Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 954
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 065
Това с деленето на магазините е типично за българите. Познати коментрират Уолмарт и правят изказване, че в такава мизерия не влизат. Изненадващо, след седмица ги засичам там с препълнена количка..... та така, да не ни помислят хората за бедни. Всъщност хората въобще не ги интересува от къде пазаруваме.

# 4 066
  • София
Шанти, лично аз ще купя лидълския бейлис, нямаш грижи! Grinning
Днес докато купувах виното, бях на косъм да си купя оригинален бейлис, но си рекох що да го взимам като лидълския е три пъти по-евтин, а вкусът е същият. Аз съм прахосница, но този път съм горда със себе си, че удържах на напъна. Joy

# 4 067
Смятам, че грубо изказване като на Ша може да направи (при все, че пак ще е неуместно) само човек, който разчита на себе си, а не на друг, за да се издържа и да си позволява лукса да не се смесва с ниските прослойки. Ша обаче не е от този тип хора, така че.. съвсем приятелски припомням израза "Дупе знае две и двеста". В нейния случай особено е релевантен, и без това дупето е едно от малкото неща, с които видимо се гордее из форума.
Аз като студентка съм нямала пари за храна, понмя как се хранехне в Ст.стил за 1.50лв първо, второ и трето. Сега мога да ям в хубави ресторанти, но не знам утре какво ще е. Колелото се върти. И се въздържам от подобни високопарни изказвания. А и мисля, че по-срамно от това да си беден е да си глупав. И мързелив Wink

Аз пъм се прибрах навреме, пуснах пералня, малко подредих, сега ще сготвя набързо спанак с картофи и опъвам кълка с един филм за Африка, че това е следващата дестинация, живот и здраве догодина.

Да се оплача. На тийм билдибг сме утре. Много несериозни излязоха моите колеги, всички с които се бях уговорила, се отказаха, някои от които днес..(утре пътъваме). За мен това е недопустимо и несериозно, при все че си поел ангажимент. Засега оставам сама в тройна стая..егати. Ама ще си взема аз една книжка, банския и ще им се не знае и несериозните

# 4 068
Захирче хубаво, аз разчитам на себе си, не знам защо си мислиш, че не.
Само защото  не се водя на държавна работа 8/17?  Simple Smile
Не така наивно да подхождате , а нали помниш и за мъжете какво ти казах , когато се трепеше да правиш торти и жестове, слушай кака си   WinkHug

# 4 069
Ей, минах през Лидъл и забравих за крема сиренето, дето Тонка ме светна.
Захир, как си с режима на хранене(който и да е той)? Хай, а ти?

# 4 070
Някой има ли опит с правенето на тарталети? Купих си форма за мини тарталети, но не ми е ясно като сипя сместа и я запълня как ще стане кошничка.

# 4 071
Ша, съвети не ми трябват, мерси. Да ти изглеждам нещастна? Wink

Мариатче, спазвам го с изключения. Много е трудно, защото се яде по списък с позволени и непозволени храни. А аз вкъщи почти не готвя и навън е трудничко да няма нещо непозволено. Но като цяло..гледам да го спазвам Simple Smile

# 4 072
  • София
Ами няма да я запълваш, бе, скицо Joy Облепваш я с тестото - отвътре или отвън, а не я пълниш! Печеш, махаш формичката и ето ти - кошничка Simple Smile

# 4 073
  • Mediterraneo
Значи чета, чета и в един момент оставам със зяпнала уста. А то се оказва просто поредния пост на Шантала.

# 4 074
  • постоянно
Леля си по-скоро  Mr. Green

Захирче ,
приятно да си изкарате , дано тези които са останали са сериозна компания.  Hug

# 4 075
Захир,взимай бански и книга хич да не ти пука.Те губят като не отиват.
Наздраве от мен !

Вносните домати са ужасни Confused

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 21:07 от Renko

# 4 076
Ами няма да я запълваш, бе, скицо Joy Облепваш я с тестото - отвътре или отвън, а не я пълниш! Печеш, махаш формичката и ето ти - кошничка Simple Smile
Ми то така, много пипкаво. Друг ден ще се пъна, като съм дзен, тогава.
Мерси!

# 4 077
  • София
Пипкаво, я! Ти ако не искаш пипкаво, баш в тарталетите ли се огледа Grinning Направи си кекс, чийзкейк или ако трябва да са сладки - направи си забравените сладки. 15 минути, а на вкус са като 2 часа труд.

# 4 078
Никога не съм правила тарталетки. Нямам и формички, но ме амбицира. Дано бързо ми мине!

# 4 079
Ша, усещаш се колко си не на място. Дали и как живееш си е твой проблем. Изказванетоо ти, а и други, които си правила са супер неуместни.
Никой няма проблем с нормалните ти постове за детето, както и сама забеляза. След поредното ти проявлене, аз бих те игнорирала.

Общи условия

Активация на акаунт