Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 873
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 705
Те все тези пускат..
За формата...май изтичало. Това помня.

# 706
  • Вестерос
Не съм ви чела скоро, харесахте ли си нещо от на Хайди Клум дрешките? Аз ще отида да видя полите и панталоните Simple Smile

# 707
И аз хвърлих око на тези форми, ще чакам отзиви. Ситото, обаче, ми се струва неоправдано скъпо, та ще го пропусна. Харесах и мерителна лъжица, но още й се чудя.

# 708
Имам правоъгълната форма- моята е с керамично покритие, но формата и големината са същите. Много ми е удобна (е, аз намазнявам всички форми, независимо дали пише, че са незалепващи или не) за кекс, козунаци, домашен хляб...Ще си купя поне още една бройка. Имам подобна форма за торта, но мини вариант (лидълска) и не ми е протичала- смес за пандишпан, кекс и подобни пека. Даже предпочитам този тип захващане на стените към дъното на формата. Формата за кекс също я имам в мини вариант- който харесва по-тесни и високи кексове ще му хареса (помня, че преди имаше мнения, че на някои формата им изглежда малка).....Мини формата за кекс ми е много удобна, но за голям кекс използвам една форма за кекс на Сапир...
Ситото за брашно, ако си върши добре работата си струва парите. Иначе се намират и по-евтини, да. Peace

# 709
  • Козлодуй
Сирене Котидж много харесвам и купувам редовно и йогурта 10 % също много се харесва у дома за снежанка защото другите уж цедени млека имат някаква груба текстура, а това е гладко като кисело мляко Simple Smile
Днес бях на шатра на Лидл и много се радвам взех разни дрешки предимно Simple Smile
Скрит текст:

# 710
  • София
А българска седмица правили ли са?

# 711
Ретро българска Simple Smile

# 712
  • shumen
Дрешките на Хайди Клум ми се виждат скъпички.
Аз утре ще ходя за някой неща от ХХЛ серията.

# 713
  • Русе
........
Олекотените детски якета колко струваха преди? Видях плакат за другата седмица - 40 лв, за възрастни - 60. Бебешки неща и немска седмица.
40 бяха и миналата есен. Купихме за дъщеря ми. А пролетта взех същото от Германия за 10 евро.
Утре ще ходя за течния сапун с маслините. Дали е кремообразен или е прозрачен? И друг път са го пускали на XXL седмица, но си купувах от К и този го пропусках. Обаче вече и К, както Лидъл спряха еднолитровите сапуни пълнители. Харесах и някои хранителни стоки от XXL седмицата.

# 714
Здравейте,
Някой давал ли е от изварите на лидл на бебе? Търся си марка която да дам на малкия и да е без добавена сол.
Ако имате впечатления моля споделете.

# 715
Здравейте,
Някой давал ли е от изварите на лидл на бебе? Търся си марка която да дам на малкия и да е без добавена сол.
Ако имате впечатления моля споделете.
Олимпус, но е в Кауфланд и Билла. Нискомаслна е и без добавена сол. 2.79 лв е цената, в кофичка от 400 гр мисля, че е.

# 716
  • Стара Загора
Купих си обувките, черните си отговарят на номера. Имаше по един  брой от размер от вид.

# 717
  • Sofia
Взех дънки, риза и пуловер и черни сникърси. От дрехите нищо не стм пробвала, но обувките вече ги разхождам. Много са удобни. Замислям се за бели, ако има останали.

# 718
Кои обувки? От днес ли са?

# 719
  • Стара Загора
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3319
Аз от тези взех, имаше и големи номера 41 видях.

Общи условия

Активация на акаунт