яке на малката. Много ми хареса. Иначе аз от там не пазарувам. Не за нещо друго, ами ми е далече.
Ша, имам чувството че някоя, която ти намираш за бедна, дебела и вмирисана някога ти е отмъкнала гадже  Mr. Green

# 4 082
  • Mediterraneo
Под италиански подправки какво точно се разбира? Босилек?

# 4 083
  • София
Аз днес купих кокосово мляко никога не съм пила. Мъжът ми вика , че било много хубаво. Няма да споменавам магазина , че се не знае:)Simple SmileSimple Smile

# 4 084
Под италиански подправки какво точно се разбира? Босилек?
Има доста вариации в интернет.  Аз сложих сол, бял пипер, босилек, мащерка, сух чесън, лук на ситно.

# 4 085
  • Бургас
Харесвам Лидъл! Ако ми е беше наблизо щях да ходя всеки ден.
И от втора употреба си взимам дрехи. Днес съм с две рокли напред, само за 4 лв.

# 4 086
Не пазарувам във втори употреби, защото колкото пъти досега съм отишла не мога да си намеря нищо. Майка ми обаче, като един велик нещо-търсач редовно ме снабдява все с прекрасни находки от там. Имам чувството, че трябва да имаш око и търпение да се ровиш из тези магазини, нито едно от двете не притежавам.
Ша току що се причисли към онази порода хора, в чиято чест е казано "Някои хора са толкова бедни, че имат само пари."

# 4 087
Антигона Hug Hug Hug

# 4 088
Антигона, симпатяго Kissing Heart

# 4 089
  • София
Нямате изчитане днес!
Във връзка с коментарите от последните страници мога само да добавя:
Никога не казвай никога!  Peace

# 4 090
  • София
Леле, Сбъдваща, звучи страхотно! Има  някакви количества и мерки, или на око?

# 4 091
Менюто на Сбъдваща скоро ще бъде сервирано и у дома с лека вариация.

# 4 092
  • София
Сбъдваща, направо ми се прииска да съм ти на гости за вечеря.
Белинда, заинтригува ме със забравените сладки, това чудо съм го пропуснала.

# 4 093
  • Пловдив
Аз съм от тези, които не обичат да са домакини.
Ако не работя започвам да се чувствам като пълен неудачник.
И грам не става въпрос дали има кой да ме издържа или не.
А и мнението ми за жени, които единствено са успели да хванат някой да ги издържа...и самите те нямат никакви професионални качества...е доста неприятно.
Аз пък уважавам жени, които са направили Кариера с главно К или поне кариера. Пък такива, които просто ходят на работа и са доникъде и въпреки това се напъват са ми направо смешни. Сещаш се.

# 4 094
Аз днес купих кокосово мляко никога не съм пила. Мъжът ми вика , че било много хубаво. Няма да споменавам магазина , че се не знае:)Simple SmileSimple Smile
Сладур  : Laughing
Някои хора ако  не четат толкова недобронамерено и предубедено не биха правили от мухата слон, за някакво мнение за
някакъв магазин. Смешно е просто  Wink
На Сбъдваща менюто и ма мене ми допадна много,  ама много.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт