Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 636
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, влизам с питанка. Взех преди две седмици джегингс, поносих го, изпрах го и то взе, че избеля на места! Никога не ми се е случвало такова нещо, а пера дрехите по един и същи начин. Има ли възможност да го върна, за съжаление етикета е скъсан и нямам касова, понеже не съм си и мислела, че ще се окаже такъв боклук Rage

# 196
Здравейте, влизам с питанка. Взех преди две седмици джегингс, поносих го, изпрах го и то взе, че избеля на места! Никога не ми се е случвало такова нещо, а пера дрехите по един и същи начин. Има ли възможност да го върна, за съжаление етикета е скъсан и нямам касова, понеже не съм си и мислела, че ще се окаже такъв боклук Rage
Едва ли ще Ви върнат парите без касова бележка и без етикет. А и не е редно, след като дрехата е носена.

# 197
Този път в акция блясък го няма препарата с хлор Sad А така лъсва банята с него ..

Спреят ли....мда, много хубав беше, и удобен за ползване - само напръсквах тоалетната и изчаквах. Иначе трябва да слагам ръкавици  и да бърша с гъба отгоре по ръбовете...

Да, мъжът ми много го хареса веднъж като чисти банята. Обаче след това 2 дни отмирисвахме у дома..

Белината Аче съм вземала пак от Лидл - от предна промоция, но гледам и сега май я има, за тоалетната отново я ползвам - не мирише така остро и силно, може и без проветряване после ...  Grinning Не спрея обаче, че ми досвидя за него Mr. Green, а в шишето...

# 198
  • София
Да докладвам- върнаха ми парите за чопъра много лесно.
Само казах, че не работи и ми казаха или да го сменят, или парите. Което ме навежда на мисълта, че често се връщат уреди, защото не бяха хич изненадани. Може би има и добри попадения, но аз лично техника от Лидл/Кауфланд и прочие няма да пазарувам. Simple Smile

# 199
Аз ще правя рекламация на ел.четка за зъби - много слаба батерия, работи както трябва около 20 секунди, след това само бръмчи леко, но четката не вибрира. Във всеки магазин ли мога да я оставя, или само там, откъдето съм я взела?
Във всеки един магазин Лидл може да се върне стока,закупена от който и да е Лидл,в рамките на месец с касов Бон.
Всъщност аз правя рекламация на развалена стока, не е връщане и мисля гаранционният срок е три години, не един месец....

# 200
Не е това причината - че често се връщат уреди, просто има такава опция и за това не разпитват защо го връщате...
Вие си решавате от къде да пазарувате, но аз от техниката съм доволна, както и от 3 годишната гаранция  Peace - лесно, без разправии и нерви, за разлика от другите вериги като техно, мехно и прочее...

Милитана, значи им я оставяш за ремонт - ако не отстранят проблема, ще ти върнат парите..

# 201
  • оттам, откъдето започва България
Днес бях в Лидл и на касите имаше пълни торби със стикита. Естествено, аз не съм се и надявала да ми дадат, защото не мога да направя голяма сметка.

# 202
  • София
И ние взехме стикита днес, май 6 ни дадоха, имаше пълни торби на касите, (Мл 4, на Атанас Москов)

# 203
Здравейте, и аз да вляза в темата  Hug
От Лидл не пазарувам много, но заради стикитата зачестихме напоследък. Утре смятам да го посетя, за да купя някой ученически несесер и от детските чадърчета. Спомням си, че и миналата година имаше от тези чадъри. Някой дали може да каже дали са достатъчно здрави за тази цена Peace

И още един въпрос- промоционалните стоки от сутринта ли ги зареждат на съответния ден? Смятам да отида към 10 часа, а утре е първи ден на тези промоции Simple Smile

# 204
  • София
Какви са тези стикита Rolling Eyes

# 205
Ето такива - децата ги събират и много им се радват:

https://www.lidl.bg/bg/Stikeez.htm

На 10 лв по едно.

# 206
За 15лв дават стики, не 10  Peace
АЗ що се юрнах да ги събирам...чак разменям с други майки  Mr. Green Mr. Green

# 207
  • София
А, да, и на мен ми дадоха такива. Първо помислих, че са бонбонки и в бързината щях да изям едно Laughing
Хвърлих ги, че и котките също обичат да ги ядат, хаха

П.П. На всеки 10лв е едно, не на 15. Поне при нас Peace

# 208
Ъ? Не съм сигурна за сумата - на мен днес 5 ми дадоха сметката ми над 50 лв, по памет.

The Catcher in the Rye , а защо ги приемате, щом ги изхвърляте? Или зарадвайте някое дете пред магазина!
Моите деца са големи, но аз ги давам на съседки деца.  Имам бойна поръчка от две братчета.

# 209
  • София
Ами защото нямах идея за какво са Mr. Green
И че се събират от деца, нали затова питам тук Wink

Общи условия

Активация на акаунт