Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 679
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да, в постоянния.
При нас на Черни връх седи при  салфетките и сухите носни кърпички.

Благодаря, гледах там, но не видях. В магазина на Сливница.

# 256
В магазина на Сливница (Оряхово) влажната тоалетна хартия стои при превръзките.  Peace

# 257
  • София
Момичета, има ли доволни от тази плоча за палачинки?

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3230

Аз не съм от момичетата, но да кажа. Купувал съм си от ЛИДЛ такава плоча, но друг модел и много съм доволен. Освен палачинки си правя и кори за баница, лаваш и тортили.

# 258
Само минавам да напомня, че тази седмица маслото Пилос е на 1.80 малката опаковка. Мен ми се струва изгодно и заредих Simple Smile

# 259
  • до едно тепе
Някой да е виждал това https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=2889 в някой от Пловдивските магазини. На Източен го нямаше тази вечер. Нямаше дори място, където да е имало. Предполагам изобщо не са заредили. Предни пъти се подмятаха с месеци.
Ако някой го интересува имаше доста бройки от акумулаторната стълклочистачка, намалена ако не се лъжа на 43-44лв. С червен етикет беше и имаше повече от 10 бр. Whistling
Иначе взех на децата перфораторите. Вече цялата къща е засипана с разнообразни конфети. Утре ще рисуваме с пръсти Crazy

# 260
Чугунената тенджера/гювеч обсъдихте ли я? Струва ли си, че не е никак евтина...
Декоративното фолио става ли за ПВЦ врати? Лесно ли се маха, ако ми омръзне?

# 261
От тази чугунена тенджера и аз се интересувам, ще чакам някой да сподели мнението. Струва ми се малка, обаче.
От френската седмица - сладкото от провансалски смокини е страхотно, купувала съм и преди, но като останат малко бройки и го намалят. Този път може пак да взема.
Кога спряха да предлагат мортаделата? Пазарувах преди два дена, и майка ми ме помоли да купя мортаделата (опакована като салам), разглеждах витрината сигурно 15на минути, и после се допитах до консултантката. Не зареждали. Едни бонбони имаше на около 5 лв, около 400 гр в кутията, с шоколад или лимон, но не помня марката, и тях вече не зареждат. Обожавах ги Sad
Детските кренвирши взех на майка ми, че не ги е пробвала, направи ми впечатление по-изчистения състав без многото изброени Е-та, но цената е:scream: Лично мнение не мога да дам, месо не ям, но тя е много доволна.

# 262
  • shumen
Масло Пилос и аз заредих.

# 263
  • Варна
Здравейте! Купих от Лидл брашно преди около 2 седмици и сега погледнах ,че на пакета пише тип 650. Ако някой е купувал от това брашно да сподели за какво става - може ли да се използва вместо тип 500. Брашното е в пакети по 2 килограма оранжеви на цвят. bouquet

# 264
  • shumen
Нел, според мен може.

# 265
  • до едно тепе
Аз си го използвам вместо бяло брашно. Меся си хляб и на децата десерти и бисквити. Даже великденските козунаци с него правих. Само веднъж ми се случи да не е особено хубаво- накъсваше ми се тестото при месене, но остатъка го използвах в машинатаза хляб.

# 266
  • have faith and be patient ..
За другата седмица набелязах някои неща.
И на нас ни липсва само 1 стики - тиквата.

Тикви имам , нямам банан и ананас  Simple Smile

# 267
Много е хубаво брашното,по-полезно е от бялото 500.У нас се произвеждат различни типове пшеничено брашно - 450, 500, 520, 700, 800, 1150 и тип 1850, наричано пълнозърнесто.Подходящо е за хляб,питки и др.тестени изделия.

# 268
  • София
Момичета, има ли доволни от тази плоча за палачинки?

https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3230

Аз не съм от момичетата, но да кажа. Купувал съм си от ЛИДЛ такава плоча, но друг модел и много съм доволен. Освен палачинки си правя и кори за баница, лаваш и тортили.
Както написах момичета, се усетих, че не са само момичета в темата, съжалявам за недоразумението YumYumYum
Благодаря много, сигурно ще я взема

# 269
Чугунената тенджера/гювеч обсъдихте ли я? Струва ли си, че не е никак евтина...

Тенджерата сме обсъждали в стари теми. Пускали са и преди. Имаше и друг вид - овална, по-голяма и май 65 лв беше.
Даже е евтина в сравнение с други магазини.
Писала съм и преди - пека пиле и меса във фурната в нея - стават хем печени, хем сочни.
Можело и да се готви на котлон, но не съм пробвала.
Доволна съм.
Ако напишете в Гугъл - утятница излизат много снимки, рецепти и съвети от руски сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт