Добричките мами бутат господа и дами-Добрич 9

• 22 309
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
Къдрокоске, bdbaloni Много любов и невероятни мигове, през следващата година!

Ох, много съм превъзбудена, страхотна вечер имах, още ме държи.
Момичета, да ви се похваля, просто няма начин да не ви пиша. Днес бях на концерт на един български хор "Ангелите", за първи път в Исландия бг.хор изнася концерт. Хоровата музика, няма значение дали е църковна или народна ми е голяма тръпка, нали 11г. в Детския хор на Добрич съм пяла. Всички българи бяха официално поканени както на концерта, така и на приема след него. Няма да ви казвам какво чуство на гордост, че съм българка  bgизпитах днес. Концерта беше в най-голямата им катедрала и всичко беше просто божествено, на страхотната акустика. Първо пяха църковни песни, след кратка почивка се преоблякоха в народни носии и пяха народни песни. Всички исландци бяха онемели, нямаше едно свободно място, 2 пъти пяха бис, всички им станаха на крака. Страхотно чувство, аз и преди съм го изпитвала, по време на концерти из чужбината, но днес бях от другата страна на сцената и сълзите не спираха да се стичат от очите ми, добре, че бях с водоустойчива спирала, че иначе щях да бъда едно плашило. На концерта присъстваха 2-та най-богати  мъже в Исландия, единия е бащата (пожелал е да ни бъде бг.консул в Исландия) на този, който стана собственик на БТК и Балкан Фарма, страхотен мъж, след това беше на приема. Освен тях на концерта пред мен стоеше тяхната известна певица Бьорк, няма да ви кажа как ръкопляскаше и накрая се просълзи, гледах на очите си и не вярвах.

Много съм горда и от всичко най-много ме беше яд, че нямах глас да пея заедно с тях. Толкова бях превъзбудена, че таткото реши да приспи командосите, а аз да се поуспокоя. smile3503

Е, това е казах си го, но ми идва, направо да крещя, всички да ме чуята. smile3514 smile3532

# 151
Добро утро...
Честит Рожден Ден на Къдрокоса със закъснение!!!Да си жива и здрава!!!  bouquet

Mama Vessi , пожелавам ти да изпитваш тази гордост по-често. Сигурно е било много вълнуващо....даже като четох и така се възгордях Blush...нека се чува за БГ по такъв начин Peace

На ви сега топло време Mr. Green...онзи ден 15гр....сега 30 Crazy....май разходките ще са по хладното надвечер..
mimi_kir , успешно шиене на премените Mr. Green
  Nature Sunny ден момичета!

# 152
E, не съм дисциплинирана... Embarassed
Мъжа ми ме помоли да му обработя нещо и да му го пратя и аз работя...
Цитат
и сълзите не спираха да се стичат от очите ми
Mama Vessi , да си призная ли и аз,че докато четох и на мен ми се насълзиха очите?
Май вече го признах... Embarassed
За днес стига толкова.

# 153
  • Добрич
Здравейте набързо!
Честит рожден ден на къдрокоска със закъснение.
Честито и на порасналите бебоци!

Изкарахме много добре, прибрахме се много уморени, НО удовлетворени.
За съжаление малкият не е добре. Снощи цяла нощ повръща и дриска Cry. Сега се връщам от доктор, взехме секрет за изследване. Дано не е нещо сериозно.
Притеснена съм и мъртво уморена, за това ме извинете, че не мога да пиша повече.

Здрави да сте всички!!!

# 154
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ !!!
При нас какво да ви кажа. Аз сега съм между два враждуващи лагера за име. Майка ми настоява да е на баща ми, мъжът ми на никой, защото племенницата ми е наречена на баща ми (тя се казва Искра, а баща ми Илия) и сега тъща и зет нещат да се видят, а аз съм между чука и наковалнята. Какво да ви разправям - УЖАС. smile3512 А мен някой пита ли ме. За едното име ще се изпоизядат. Добре че свекървището поне не се намесва, че съвсем ще я втасаме тогава.
mimi_kir като погледнах в Atol-a ми то се оказа, че сте колеги с мъжът ми и по образование, само дето сте учили в различни университети - той в Шуменския. И неговата специалност е математика и инфотматика и сега е завеждащ компютърен кабинет в Спортното, преди беше в Славейков, пак същото. Да взема да ви запозная двама колеги ли ?!  Wink
Иначе, много ти завиждам че си толкова сръчна в шиенето на тоалети. Аз съм скарана в тая област с шева и кройката.
Anuschka радвам се че сте изкарали страхотно.
Mama Vessi освен, че ми е адашка се оказа че я познавам по физиономия още докато учеше в Охридски (в б или в клас беше) и по едно време я бях засичала един път на един рожден ден много отдавна на братовчед ми (Мишо - волейболиста, ако се сеща - живее в кубинките). Ако иска да ми пише на лични, когато си дойде да се видим.
И КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ОРГАНИЗИРАМЕ ЕДНА СРЕЩА. Аз другата седмица съм свободна. Кажете кога.
Айде че пак се олях с дълги словоизлеяния. Hug

# 155
Привет от ветровита Исландия,
Мразяяя яяя!  smile3514 Днес е такъв чук на вън, и макар, че пече слънце, от време на време има облаци и прехвърча сняг. Не е честно, днес дори и чорапи си обух, че ми беше много студено сутринта.  cold А баща ми каза вчера, че вие ще изпукате от жега в Добрич.
Божее, направо започвам да се плаша как ще се климатизира Дани като си дойдем. Миналата година, милия така и не успя, като хвана една кашлица 3 антибиотика смени, не му помогнаха, върнахме се тук и всичко се оправи.

Благодаря ви, че ме разбирате как се чуствах вчера. Може ида ми се смеете, но до 3 часа посред нощите не можах да мигна, още ме държеше и най-големия майтап е, че сънувах концерта. Направо съм КУ-КУ. smile3533

Веси, писах ти на Лични, сетих се коя си.  smile3521

# 156
Здравейте пак !!!
Човърка ме един въпрос - до кой месец работихте преди раждането, като изключим болничния 45 дни преди раждане. Аз по план трябва да изляза в болнични към 19-25 юни (тъй като пъвия път ми казаха термин 08.08, а последния път 03.08.) и незнам дали да не продължа до към 10 юли или да изкарам до 30 юни само ? newsm78
Mama Vessi все се канех отдавна да ти кажа че те познавам, но все не се наканвах. Радвам се, че сме се разбрали и познали коя коя е.  bouquet

# 157
veselina kalcheva , от Славейков се сещам за двама, я ми дай име за жокер(Веско ли беше...), другия беше зам. директор на Славейков с един сребрист перчам. Веско(ако не бъркам името) май трябва да има дете на около 3г.
Ами да ме погледне и той в Атола, че да разбера кой е. Wink
anuschka, радвам се че сте изкарали чудесно и ти съчувствам за малкия. Бързичко да се оправя.
Аз да се оплача, че мойта бубка днес е ужасно крива- ще ме изяде- сука поне 5 пъти ooooh!. Май я мъчат зъби. Разбра се то, че ще шия посред нощите...

# 158
Добро утро...
Наблюдава се все по вяло запълване на темичката напоследък newsm78
veselina kalcheva , аз си взех болничен месец преди полагащия се, защото беше станало много топло и реших, че ще съм по-добре да не съм на работа. Но пак зависи каква ти е работата и как ти се отразява...при мен седенето на бюро ми действаше зле на краката..все висящи надолу..знаеш.
Mama Vessi , наистина незнам как ще се климатизирате...та аз немога все още..а днес на места го дават 35гр Crazy...дано за вас малко се разхлади. Ми то вече си е за    grinning039

# 159
Здравейте, изпихте ли вече кафетата?
mimi_kir я погледни на подписа ми има малко снимки. Ако и така не се сетиш кой е мъжът ми ..... Hug
Хайде от мен да мине- Веско е. Другият е Велин Колев и още е там в Славейков. Май още е зам. директор, незнам. И той има малко дете на около 1 година - момиченце. А това дете на 3 години (вече 3 и 1/2), за което говориш е дъщеря ни.
Ти къде си била последно на работа?
mama_Blue то моята работа не е тежка. Работя при един нотариус и аз съм цял ден зад бюро, но като се замисля, нали трябва да си приготвя неща за бебето и болницата и да си видя малко къщата като хората. А и жегите започнаха. Така , че май няма да мога до 10 юли, ами ще изкарам до края на юни и после в къщи.
 Wink

# 160
  • Толбухин
Добър ден и от нас.
Вчера ходихме в магазина за обувки на завода Добрич.Мазагина е на 2 ет.пише склад,не е удобно за колички.Има доста хубави обувчици,но и цените са добри от порядъка на 20-22лв.по-худавичките.Като за служителите на завода ги дават без ДДС и от 22лв.-17лв.
Днес четах че е имало много уволнени в ДМК,сега да видим какво ще ядем.
Емо го фрезирахме с баща му и сега е първи номер.
Ето и снимки от вчера:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=38884

# 161
EM4O този магазин в самия завод ,, Добрич" ли е ? Има ли вече сандалки за момиченца? newsm78

# 162
Здравейте!
Искам да попитам мамите на момиченца кога и къде пробихте ушичките на госпожичките?
Имам намерение вече да ги пробиваме Wink

# 163
Здравейте!
Искам да попитам мамите на момиченца кога и къде пробихте ушичките на госпожичките?
Имам намерение вече да ги пробиваме Wink

Във Вивата, която е в блок Пирин при д-р Искрен Димитров мисля, че се казваше и тя беше около годинката. Нямахме никакви проблеми дори почти не усети. Слагат за 2 седмици медицински и после ги сменяте с каквито искаш - златни и т.н.
ВИЖТЕ КАКВО ПИШЕ ВЪВ В-К ,,ДОБР. ТРИБУНА " ДНЕС:

Уволнение в Млечната кухня

Завеждащият детска млечна кухня – Мария Илчева се освобождава от поста от днес, съобщиха от пресслужбата на Община Добрич. Отстраняването е в резултат на извършена бърза проверка и направените констатации. От поста се освобождава и младши счетоводител – Ана Илчева. Като причина за отстраняването се посочва неизпълнение на длъжностни задължения. До дни ще бъде освободен и главният готвач в Млечната кухня - Димитричка Георгиева. Дисциплинарни наказания ще бъдат наложени на други двама служители. От местната администрация уверяват, ползващите услугата хранене чрез Детска млечна кухня, че са взети всички мерки за привеждане на дейността в съответствие с нормативните изисквания. ДТ

Последна редакция: вт, 23 май 2006, 11:33 от veselina kalcheva

# 164
  • Добрич
Vese, я вземи да си починеш и излез колкото можеш по-рано в болничен   Wink Аз работих до последно и ... не я свърших. Нито пък някой ще я свърши. И сега ме е яд, че съм такава будалясала  Confused Ама аз съм си виновна - все гледам да не натоварвам другите, не че някой ми признава  Sad

checha, Карпузов също пробива уши /мисля, че бяхте при него, ако не греша/

Ние направихме един сутрешен крос до центъра и обратно, но ми се взе акъла нагоре по баира да бързам, че на юнака толкова му се преспа, че заспа прав, както стоеше в количката. Поне работа свършихме и осигурихме подарък за племеницата, която има рожден ден утре. А аз както се бях препотила и задъхала, сложих го да спи и гмур в банята - добре ми дойде един душ.
Хайде чао засега.

Общи условия

Активация на акаунт