Добричките мами бутат господа и дами-Добрич 9

• 22 438
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Честито на Вики!
Хубави са подаръчетата!

Ей сега ни спряха водата и не ми стигнаха 15 мин. да извадя прането да съхне, че дрехи не останаха за обличане на дечко  Close
В знак на протест, излизам да се пошматкам из квартала.
Аз изпрах вчера 3 перални, но само да се събуди Бубката и ще протестирам и аз до Д. Талев и обратно! Peace

# 121
ЧЕСТИТИ 8 МЕСЕЦА НА ВИКИ !!!
 newsm51На мама checha да е живо и здраво това сладко малко бонбонче и след няколко години да го направи кака, че да си има дружинка.
Моята щерка осведомила целия град, че ще има братче, какво да ви разправям. stork-boy Снощи ходили в театъра на някакъв концерт с баба си, имало доста дечурлиги и накрая пуснали някаква народна музика и нашта както била на първия ред като затропала и тя. Умрях от смях баба и като ми разказва по телефона снощи.  hahaha

# 122
здравейте и от мен
ние изцяло сме го дали на протест,ама днес ще трябва да си седим в къщи баткото на Жу е абуриген днес и ще пада шетане приготвяне за довечера.судтринта ходихме до обелклото да видим и там абитуриентките и така

# 123
Ее, много кофти с тая ДМК, как пък може да им се свиди така за децата. Дано се оправят нещата, защото представям си колко е удобно за майките, тук няма такова нещо и всеки ден се чудя какво да готвя на Дани. Купените храни, много, много не ги одобрява.

Да ви кажа само колко приятно ми стана вчера. Не знам как попаднах на един сайт за намиране на съученици http://www.atol.bg, разгледах всички физионимии от Добрич, че открих и някои познати, но съученици не намерих, за съжаление.
Анушка и Къдрокоске, вече съм ви прибавила в списъка на приятелите ми, но вие сигурно ще ме познаете, имам снимка.  Mr. Green

# 124
Честити 8 месеца на Вики!!! Да е жива и здрава!!!!

# 125
Mama Vessi, мен не ме ли добави? Wink
Аз имам само анушка, а други не можах да открия... Tired
Айде лека, че ще правя торта! Peace

# 126
Аууу, май само аз съм луда!
Да ви почерпя, че днес мъжо има рожденция!
 cheers eat  party041
Тортата, която му приготвих е по този образец:

Разбира се доста съм се отдалечила, но се разбира какво е.
Кърмаческа му работа! Whistling
И понеже продуктите, които ми бяха по рецепта- останаха, скалъпих и една торта Барби.
Абе полудявам вече.... newsm78
Обаче да се похваля, че днес най-сетне си купих плат за тоалетите.
Взех си тафта- лилавееща.
Ще си ушия съвсем семпло сако и пола- тип лале с дантела на подплатата и една блузка тип потник от много ефектен плат(само си го харесах без да съм го взела още).
2-ри тоалет: пак сакото с рокля от полупразрачен плат на цветя(с подплата разбира се)
Ще си взема и колие(вече гледах и си харесах доста неща)
Стискайте палци да не окипазя платовете!
Вече наистина лека, че трябва да се спи все пак... Hug

# 127
Ей,Мимката,верно,не си добре,да стоиш до 2 по нощите,не че аз не го правя... Hug
Поздравления за идеите за тоалет!Чакаме на снимка да видим реализацията!
Благодаря и за идеята за торта!И на мъжо скоро му е деня,но той е от двуличната зодия... Mr. Green
Поздрави на рожденика!Да ти е жив и здрав и много,много да те слуша! LaughingИ да му е вкусна тортата...
Аз също трябва да се мотам някъде из атол-а.Ама скоро не съм влизала там...
Хайде със здраве!И стига сте стоели пред комповете!Време е за разходки!Има ли нещо ново и интересно в Добрич?Няма ли да оправят и другата половина на градската градина или ще я оставят пак в бурени?А нови ,хубави заведения има ли?Пишете,че някои хора ги гони яка носталгия... Rolling Eyes

# 128
В Канадата ден ли е?
С мъжа ти сме от една зодия Peace, затова си патите от нас! Mr. Green
Ще взема да те потърся из атола, да ти видя зодията Thinking по- сносна ли е?
Бай! Stop

# 129
Добро утро Coffee
nia_r, градската градина постепенно придобива вид...напълниха езерото и има водни колелета, но дочух, че водата изпускала отнякъде /просмуквала се нейде/. Ресторант Лебед е в ремонт..на лято кебапчета с бира Mr. Green..там е мястото. Има и други нови заведения, зависи откога не си била в Дч.

Да ви почерпим...мойта принцеска днес е на 8 месеца  Wine Glass 

хайде дано днес е  Nature Sunny

# 130
Честити 8 месеца на малката Радена!Да расте здрава и щастлива.Да слушка мама и тати.

# 131
  • Толбухин
Честито на всички пораснали бебоци.
Искам да попитам дали имате информажия дали са подали жалба в Общината за ДМК? Искаме си старата храна,неискаме салата искаме супа.
Ето ви нови снимки на Емо  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=34214

# 132
Честито на Радена!
Да расте здрава и засмена! 
bouquet
Аз да се покажа колко малко съм спала... Mr. Green е, станах в 7.30 Mr. Green

# 133
Здравейте мили майки.Казвам се Влайко и съм съпругът на ИВА.
Благодаря ви много за милия жест ,които сте направили за моите деца Дамян и Светла.Трогнат съм.

# 134
Здравейте мили майки.Казвам се Влайко и съм съпругът на ИВА.
Благодаря ви много за милия жест ,които сте направили за моите деца Дамян и Светла.Трогнат съм.

Hug Hug Hug
Това е най-малкото нещо, което можем да направим. Дай боже, в бъдеще да имате приятни и незабравими моменти, въпреки голямата загуба.
Иви винаги ще е в сърцата ни!!! БОГ ДА ВИ ПАЗИ ТЕБ И ДЕЦАТА!!! Praynig
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт