Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 269
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 105
Jane2013, в Пловдив съм, магазинът е на Пещерско шосе. Поне на мястото където стоеше преди (до печения слънчоглед, фъстъци и др. ядки) го няма. Едва ли са му сменили мястото.... newsm78

# 106
  • Бургас / UK
При чопърите не е удачно да се пълни до горе купата - не може да смели всичко. Мели само на дъното и после трябва да побутваш с лъжица. Никога не пълня до горе по тази причина.

Аз основно меля лук в чопъра и слагам малко вода и така не се налага да го побутвам,но докато измисля това доста бутах и аз   Mr. Green  Peace

# 107
Лидл за какво се извиняват на Фейсбук страницата си? Нещо съм пропуснала... Thinking
Скрит текст:
ОФИЦИАЛНО СТАНОВИЩЕ НА ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ

Във връзка с реакциите, относно опаковки на продукти от гръцката седмица в магазини Lidl, компанията би искала официално да уточни, че екипът на Лидл България не е участвал в създаването на въпросните дизайни. Конкретните опаковки се разработват от международен екип и са унифицирани за всички държави, в които веригата оперира.
Към последните извинения, поднесени от страна на търговската верига на централно ниво и в различните държави, Лидл България, като българско дружество, изразява още по-силната си мотивация да поднесе своите искрени извинения. От встъпването си преди седем години в страната, Лидл България многократно е доказвала с цялата си дейност дълбокото си уважение към българското историческо наследство, традиции, култура и религиозна идентичност.
Бихме искали да уверим всички потребители, че приемаме повече от сериозно споделените коментари и реакции и сме напълно съгласни, че дори в глобалния свят е наложително международните компании да отчитат и уважават всички аспекти на културни, религиозни и други възприятия на потребителите. Затова Лидл България поема ангажимента да предаде коментарите и реакциите към централата на компанията в Германия и екипа, отговорен за създаване на дизайните на опаковките, за да бъде взето предвид при разработването на етикетите в бъдеще.
Поредното доказателство че следят какво става във форума.

# 108
Май е доста раздухан проблемът и има недоволни и в други страни

# 109
Май е доста раздухан проблемът и има недоволни и в други страни

Проверих нашата ориенталска брошура от преди седмици, полумесецът го няма

# 110
При нас може да дорисуват кръстчета, след оплакванията Wink Гърците ме учудват - по принцип се палят бързо - защо са си замълчали сега? Очаквам най-малкото протест и бойкот от тях.

# 111
  • софия
Момичета наденичките от телешко месо който ще пуснат утре как са като вкус?

# 112
Jane2013, в Пловдив съм, магазинът е на Пещерско шосе. Поне на мястото където стоеше преди (до печения слънчоглед, фъстъци и др. ядки) го няма. Едва ли са му сменили мястото.... newsm78
Ако има нужда ще пращам, няма проблем Smile
Сериозно Hands Plus1
И аз видях поста във фейса, явно е предизвикало доста шум това им решение.
Аз лично много си ползвам чопърчето, моето е с пластмасовата купа, имам го от около  години, Силверъ крест е, и съм много доволна- днес например си смлях домати за ястието, след това бисквити за чийзкейк и ядки след това.

# 113
  • In transit
Момичета наденичките от телешко месо който ще пуснат утре как са като вкус?
У нас се харесват много.

# 114
  • shumen
Кърпичките за почистване на стъкло стават ли за очила?

# 115
Вероятно имат повечко спирт от тези за очила, поне аз не бих рискувала.

# 116
Уредих се вече с потници за дъщеря ни Simple Smile Взех два комплекта, много съм доволна  newsm44
купих от пяната за WC и дори я ползвах, не е зле, успя да изкара някаква мръсотия...Заредих се и с таблетки пак за WC, че ми бяха свършили.
Редовно купувам на малката по един сладолед от 0,29лв. всеки път като влизаме в магазина и тя си знае и си го търси. Днес гледам няма изкарани и отворих една кутия, гледам го същия, и й го давам да го яде. На касата не може да го маркира, оказа се, че няма баркод, защото се продавала цялата кутия. Та се принудихме да вземем кутията Grinning Не, че ще останат ...

# 117
  • София
В кой магазин продават промоционални стоки предварително, ако не е тайна?

# 118
  • до едно тепе
В много Laughing
Ние днес бяхме към 5-6 след обяд в Лидъл на Източен в Пловдив. Вече бяха заредили Блясък-а. Миналата седмица по това време в неделя беше заредена гръцката седмица. Дрехи обаче и другите промоции в кошовете не съм нацелвала досега. Само разчистват и вероятно ги изкарват преди самото затваряне на магазина. Не мога да ги чакам до 10 вечерта Whistling

# 119
Наденичките от телешко месо при последното пускане не ни харесаха... newsm78 С голямо желание взех, нашите много ги хвалеха как преди време са си купили и били супер, но тогава нещо не ги одобрихме. newsm78
Взех си последния останал чопър със стъклена купа Simple Smile Много съм доволна от покупката. Само дано сребристото до бутоните не се изтрие- вижда ми се боя, не метал... newsm78

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 00:00 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт