Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 278
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 120
Вероятно имат повечко спирт от тези за очила, поне аз не бих рискувала.
Hands Plus1

# 121
Уредих се вече с потници за дъщеря ни Simple Smile Взех два комплекта, много съм доволна  newsm44
купих от пяната за WC и дори я ползвах, не е зле, успя да изкара някаква мръсотия...Заредих се и с таблетки пак за WC, че ми бяха свършили.
Редовно купувам на малката по един сладолед от 0,29лв. всеки път като влизаме в магазина и тя си знае и си го търси. Днес гледам няма изкарани и отворих една кутия, гледам го същия, и й го давам да го яде. На касата не може да го маркира, оказа се, че няма баркод, защото се продавала цялата кутия. Та се принудихме да вземем кутията Grinning Не, че ще останат ...
Потниците за деца,стават ли за бельо за градината ?

# 122
  • София
Защо да не стават за градината? Потници като потници. И аз взех сутринта едни. Бясна съм, бих път специално до ЛИдл рано сутринта заради несесерите с  моливи и нямаше изобщо заредени. Sad А цената им е просто супер, в книжарниците подобни са по 30-40 лева.

# 123
Несесерите са от четвъртък.

# 124
  • Бургас
И ние не харесахме последния път телешките наденици. Бяха съвсем различни от друг път, когато сме вземали. Чудя се дали не са сменили доставчика си. Такива ужасни наденички купувах последно от Била и тези от Лидъл по същия начин се смалиха и бяха доста зле като вкус.

# 125
Facebook отвръща на удара

Пробвах хваления ръчен хляб Родна стряха, не е лош , но не мисля, че е като от едно време
не ми е ясно и как се задържа свеж нарязан без консерванти

# 126
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 127
  • София
Несесерите са от четвъртък.
Офф, много съм застреляна, начи. Специално гледах брошурата кога са детските дрехи и несесерите и ми се видя, че са на една дата. Astonished Май. пак съм спала.

# 128
  • Варна
Да ви питам има ли някакво изгодно месо,че аз гледах брошурата ама нещо не мярнах свинско на промоция

# 129
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?
От 11,09 - френска седмица и детски връхни дрехи за дъжд.
Спортни дамски и мъжки облекла май от 14,09.
И някакви машинарии за мъже.

# 130
Момичета, тея дни ще ходя да видя има ли кръстове в гръцкия лидъл. Така де, има ли нещо в гръцкия, което го няма тук, и си заслужава да си взема Grinning

# 131
Здравейте!
Аз днес реших да видя детските дрехи и пижамите и добре, че се отбих. Уж сме вече в горната номерация, но както винаги пижамите са уголемени, панталоните и те. Купух две пижами, едната с планетите в черно е много сладка, и два панталона. Пижама имам миналогодишна 110-116, тази от днес е с около 7-8 см по-дълга пак 110-116.
Забравих да гледчам потниците, защото точно пред детските дрехи сутринта бяха оставили хладилен контейнер. Да се чуди човек от къде да се провира - помолихме да го преместят.
От Гръцкия Лидъл ММ много харесва едни кремчета Крем-карамел 6бр. за около 1,20 Евро. Имат и разни други неща.
Рицината аз си мислех, че е само в тематичната седмица, тази по 0,5 л Маламатина. Аз си домъкнах от Гърция Simple Smile
И заради един пост по-назад вече ще минавам и през Румънския Лидъл. До сега пропусках, че там съм фен на Карфур, но ще се поправя.
Другата седмица ще видя спортните панталони и суитчърите.

# 132
Здравейте да ви попитам в постоянния асортимент на Лидл има ли кокосовото им масло ?

# 133
Здравейте да ви попитам в постоянния асортимент на Лидл има ли кокосовото им масло ?

Тц...

Ама поогледай по био щандовете, може да има останало, скоро го пускаха сравнително...

# 134
Лидл за какво се извиняват на Фейсбук страницата си? Нещо съм пропуснала... Thinking
Скрит текст:
ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Във връзка с реакциите, относно опаковки на продукти от гръцката седмица в магазини Lidl, компанията би искала официално да уточни, че екипът на Лидл България не е участвал в създаването на въпросните дизайни. Конкретните опаковки се разработват от международен екип и са унифицирани за всички държави, в които веригата оперира.
Към последните извинения, поднесени от страна на търговската верига на централно ниво и в различните държави, Лидл България, като българско дружество, изразява още по-силната си мотивация да поднесе своите искрени извинения. От встъпването си преди седем години в страната, Лидл България многократно е доказвала с цялата си дейност дълбокото си уважение към българското историческо наследство, традиции, култура и религиозна идентичност.
Бихме искали да уверим всички потребители, че приемаме повече от сериозно споделените коментари и реакции и сме напълно съгласни, че дори в глобалния свят е наложително международните компании да отчитат и уважават всички аспекти на културни, религиозни и други възприятия на потребителите. Затова Лидл България поема ангажимента да предаде коментарите и реакциите към централата на компанията в Германия и екипа, отговорен за създаване на дизайните на опаковките, за да бъде взето предвид при разработването на етикетите в бъдеще.
Направо повярвах на такова обяснение.Меко казано съм отвратена.Имах си едно наум като виждам разликите в цените в Германия и тук, които са в пъти, но все махвах с ръка.Този път -не!Всичко, което може да се вземе от друго място ще бъде закупено другаде.

Общи условия

Активация на акаунт