Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 607
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 165
Е та Валетка не я бърка дали работи чопърчето или не работи. Може да си го нареди на плота там - нали и се връзва цветово...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 166
Не е така, и преди като им беше 22% данъка пак им бяха по-ниски цените на хранителните стоки. Примерно на бирата ДДС-то е 22% ама пак е по-ниска цената на съпоставими марки бири.

Може. Не мога да споря, тъй като последно бях в Румъния през 2011 г., когато посрещах 2012-та. Тогава в Карфур ми се видя по-скъпо, отколкото тук. Че дори и замразените баници на Бела Simple Smile

# 167
Здравейте!
Как ме отрязаха за стикита сутринта - "Нямаме, няма и да има!" и касиерката чинно си прибира отрязъка от бележката, с който отчита, че ми ги е дала. Ама не позна - поисках си го и с идеята да си ги взема от друг магазин се обадих на Националния телефон все пак да питам може ли така, Може. Където са изчерпани стикитата ще заредят нови количества, който има бележка да си я пази. Табелата за играта в магазина стои гордо все още. Ще спазят срока на играта до 10.09.
Пижамите и панталоните за детето му станаха и съм много доволна. Днес взех и потници.
Вчера гледах при нас Пушения бекон и още беше на 15,49 лв/кг, днес обаче не съм заглеждала.

# 168
Е та Валетка не я бърка дали работи чопърчето или не работи. Може да си го нареди на плота там - нали и се връзва цветово...Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy Joy Joy Обещавам, ще го ползвам.

# 169
Възмутих се днес и аз заради стикитата. #Cussing out Не знам какъв е този отрязък с който си отчитат, че са дали стикита newsm78 newsm78 newsm78 , но касиерът като го попитах най-небрежно ми каза, че няма и нямало и да има- аз трябваше с ченгел почти да му вадя думите от устата. А детето тъжно пита "мамо, защо няма  стикита" (бях и обещала 3бр.) #2gunfire Мисля, че и при нас табелите си стояха все още....та къде да се жалвам и оплаквам и да си ги търся? newsm78 Пазя си касовата бележка.... Thinking

# 170
  • София
Благодаря за отговорите за бъркалката Flowers Bouquet

# 171
Долче, я им пиши на формата за контакт. На мен ми телефонираха от там след половин час...писах за лешниковия тахан с изтеклия срок... Peace

Закачалките не видях днес, но не съм обикаляла много де...нищо, по-добре, че да спестя малко паряги... Mr. Green

# 172
  • софия
Момичета  ще погледна какви стикита са ни останали за раздаване.При нас вчера имаше -Младост3

# 173
Долче, я им пиши на формата за контакт. На мен ми телефонираха от там след половин час...писах за лешниковия тахан с изтеклия срок... Peace

Закачалките не видях днес, но не съм обикаляла много де...нищо, по-добре, че да спестя малко паряги... Mr. Green
Да, май ще им пиша. Peace А какъв е този лешников тахан...? Thinking Закачалките, черни и цвят мента май бяха, при нас стояха до органайзерите за съхранение и до черните "дъски" (тези които се лепят с 2 бр. тебешири в опаковката). И като стана дума за черните "дъски"- някъде из Пловдив останали ли са бройки от правоъгълните??? Praynig Яд ме е, че вчера не взех последната правоъгълна, днес имаше само две с форма на ябълка ooooh! ooooh!
Иначе Laughing .......доволна съм от пазара днес, взех си желани неща с 30% отстъпка Twisted Evil Ръкохватка (много е плътна) , закачалки за врата- черни котки Heart Eyes , намалена книжка за детето, намален лук за 0,39лв и 2 опаковки с потници. Grinning Това ще са ни май последните потници на Лупилу, защото скоро ще става на 6... Sad Марката дрехи за по-големите момичета не ми допада особено...
Относно стикитата, напоследък предимно повтарящи ни се падаха и детето им вика близначета Laughing Много искахме банан, но явно ще си останем без...

# 174
  • Варна
Май навсякъде са свършили прословутите стикита,не че ги събираме ама.....

# 175
На мен по телефона ми казаха, че знаят за изчерпаните количества Стикита за нашия град. В момента договарят нови количества с доставчика и ще има. Не знам след колко време. Не искат да разочароват децата.
Касовият апарат издава бележка колко Стикита се дават за сумата по касовия бон. Прибират го за отчет на раздадените. Аз си го поисках, защото нищо не дадоха реално.
За мен въпроса е принципен преди всичко. Отделно детето има очаквания и кампанията е за хранене с свежа и прясна храна.

# 176
Тоест, аз с нищо  не мога да докажа, че съм имала право на 3 бр. стикита Crossing Arms

# 177
Пази си касовата бележка. На нея има дата...а те знаят,че днес са нямали стикита. Ще ти дадат, като са налични според мен...

# 178
Аз мисля, че не се отчитат с тия малки бележки. е са информативни, да не смятат колко стикита трябва да дават. Нашите касиерки редовно ги късат, смачкват и хвърлят.

# 179
  • софия
Хубаво де а тези хора дето не си ги взимат те къде са?Едва ли ги отчитат.Миналия ден на съседната каса сметка над 200лв и човекът не ги искаше една жена зад него ги събра и касиерката се ядоса и я обърна към мен с детето -пита я не Ви ли е срам има деца по касите да не им ги дадете.Едвам едно ни подаде -върнах и го.
Имах и един пазар на Лидъл на Мл2 и касиерката ни даде 2 стикита за смешна сума.

Общи условия

Активация на акаунт