Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 947
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 615
Кремът за ръце от натуралната серия изглеждаше както кремовете за лице- бяла тубичка със светлозелена капачка и някаква картинка на цветове- не ги загледах много добре, може да е имало повече от един вид, но аз този забелязах тогава. При нас всичко от натуралната серия е свършило....Ще е чудесно ако ги пуснат в редовен асортимент (дано четат Laughing ).
А шампоаните, балсамите, олиото и т.н. с макадамия ги загледах- не ми хареса съставът им, честно казано. Но аз се старая да избягвам (доколкото е възможно) силиконите от козметиката или поне от шампоаните и от бялата козметика. Т.е. не съм ги пробвала и изказвам мнение само за състава Grinning

# 616
тета, Джени са сливенска фирма, а аз и Oesi сме от Сливен, та затова ги знаем и ги купуваме. В другите градове не знамза колко са известни.

Не разбрах..джема е фирма-производител или джема е магазин или джема е името на яйцата???
Защото лидълската кора съдържа яйца джема, производство на сливенска фирма..посочила съм коя..Еко фарм 2005. Същата фирма произвежда яйца с марката Джени?!? Та същите ли са или ?
Та от отговора ти не става ясно какво аджеба е това Джема. Моля, поясни..

Благодаря за розето на всички...

Джема не знам кои са. Ние купуваме яйца на фирма Джени

# 617
Джени, да. Мисля,че ме разбра..всъщнодт от две страници говорим само за тях..
Може ли линк на въпросните яйца?

Чудя се аз ли криво питам, вие ли не можете да обяснявате?
Три пъти зададох въпрос кои са въпросните яйца...конкретен отговор не получих.
Явно са яйца фантоми някакви...
Та отново ще помоля да линк към въпросната фирма, която така и не разбрах тя ли е производител, или какво?

Честно казано се уморих ...

Хвърля се някакво инфо и не се доизяснява....

# 618
Помислих, че са две различни неща, а не, че е грешка. Намирам това в Гугъл.
http://www.djeni.com/egg_farm
Ферма за яйца с име Джени, а фирмата се казва Еко Фарм. Така го разбирам аз. У наше село си ги знаем "яйцата Джени", никога не съм се замисляла дали това е името на фирмата. Надявам се сега да ти се изясни.

# 619
И аз това намерих. Но oesi каза, че Еко фарм 2005 не й е известна .
А всъщност фирма Еко фарм 2005 има фЕрма "Джени" за яйца. Така излиза, че лидълската кора е точно с вашите яйца Джени!
А вие ги коментирате през цялото време като някакви други.

И веднъж казваш "яйца джени", веднъж "фирма джени"...и от там неяснота също.

# 620
Момичета, много моля някоя добра душа да го покаже този крем за ръце от натуралната серия, дето го хвалехте по-напред в темата, че не успях да го открия в магазина и ужасно се изнервих.  Blush Laughing Laughing
Ето го:

Пак да кажа, че съм страшно доволна от него, и се надявам да го пуснат в постоянния асортимент, ще съм им редовна клиентка Simple Smile Но да не му променят нито състава, нито цената Smile

# 621
Ами и тя като мен не знае явно, че Джени и Еко Фарм е едно и също. Аз сега го научих. Никога не съм знаела, че в Лидл продават техни яйца.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 23:45 от ShikeR

# 622
Защо да са заразени?

Откъде това инфо?

Абе хора, на мен ли днес не ми е ден...на някой от вас ли? Не четете ли, четете ли какво пишем...

Последна редакция: пт, 15 сеп 2017, 18:37 от teta75

# 623
За натуралните кремове да уточня, че при нас бяха поставени първо до "островчето" с тематични хранителни стоки, а после ги преместиха направо между хранителните продукти Mr. Green и аз едвам успях да ги намеря когато купувах кремове... Crazy
Тета, понеже се коментираше, че яйцата които продават в Лидъл са заразени (или поне някои партиди) и може би Шикер затова този извод си прави- т.е. че и яйцата Джени са от заразените. Аз, доколкото разбрах, само някои партиди от продаваните в Лидъл са заразени, но май са ги изтеглили вече и яйцата Джени не са от тях...аз това разбрах...исках да взимаме кор с яйца, сега се замислям дали ми се занимава да проверявам партиди..... Stop

# 624
  • София
Защо да са заразени?

Откъде това инфо?

Абе хора, на мен ли днес не ми е ден...на някой от вас ли? Не четете ли, четете ли какво пишем...
http://kanal3.bg/news/bulgaria/economy/60793-Eto-partidite-na-za … i-okolo-stolicata

# 625
Нямаше нищичко при нас от серията с макадамия  smile3511
И пушената сьомга беше със срок на годност до 23.09 и от нея не взех.
Утре ще ходя до другия магазин и дано там да има.

# 626
Защо да са заразени?

Откъде това инфо?

http://kanal3.bg/news/bulgaria/economy/60793-Eto-partidite-na-za … i-okolo-stolicata
Аз не виждам спомената фирма Еко фарм 2005...нито яйцата Джени?
Нито номера върху яйцата съвпада с тези от линка...
Мисля, че си в грешка и нещо си се объркала....и ти..Confused

# 627
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
dolce miele, Asmegin, много, много благодаря!  Hug Следващия път ще се оглеждам по-добре и ще ги потърся и между хранителните стоки.  Laughing

# 628
  • София
Да, анасонова напитка.
Ще ходя за обувки в понеделник. Харесаха ми и ботите, и "кецовете". Дали ще има навалица...
Проверих и аз наличните яйца. Трябва да пусна тото - не са отровни, въпреки че са с кафяви черупки.

# 629
Има ли в Лидл добро пълнозърнесто брашно и ако да - какво и на каква цена? Имам спомен че съм мяркала само готови смеси за хляб, но не и брашно, освен бяло, но си признавам и че не съм оглеждала много внимателно точно за това.

Общи условия

Активация на акаунт