Закупуване на жилище

• 77 803
  • 699
  •   1
Отговори
# 570
Е, вече с това капаро..

# 571
Е, вече с това капаро..
Свирено.

# 572
Щом е капарирано квот било, било...

# 573
Спешно ми трябва мнение за сграда на Barocco .Става дума за така наречения син блок на ул.проф.Стефан Димитров.Харесах си там двустаен, че и капарирах , а чувам лоши отзиви за строителя.Според един брокер едва ли не всичките им сгради били готови да паднат при леко земетресение
Спокойно, няма да падне блока. Може някой теч да се появи....Там и основите са здраво слегнали, защото ги наливаха преди едно 8-10 години от една друга фирма, която нещо май фалира и изостави всичко. Иначе на това място имаше футболно игрище и там студентите си организираха мачове, а до игрището - детска площадка.

# 574
Мога да го прежаля капарото. Но щом основите са здрави и рискът е само за евентуален теч, ще го преглътна. Иначе мястото ми харесва- от така наречените комуникативни е, а и мисля, че същевременно  ще е тихо .  Как ви звучи 77 к за 65 кв. м застроена площ и 80 и нещо там с т.н. идеални части, като апартаментът става за преграждане ? Питам , понеже още не съм съвсем ориентиран в пазара.

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 02:48 от stoyan87

# 575
Пак да попитам, как капарирате без да сте ориентирани в пазара. Не че нещо, но става дума за доста пари, не проверявате ли на кой ще ги дадете, каква му  е репурацията...

# 576
Здравейте, ако някой е купувал жилище скоро и е проучил банките, може ли да ми спести малко ровене и да каже кои банки са с най-добрите условия. Или с най-лошите. Не че и сама няма да проверявам, но да знам откъде да започна. Simple Smile

# 577
Аз не бих купила сграда на Бароко, защото съм ходила във вече завършени и обитавани. Неговото мото е да влага само най-евтините материали. Течовете от баните правят петна по стените на комшиите и коридорите и прочие.

Но пък мястото не е лошо и цената бива. То в днешно време няма по-ниска.

Ще може да живеете или да го давате под наем. Разпределенията при този строител ми харесват.

И искам да ти кажа, че щом сто го харесали, и капарира ли - честито! Да знаеш, че все с нещо трябва да се направи компромис, като купуваш жилище( с малки изключения, ама в 95% от случаите, правиш компромис)

# 578
  • София
Имаше един филм с Майкъл Дъглас, Евтиното излиза скъпо или нещо от сорта.

# 579
Мога да го прежаля капарото. Но щом основите са здрави и рискът е само за евентуален теч, ще го преглътна. Иначе мястото ми харесва- от така наречените комуникативни е, а и мисля, че същевременно  ще е тихо .  Как ви звучи 77 к за 65 кв. м застроена площ и 80 и нещо там с т.н. идеални части, като апартаментът става за преграждане ? Питам , понеже още не съм съвсем ориентиран в пазара.
Ето тук сте на мноооого грешен път!

# 580
И аз не съм очарован от Бароко, но еедин приятел живее вече 4та година и няма никакви оплаквания.

# 581
Здравейте, ако някой е купувал жилище скоро и е проучил банките, може ли да ми спести малко ровене и да каже кои банки са с най-добрите условия. Или с най-лошите. Не че и сама няма да проверявам, но да знам откъде да започна. Simple Smile

Не става така. Според дохода ти, възрастта и спциалното положение най-изгодната за теб банка ще е различна. Затова те съветвам да ги обиколиш. На мен например най-добри условия ми предложи Алианц. Не схващай с ЦКБ.

# 582
За общежитие на Бароко, еталон за ниско качество ми звучи много на мен, дори да се абстрахираме от квартала-недоразумение.

Излизат данни, че пазара се укротява. Предвидените пари за отпускане на ипотеки на търговските банки са изчерпани още май месец, т.е ако не друго, най-малкото търсенето ще спадне, като няма толкова широко финансиране и може да се очакват по-добри оферти, при по-малко сключени сделки в близките месеци.

# 583
Ако не сте дали "капаро-капаро" в истинския смисъл на думата, а само стоп капаро, по-добре си помислете добре.

# 584
Само информативно - до моята сграда има един строеж от няколко месеца започнат. Мой познат си взе там, майка му има сериозни връзки в надзорите и проучиха строителя из основи. Не се сещам за името на фирмата. Обекта е от хелт-стор-а като се тръгне навътре към колежа по туризъм, вдясно където е заградено. Според мен и локацията там е доста по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт