Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 806
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Ходих за превръзки...пулих се, пулих се...па взех Сиемпре 29 бр. За 2.49лв. Те същите ли са като старите? Само опаковката ли е нона или?

За съжаление нямат нищо общо със Softino (старите лидълски).Много ме разочароваха,бяха ми любими.Тези Siempre са доста зле.Бях ги питала във фейсбук и ми отговориха,че Softino повече няма да се предлагат.

# 991
Да..вярно онези бях Софтино. Благодаря..
Сиемпрето и на мен не ми харесват...много тънки, като ежедньовки направо. Зелените. Взех и едни сини..те май по-приличат на старите.

Значи дигнах се в дъжда до лидл за превръзки софтино...и такава греда.

# 992
Чакам да каже някой къде в Пловдив има останали от единичните олекотени завивки Praynig Praynig Praynig Бяхме и до К и там нали предлагат олекотени завивки на Дормео- Сиена (140х200см за около 40 лв- "намалени")- сториха ми се по-зле от лидълските завивки. Някак по-тънки, с по-малко пълнеж и платът отвън ми се стори по-кофти....

# 993
Тъкмо щях да пиша , че ще има Емека в Билла другата седмица пак за 30 бр, но по- евтино от Милдето Wink

# 994
  • София
Има доста време до Задушница - 04.11 ще е.
Видях плакати - от 02.10 - седмица на храни от източна Европа и дрехи за деца/видимо 4 -7 годишни/.
От 05.10 - дамски блузи и кожено яке, мъжки дънки.
Ние сега хапнахме от наденичките  чоризо на скара - като за гладни биват.

# 995
  • София
В Лидъл продава ли се кефир ? Дали е в постоянния асортимент и камествен ли е ?

# 996
  • Варна
В Лидъл продава ли се кефир ? Дали е в постоянния асортимент и камествен ли е ?

В нашия Лидл за жалост досега не съм срещала Persevere

# 997
  • София
Има някакъв кефир, но е с примеси, като плодово мляко. Не е млечната напитка в бутилки.
Пробвах, не ми хареса на вкус. Колко е качествен не знам.

# 998
Преди време бях питала за рол-он Cien и се заканих да ги пробвам, пробвах този със зелената и със синята капачка. Вършат си работата и двата, но този със зелената оставя яко бяло по дрехите. Този със синята го пробвах днес, бях с черна блуза, нямаше следа по нея.

# 999
Aisha , и аз помня, че някъде в началото на ноември беше, но пък тези прИмоции ме накараха да се замисля Mr. Green Явно отрано се подготвят Laughing
Все забравям да питам за сините сливи- сушени. Майка ми е купувала преди доста време някакви 150 гр. с марка Гардис, не знам цена, но бяха уникално вкусни- мекички, нямаха никаква нужда от накисване, не обичайните твърди сушени сливи... Heart Eyes Онзи ден се загледах- имаше сушени сини сливи в опаковка от 200 гр., марка Алесто и пликът беше непрозрачен (Гардис имаха прозрачна част на плика откъдето се виждаха сливите). Въпросът ми е- дали са същите мекички и вкусни сини сливи просто в друга разфасовка и с друга марка....? newsm78

# 1 000
Да, сините им сушени сливи бяха много хубави. Точно мекички...имаха май добавена захар, и за това бяха толкова сладички, но то не е беда. Аз съм ги ползвала главно при болки в мъдреца и един джоб  Mr. Green отлично изтеглят гнойта Peace
Не съм заглеждала новите и не мога да помогна. Освен да се опипат през пликчето-то ще си покаже дали са меки или не...

Защо така почнаха да сменят и подменят артикулите си, се чудя? newsm78

# 1 001
Чакам да каже някой къде в Пловдив има останали от единичните олекотени завивки Praynig Praynig Praynig
Вчера имаше в лидъл на автогара север и от двата вида
Много им се чудех,но така и не разбрах това зимни ли са
Аз съм доста зиморничава и не знам дали топлят добре

# 1 002
ще има Емека в Билла другата седмица пак за 30 бр, но по- евтино от Милдето Wink

Емека взех аз от К за 8,59 за 24 броя. В Лидл по колко върви сега? Че видях и че Familia за 6,99 имат в неделя, Та да ходя да заредя. Така и так туршия правим този уикенд и и за захар трябва да ида.

# 1 003
 ficho_linka, къде ще е ТХ Фамилия за 6,99лв и за колко бройки е това? Последно бях купила от Кауфланд- 32бр. за 9,99лв.
The Invisible , благодаря bouquet
Тета, интересни приложения на сините сливи Laughing м не бях чувала досега... newsm78 А иначе и аз се чудя защо така се подменят марки, опаковки (съответно и цени)- и това е не само при ядките и превръзките... Thinking Все се чудя марките Circuss, Gardis и Alesto дали са едно и също нещо Mr. Green

Последна редакция: сб, 23 сеп 2017, 13:10 от dolce miele

# 1 004
ficho_linka, къде ще е ТХ Фамилия за 6,99лв и за колко бройки е това? Последно бях купила от Кауфланд- 32бр. за 9,99лв.

24 броя за 6,99 в неделя в Кауфланд. В приложението го видях.

Общи условия

Активация на акаунт