Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 665
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Взех несесер миналата седмица ца 18лв от книжарница.12лв беше празния.
..

# 226
Благодаря много Flowers Hibiscus

# 227
Този козунак, който е от другата седмица хич не ми хареса Sad
Вчера в преоценените неща имаше от картонените кутии 3 бр, които бяха на 16 лв. Взех ги на 11 Simple Smile Явно някой ги беше върнал, но нямаха следи от отваряне.
Това със стикитата се случва всеки път. Даже този път доста късно свършиха.

# 228
Загледах сините дънки - някой видя ли ги на живо -как са, простеят ли, стават ли?

# 229
Някой може ли да ми каже дали има подсладено кондензирано мляко и каква му е цената?

# 230
Мисля, че имаше в малка кръгла консерва - подсладено, но не съм сигурна...

# 231
  • ВАРНА
Някакви етикети за тетрадки е имало с бухалчета,може ли снимка и отдавна ли е била офертата,че ученичката ми изяде главата,а не ги намерихме до нас в ЛИДЛ  ooooh!

# 232
За стикитата да споделя-днес в Дружба(София) е имало още наличности,ММ е взел някакви машинарии и му дали 10....

# 233
  • София
Днес взех несесери. И стикита ми дадоха.

# 234
  • Перник
Някакви етикети за тетрадки е имало с бухалчета,може ли снимка и отдавна ли е била офертата,че ученичката ми изяде главата,а не ги намерихме до нас в ЛИДЛ  ooooh!

Миналата събота купих такива от Перник. Мисля, че ги пуснаха в края на август. Етикети като етикети Simple Smile

Има подсладено кондензирано мляко - в кръгли консерви, мисля, че струва около 3 лв. Стои до сметани, ванилия и т.н.

На нас ни липсва само едно стики.

# 235

Вчера вечерта имаше в Лидл в Младост 1. Пакетчета от пет листа с по 6 етикетчета, шаренички, отстарин с по едно бухалче. Имаше и други модели. Бяха останали доста и бяха в един кош със скицниците. Успех!
п.с. Ако е много голяма драмата ще ти дам един пакет, само трябва да имаш път към центъра на София

# 236
  • софия
Никой ли не се престраши за електрическата четка за почистване? Отзиви няма ли да дадете?

# 237
Никой ли не се престраши за електрическата четка за почистване? Отзиви няма ли да дадете?

Аз я взех, на първо четене добре се справя, доволна съм. Само има една особеност, за която питах и тук, но така и никой не ми отговори - малко по-шумна се оказа от очакваното. Не знам дали е нормално или не  Rolling Eyes

# 238
За другата седмица набелязах някои неща.
И на нас ни липсва само 1 стики - тиквата.

# 239
И аз- сутиен и спортен панталон, естествено понеделник и четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт