Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 934
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Има ли в Лидл добро пълнозърнесто брашно и ако да - какво и на каква цена? Имам спомен че съм мяркала само готови смеси за хляб, но не и брашно, освен бяло, но си признавам и че не съм оглеждала много внимателно точно за това.
Не. Има само тип 650, както и смесите, които си видяла. Друго не предлагат.

# 631
мнение за зехтина дето ще е ХХЛ?

# 632
Благодаря за бързия отговор за брашната, не ходя често там и не винаги намирам нещо, дори и да го имат, не бях сигурна.

# 633
  • Стара Загора
Някой да е купувал от апликациите за дрехи? Вчера ги видях, но изобщо не се сетих че имам леко скъсано на рамото на едно чисто ново кожено яке. Дали ще ми свърши работа или ще се стопи кожата? Сигурно ми е малоумен въпроса, но никога не ми се е налагало да ползвам..

# 634
Брашно има тип 500 и тип 650. Другите са готови смеси с мая.
Сосовете за паста от тази седмица хубави ли са?

# 635
От четвъртък формила, който ще е на промоция, това ли е хваления формил (този е за цветно)

# 636
Някой да е купувал от апликациите за дрехи? Вчера ги видях, но изобщо не се сетих че имам леко скъсано на рамото на едно чисто ново кожено яке. Дали ще ми свърши работа или ще се стопи кожата? Сигурно ми е малоумен въпроса, но никога не ми се е налагало да ползвам..
Аз ги загледах. Пишеше,че се поставят д ютия. На кожа не виждам как ще стане.

От четвъртък формила, който ще е на промоция, това ли е хваления формил (този е за цветно)

Концентрата е по-добър като състав. Този не е концентрат и е по-орязан.

# 637
  • софия
От сосовете много харесваме с детето за болонезе и малко настъргана  моцарелка  ммм.

# 638
От сосовете взех този със зеленчуците и пикантния Арабиата.
Харесаха ми - използвах си за миди саганаки, че нямах време да си правя домашен сос.

# 639
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Проверих и нашите яйца и се оказа, че вчера съм приготвила на детето и ММ лазаня с фипронил.

# 640
  • София

Точно от Лидл не съм купувала, но съм слагала друг вид на детски дрехи. Така или иначе само със залепване не става- след пране започват да се отлепват, та ги зашивам. На кожено яке с ютия няма да е много подходящо, но би могло да се зашие отгоре.

# 641
  • София
Защо да са заразени?

Откъде това инфо?

Абе хора, на мен ли днес не ми е ден...на някой от вас ли? Не четете ли, четете ли какво пишем...
http://kanal3.bg/news/bulgaria/economy/60793-Eto-partidite-na-za … i-okolo-stolicata
Аз не виждам спомената фирма Еко фарм 2005...нито яйцата Джени?
Нито номера върху яйцата съвпада с тези от линка...
Мисля, че си в грешка и нещо си се объркала....и ти..Confused
Ами като не виждаш, значи ги няма. Написали са ти  2 фирми, 3 ферми и номера на яйца. Какво искаш повече? Кой и за какво се е объркал?

# 642
Преварихте яйцата вече с това нищене на темата Animal Chicken

# 643
Тета, понеже се коментираше, че яйцата които продават в Лидъл са заразени (или поне някои партиди) и може би Шикер затова този извод си прави- т.е. че и яйцата Джени са от заразените. Аз, доколкото разбрах, само някои партиди от продаваните в Лидъл са заразени, но май са ги изтеглили вече и яйцата Джени не са от тях...аз това разбрах...исках да взимаме кор с яйца, сега се замислям дали ми се занимава да проверявам партиди..... Stop
късно го виждам. Благодаря за пояснението от мое име. Точно затова се обърках. Защото се говореше, че в Лидл има от заразените яйца, а Тета каза: "Така излиза, че лидълската кора е точно с вашите яйца Джени!" Аз никога не съм купувала яйца от Лидл и идея си нямам на колко фирми продават яйца. Аз, че чета между редовете понякога, чета, но ми дойде в повече тази яйчена дискусия, затова спирам до тук.

# 644
В 20ч. в Лидъл в Тракия нямаше нито 1 опаковка с брюле #Cussing out , нямаше дори и цена. Rolling Eyes Кога пак ще има френска седмица и всеки път ли пускат брюлето...? newsm78
Някой ще каже ли мнение за зехтина в спрей опаковка, много ли се усеща "билковия" аромат? Интересува ме и опаковката дали става за многократна употреба Thinking
Шикер,  bouquet
За апликациите- взимала съм преди детски и стават и за лепене, и за пришиване. Пришивам ги обаче, защото наистина после се отлепят.  Peace
Сосовете които са намалени ги харесваме вкъщи много. Peace
Харесвам и брашното тип 650, но няма да е зле да пуснат и някое пълнозърнесто Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт