Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 883
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 720
Аз пък днес не мога да отида, а много исках да прегледам и евентуално да си купя от блузите и жилетките. Кой знае дали ще са останали хубави цветове и подходящи размери следващите дни Sad

# 721
Днес ходих към 7,40 в магазина и нямаше навалица при дрехите и обувките. По-спокойно никога не съм заварвала. Взех си от кожените якета. Погледнах и останалите неща, но не съм впечатлена. Мислех да си взема от обувките, но ми се сториха с доста твърда подметка.

# 722
Аз минах на бегом сутринта за бонбони за работа, че имах именничка, а бях забравила да взема бонбони. Е, не съм гледала дрехите, че бързах, но магазина беше чисто празен. На касата минах за секунда, което се случва много рядко. Така че спокойно, освен ако дрехите изначално не са много малко бройки, ще си има...
Аз принципно ще ходя за кльопачка...гауда, сиренца, абе ядене, ядене....

# 723
Взех си велуреното кафяво яке - много е добро и с хубава кройка.   Heart Eyes Умишлено отидох в по-краен Лидл - на ул. Хан Кубрат, защото обикновено зареждат повече бройки и е по-спокойно, а очаквах да има навалица. Магазинът беше полупразен, повечето хора се редяха именно за дрехи. От якетата и от няколко блузки, които загледах имаше само по 2-3 бройки 38-ми номер, не знам дали ще изкарват още. Едно от якенцата имаше дефект, затова оглеждайте внимателно дрехите. Останалите дрехи не ме впечатлиха. Белите кецове са от хубава кожа, но стоят малко като плавници - самата кройка е такава, че много разширява крака и не взех, а много се чудих. Ботите на ток също не ми харесаха, въпреки добрата си цена.  Peace

# 724
Пълно разочарование са дрехите. Вярно, че са гонили ниска цена, но материите са ужас. Единствено обуките и велуреното яке ставаха. Не успях да видя пуловерите само. Моля, ако някой си е купил да каже как са.

# 725
  • София
Тази сутрин отидох в 8 часа - най-вече заради ботите, бях харесала черните кожени с дебелия ток. Очаквах, че вече всичко е свършило, а и аз нося 41 номер, който бързо свършва, но за учудване имаше една кутия най-отгоре и то неразпечатана. Впечатления - по-високи са, отколкото изглеждат на снимката, токът е към 8 см, с много малко надвишава височината, на която съм свикнала и съм малко в чуденка, дали ще са удобни. На място ги обух, но понеже са вързани една за друга, не можах да ги разходя, та довечера на спокойствие ще ги мисля. Иначе си отговарят на номера, малко по-твърди ми изглеждат за естествена кожа, но може би е въпрос на обработка.
Другото, което бях набелязала, бяха светлите дънки - уви, те са само за миньони. Имаше само 34 и 36 номер. Може да е имало и 38, но аз не срещнах, докато гледах извадените, а една женица услужливо ми каза, че били само малки номера по принцип. Доста са тесни и отдолу разръфани (неподгънати), но платът е много хубав, точно дънковия си плат. Другите цветове не ми харесаха.
Панталоните - евтина материя и лично за мен къси (h=175 см). Гащеризоните не ги гледах, но и като цяло нямаше особен интерес към тях.
Полите, също евтина материя, но с хастар. Стават. Особено сините, но почти бяха свършили. Черните - цветът изглежда избеляло черен. Другите разцветки не ги гледах.
Жилетките - лоша материя и разцветки, изобщо не ги удостоих с внимание.
И... забележете... най-голямата навалица беше за... тигровите блузи. Simple Smile)) Всичко що е пенсионер, грабеше от тях.
О, щях да забравя, якетата... Нямаше никакъв интерес към тях. Разгледах ги, но ... не бих дала толкова пари, от Лидл имам яке от изкуствена кожа, от преди 2-3 години, което изглежда супер и беше 40 лв, а дори може да се пере. Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 09:54 от РРР

# 726
Прекрасно ревю....благодаря. Изчетох с интерес...
Чудех се на черните боти с дебелия ток, но щом са височки....ще пропусна. Пък и сега съм пред заплата, няма пАри....друг път.

# 727
А знаете ли кога и къде ще има шатра с намаления?

# 728
  • София
Апропо, сигурно ли е, че може да се връща стоката вече след 3 месеца, че забравих да питам на касата, не ми се връщаше, че беше натоварено, имаше навалица. После попитах охраната и той ми каза, че е така. Но нещо не му хванах вяра.

# 729
Пенсионерки - пантерки  Joy

А аз видях някъде снимка на дантелената рокля - една блогърка я беше облякла като блуза с панталон отдолу. Хареса ми, но не обичам да нося рокля вместо блуза - мислех, че ще е по-къса..
Странно, сега потърсих и не успях да намеря снимката, която бях харесала преди, но намерих тази - нещо подобно, но категорично си е блуза, а не туника/рокля (не я видях в нашия каталог, а уж е от същата колекция):
Скрит текст:

# 730
Извадка от сайта:
"да върнете закупени от Lidl хранителни продукти;
да върнете закупени от Lidl нехранителни стоки (от акционния асортимент) в рамките на 90 дена от покупката срещу представяне на касов бон;
да върнете горепосочените стоки във всеки от филиалите на Lidl в страната."
Това е супер, въпреки че 1 месец е достатъчен човек да реши дали нещо му харесва или не. Ще се започне едно носене на дрехи и ползване на уреди по няколко месеца и връщане...Приятелка беше снимала епилатор със срамни косми по него, явно върнат и оставен за продажба сред останалите!

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 10:21 от BettyBoop

# 731
Кафето на Беларом дали е хубаво? Аз го купих вече, но се чудя дали да го отварям, или да го връщам. Пише, че уж е 100% арабика и fair trade... Ние харесваме по-светло или най-много medium roast, това какво е? Принципно нашият кафеавтомат до момента от всичко е правил хубаво кафе, ама да попитам.

Иначе да кажа за дрехите на Хайди Клум - голям парцалник. Crazy Кожените неща ми се сториха твърде прилични за цената си всъщност, но понеже нито боти, нито кожено яке си търся, ги подминах. Пуловерите и жилетките са от плетен памук, но рехав и според мен не особено качествен, защото само при транспорта са започнали да правят пилинг/топченца, което ми говори, че са еднодневки. А и поразвлечени стояха едни такива. Останалите неща са полиестернии ама от най-простите, дето се мачкат само от стоене на закачалка. Дънките също не ми допаднаха, изглеждат ми от точно тази материя, която с няколко клякания се отпуска и започва да прави колена.

Да похваля мокрите кърпички за почистване с момина сълза, ароматът ми хареса.

# 732
Пенсионерки - пантерки  Joy

А аз видях някъде снимка на дантелената рокля - една блогърка я беше облякла като блуза с панталон отдолу. Хареса ми, но не обичам да нося рокля вместо блуза - мислех, че ще е по-къса..
Странно, сега потърсих и не успях да намеря снимката, която бях харесала преди, но намерих тази - нещо подобно, но категорично си е блуза, а не туника/рокля (не я видях в нашия каталог, а уж е от същата колекция):
Скрит текст:

Имаше една такава рокля - черна или тъмно синя, не обърнах внимание. Беше сложена на закачалка. Но не изглеждаше добре или поне на мен не ми хареса, та изобщо не съм я разглеждала подробно. В интерес на истината, има доста повече дрехи, отколкото е показано на сайта, но както са писали - повечето са си откровени парцалки от евтини материи. За любителите на животински принт, има не само леопардови блузи, но и поли, шалове, че и боти ... Crazy Аз за яке отидох и само с яке излязох.

# 733
  • София
Здравейте,
Някой давал ли е от изварите на лидл на бебе? Търся си марка която да дам на малкия и да е без добавена сол.
Ако имате впечатления моля споделете.

Аз съм давала (и продължавам да давам), изварата на Маджаров в кофичка. Но вече купувам предимно от млекарниците (предпочитам тази на Равно поле) насипна. Нямат сол. А насипната е прясна и взимам по малко, за да не застоява.

# 734
  • Стара Загора
Много ги исках, но още при пробата кожата се мачкаша и като притиснах, сякаш щеше да се скъса. Много тънка е според мен.

Взех черните кожени боти, синя и черна дантелена рокля, както и раираната жилетка. За последната се чудя. Наистина не е добро качеството сякаш.
Бабите и при нас гледаха тигровите неща хаха.

Общи условия

Активация на акаунт