Добричките мами бутат господа и дами-Добрич 9

• 22 311
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
Аз също искам да благодаря на момичетата от Добрич,тъй като нямам дял в подаръка... Embarassed

Влайко,всички ще сме благодарни,ако споделяш и радостите и тревогите си около грижите за Дамян и Светлето,дори и да го правиш в Ямболската тема!
Много прегръдки за дечицата! Hug

# 136
Здравейте мили майки.Казвам се Влайко и съм съпругът на ИВА.
Благодаря ви много за милия жест ,които сте направили за моите деца Дамян и Светла.Трогнат съм.

Hug Hug Hug
Това е най-малкото нещо, което можем да направим. Дай боже, в бъдеще да имате приятни и незабравими моменти, въпреки голямата загуба.
Иви винаги ще е в сърцата ни!!! БОГ ДА ВИ ПАЗИ ТЕБ И ДЕЦАТА!!! Praynig
 Hug Hug Hug

една гоооляма прегръдка и от мен Hug Hug Hug....нека растат здрави и щастливи децата ти!!!

# 137
  • Толбухин
Здравейте мили майки.Казвам се Влайко и съм съпругът на ИВА.
Благодаря ви много за милия жест ,които сте направили за моите деца Дамян и Светла.Трогнат съм.
Ако можем да направи още нещо ние сме насреща .От сега нататък само хубави неща ви пожелавам:hug: Hug Hug

# 138
колко е хубаво да срещнеш из улиците на Добрич мамите от форума!!!!! С мама Блу най-често се засичаме! Видях и арчела! Жалко,че се разминахме със Сисолита и геомар!

Фапуа май не е писала тук! Ако я видите - кажете и да се включи и в темата на многодетните мами в Нашите деца! Нали си чака трето детенце тя!

Ани прибра ли се в града?

Влайко много сили ти желая при отглеждането на дечицата! Да сте живи и здрави!

# 139
колко е хубаво да срещнеш из улиците на Добрич мамите от форума!!!!! С мама Блу най-често се засичаме! Видях и арчела! Жалко,че се разминахме със Сисолита и геомар!

Фапуа май не е писала тук! Ако я видите - кажете и да се включи и в темата на многодетните мами в Нашите деца! Нали си чака трето детенце тя!

Представям си какво е усещането, а и ако има и абитуренти по центъра, още повече. Обожавам 24.05, но и тази година не успяхме да се приберем по това време, не знам дали изобщо ще стане някога.

Позволих си да надникна в темата на Многодетните мами (нали и ние искаме да си имаме 3бр.), много приятно ми стана, че има родители не само с 3, ами и с по 4 деца. Още повече ми дойде куража, но да поотрасни малко Дани.

Днес като гледах бг. прогнозата 30 градуса, направо си е жега при вас.  Crossing Arms
При нас вчера прехвърчаше сняг и макар, че днес е слънчево, голям чук е навън само 2 градуса.  Sick
Дано не се задържи така, че не виждам как ще се климатизираме.  #Crazy

Хихи, днес е 21 май, преди 13г. #Crazy бях абитурентка.   Whistling Ех, младост, младост... ooooh!

# 140
Влайко  Hug Peace!

Баба Цоцолана , съжалявам че не успях да ти звънна и да се видим. Приятно изкарване на срещата на класа ви. Аз се очертава да не ходя на срещата на випуска, защото изникна нещо важно и на 3.6. през деня съм във Варна. Подразбира се че нямам да имам физически сили за среща... Sad

Милички, аз ще си наложа дисциплина, да не влизам вече често.
Отдавам се на шиене, затова не се притеснявайте, че ме няма.
Вече си набавих почти всичко, та си плюя на ръчичките и needle и пак  needle.

Само за хубави работи да си пишете! bye

# 141
Отдавам се на шиене, затова не се притеснявайте, че ме няма.
Очакваме скорошно включване със снимков материал! Mr. Green Peace

Бабо Цоцоланке,а аз имах един див братовчед в твоя клас,само че в Ботев.Надали ме помниш,но с теб се е случвало да се прибираме заедно от училище по уличката покрай Пионерския дом.И да вземеш да махнеш тази "баба" от ника си,че ако ти си баба,аз трябва да съм динозавър вече... Mr. Green
И аз искам в Добрич,но май скоро няма да ме огрее... Tired

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 19:47 от nia_r

# 142
Ами...дай си за малко цифровото фото назаем! Wink

# 143
Ами...дай си за малко цифровото фото назаем! Wink
Предпочитам да дотичам и лично да те заархивирам... Mr. Green
Мимката,не зная дали помниш онзи хубав мечок,дето подари на моя синковец...Та той пожъна голям успех в детската ни градина.Дори една седмица не можах да си го прибера...Да му се радват децата... Hug

# 144
 newsm78 Помня само че беше късокосмест и дрънчеше...
Радвам се че се харесва!  Peace

# 145
  • Толбухин
Честит рожден ден на kadrokosa,да си обичана мама и съпруга!!!

Последна редакция: нд, 21 май 2006, 21:17 от EM4O

# 146
Честит Рожден Ден,Къдрокоса!
Бъди здрава и много,много щастлива!Весел празник!  bouquet

# 147
честити 8 месеца на малката Радена със закъснение
и честит рожден ден на къдрокоса да са живи и здрави и двете

# 148
Честита рожденция на Къдрокоса!

# 149
Пак съм тук! Хайде на новия трафик! Laughing Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЪДРОКОСА! ВСИЧКО НАЙ-КРАСИВО И ЖЕЛАЯ!
Радвам се ,че и мъжът на Иви се включи! Дано да го прави по-често! Peace

mimi_kir ,не ни изоставяй.Като решиш да си направиш почивка на шевната машина,влизай в нашия добрички клюкарник!Ей ,направо ти се чудя,кога намираш време за шиене Rolling Eyes Като пораснат мъниците ,ще ме вземеш ли за една ученичка?Мен направо ме е срам да си призная,че съм ходила на кръжок по "шев и кройка " навремето Embarassed Учителката ми все ми казваше: "Момиче ,спри да вдяваш тези дълги конци,че далеч ще се ожениш!"
Ами ,позна жената. Sad
Днес бяхме седнали на Сохото с мъжо и малката и познайте ,какво направи малката?Разля ми кафето върху светлия ми панталон,та приключихме набързо и аз се прибрах като припикано мушкато Laughing
Сетих се за онзи бг-филм"С деца на море" ooooh!

Последна редакция: пн, 22 май 2006, 01:54 от Amarena

Общи условия

Активация на акаунт