Искам да кажа ... (138) през септември 2017

• 280 954
  • 4 511
  •   1
Отговори
# 4 050
Ша, достатъчно умна си че да направиш разлика м-у този си пост и предишния. Simple Smile

# 4 051
  • Germany
Лелееее, какво се е случило с темата днес??? Домакините - държанки на мъжете си, скучни и без принос към обществото, пазаруващите в Лидл - безформени и мизерни. Много е грозно да се лепят така етикети на различните от нас. Аз не съм от най редовните и приети в темата и може би на повечето от вас не им пука за моето мнение, но ми се иска да си "кажа", че ми стана крайно неприятно да чета подобни "оценки" и квалификации.

# 4 052
  • София
Така и така сме на миризлива тематика. В Метро на Цариградско ми мирише точно на мърша. Последния път ми стана лошо, съвсем сериозно. Явно имат проблем с вентилацията.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 17:25 от Тонка*

# 4 053
Нищо не се е случило,  случилото се е, че се реагира по начин по който не бива, защото бедността, затлъстяването и мизерията са факт, а не етикет. Peace
За съжаление  в държавата ни е така, за съжаление.
Ако искате да продължаваме е Лидъл дискусия, аз лично ще пропусна и ще си сипя примерно един мурсалски чай, набран от доверени ръце. Heart Eyes

# 4 054
  • В Космоса
За съжаление и аз се сблъсках със суровата действителност, откакто пътувам всеки ден с метрото...

# 4 055
  • София
Никога не казвай "никога" и това на мен не може да ми се случи!  Peace

# 4 056
Реагира се така, защото начина по който се казва е обиден.
Не ми се дискутира на тая тема и а и темата е позитивна и много ми допада такава.

# 4 057
Нищо не се е случило,  случилото се е, че се реагира по начин по който не бива, защото бедността, затлъстяването и мизерията са факт, а не етикет. Peace
Щом ти е толкова мизерен магазина, какви ги дириш там?  newsm78

# 4 058
  • София
Аз затова чукам на дърво, обикновено върху главата ми. Никой не знае какво може да му поднесе утрешния ден. Не само от финансово естество.

Аз тая вечер ще изцоцам последна чаша от домашното вино и си взех бутилка малиново от Аванти, тяхната марка. Дано да е хубаво.

# 4 059
  • София
Аз затова чукам на дърво, обикновено върху главата ми. Никой не знае какво може да му поднесе утрешния ден. Не само от финансово естество.

Аз тая вечер ще изцоцам последна чаша от домашното вино и си взех бутилка малиново от Аванти, тяхната марка. Дано да е хубаво.

И после да кажеш дали е хубаво, че ми се пие нещо различно. За бяло вино вече ми е студено. Само червено е скучно.

# 4 060
  • постоянно
Тони, Малиново винце и аз бих опитала .  Hug

Аз пък ще си сипя едно бъбли  от Harrods за да не съм валат. чин чин !  Mr. Green

# 4 061
Маслото от кокос взех, Тити,  от тук научих за него.  Simple Smile
Тоня,  верно е за смрадта в някои магазини,  не се стопанисват добре обектите,  културата  на обслужване и хигиената са занижени.
Аз лично  с удоволствие и без мярка бих изпила с теб бутилка Лидълски бейлис или каквото и ще да е, ако някой ни го купи обаче, за  да не влизам в магазина.  Laughing
Шега след запетаята горе,  не скачайте за нещо само защото съм го казала аз. Wink
Какво ще готовите довечера?
Аз съм направила една богата салата от печени чушки, много магданоз, чесън, кисели краставички и натрошено сирене, козе.
Само не съм измислила с какво да я сервирам за пиене.

# 4 062
Шару, няма обида и драма в поста ти, никак . Само надцакване. Къде сме НИЕ, къде  вие плебеите.

# 4 063
Най-добрата ми приятелка,която живее в София пазарува предимно от "Кауфланд".Но сега като и бяхме на гости пазарувахме и от "Лидл", имаше си доста хубави работи.
Ние тука пазаруваме от различни места,това разбира се отнема повече време,но удовлетворяваме вкусовете на всички в семейството.
И най-евтината, и най-скъпата лимонада са си вредни.Но аз сега съм в периода на Фанта-портокал.Пия като за световно,после поне няколко месеца няма и да погледна лимо.
Отиваме край реката,времето е приказно.

# 4 064
Това ""край реката" не ми звучи като да е много наблизо  Simple Smile В България е хладно.

Общи условия

Активация на акаунт