Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 613
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А мен днес на тръгване един господин ме догони на паркинга да подари на децата 3 стикита. Hug  Едно от тях се оказа от липсващите. Още 2 останаха да намерим.

Купих си сгъваемото стъпало за баня- на децата много има хареса и им е удобно, а пък аз видях, че издържа до 150кг и се върнах за още едно, че ще ми трябва за караваната.

Много се чудя на четката за почистване, ама това, че е с батерии май ще ме откаже.

# 181
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,ЛЕД крушките читави ли са?

# 182
Хубаво де а тези хора дето не си ги взимат те къде са?Едва ли ги отчитат.Миналия ден на съседната каса сметка над 200лв и човекът не ги искаше една жена зад него ги събра и касиерката се ядоса и я обърна към мен с детето -пита я не Ви ли е срам има деца по касите да не им ги дадете.Едвам едно ни подаде -върнах и го.
Имах и един пазар на Лидъл на Мл2 и касиерката ни даде 2 стикита за смешна сума.
E дамата едва ли си ги е прибрала за личната колекция, най-вероятно и тя за някое дете ги взима.
Тези, които не си ги взимат, според мен остават за касиерката и си е лично нейна работа оттам нататък какво ще ги прави. Може да ги даде като бонус на други клиенти, може да си направи колекция и да ги пусне в олх, може всичко. Не е наша работа, не разбирам хората, които надничат в съседната каса кой каква сметка има и взел ли си е стикитата, та да му ги взема аз... Въпросът е да не са крадени, а наистина останали от неискащи си ги клиенти.
Дините са много сладки, взимаме вече два пъти по една мъничка, да не се минем ако не е хубава, ама днес ще пращам ММ за голяма Simple Smile

# 183
Истината е, че не се спазват правилата. Аз като съм без детето все ще се случи да ми пожелаят приятен ден и се налага да напомня, че имат да ми дават Стикита.
С невзетите бройки се разпорежда персонала. Взимат си ги Simple Smile

# 184
Истината е, че не се спазват правилата. Аз като съм без детето все ще се случи да ми пожелаят приятен ден и се налага да напомня, че имат да ми дават Стикита.
С невзетите бройки се разпорежда персонала. Взимат си ги Simple Smile

Аз съм без деца, в магазина и винаги ми дават. Винаги.

# 185
На вратата на нашият магазин пише, че стикита вече няма в магазина и не се очаква доставка

# 186
  • Асеновград
Явно не навсякъде са свършили, тази сутрин пазарувах след почивка и си ни дадоха колкото се полагаха.Тоалетната хартия на Емека на промоция хубава ли е, чудих и се и така и не взех, споделяйте докато е време Simple Smile . На мен ли ми се струва или наистина акция блясък е много орязана, не намерих препарат за почистване на килими и дамаски в шише спрей / преди от тази акция се зареждах/. Сега купих пяна дано и тя чисти. И в цялата залисия с малкия забравих да попитам дали са ми върнали парочистачката от ремонт.

# 187
Аз ще правя рекламация на ел.четка за зъби - много слаба батерия, работи както трябва около 20 секунди, след това само бръмчи леко, но четката не вибрира. Във всеки магазин ли мога да я оставя, или само там, откъдето съм я взела?

# 188
  • Пловдив
Аз ще правя рекламация на ел.четка за зъби - много слаба батерия, работи както трябва около 20 секунди, след това само бръмчи леко, но четката не вибрира. Във всеки магазин ли мога да я оставя, или само там, откъдето съм я взела?
Във всеки един магазин Лидл може да се върне стока,закупена от който и да е Лидл,в рамките на месец с касов Бон.

# 189
Във всеки магазин може да се върне стока, но срещу касова бележка
На нас ни дадоха 4 стикита за сметка 25лв Grinning

# 190
Този път в акция блясък го няма препарата с хлор Sad А така лъсва банята с него ..

# 191
Може ли някой от купилите синята ел.четка за почистване да сподели дали е шумна, когато се включи да работи. Че аз вчера взех и когато я пуснах вкъщи направо подскочих 😨 въобще не очаквах да е толкова шумна. Та за това питам, ако моята е дефектна да я връщам за смяна докато е време и има все още налични.

# 192
Този път в акция блясък го няма препарата с хлор Sad А така лъсва банята с него ..

Спреят ли....мда, много хубав беше, и удобен за ползване - само напръсквах тоалетната и изчаквах. Иначе трябва да слагам ръкавици  и да бърша с гъба отгоре по ръбовете...

# 193

Спреят ли....мда, много хубав беше, и удобен за ползване - само напръсквах тоалетната и изчаквах. Иначе трябва да слагам ръкавици  и да бърша с гъба отгоре по ръбовете...

Да, мъжът ми много го хареса веднъж като чисти банята. Обаче след това 2 дни отмирисвахме у дома..

# 194
  • София
Аз купих от пяната за почистване на тоалетна. Сефте. Пробвах я вчера, но първото ми впечатление не е добро. Единствено ароматизиране усетих, а да чисти нещо не видях. Confused Дано да не съм я приложила правилно...

Общи условия

Активация на акаунт