Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 288
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 150
Заради вас днес се сдобих и аз с чопъра Laughing, та и тостера си взех. Да ми е всичко в ментов цвят, точно ми пасна с цвета на кухнята  Mr. Green.

# 151
  • София
С телата за разбиване на белтъци от комбинирания пасатор може ли да се бъркат по- плътни смеси (като за кекс)?

# 152
Не съм пробвала понеже не правя такива, но е 600 вата, би трябвало да се справи. Нормалните миксери масово са в пъти по-ниска мощност.  Друг е въпросът че с една бъркалка сигурно ще е доста занимавка, няма как да е като с две.

# 153
С телата за разбиване на белтъци от комбинирания пасатор може ли да се бъркат по- плътни смеси (като за кекс)?
Разбърквам всякакви смеси с пасатора 3 в 1 Mr. Green Гофрети, палачинки, бита сметана, кексове, мъфини, солени кексчета- справя се отлично. Twisted Evil Естествено, смесвам продуктите за кекс в по-голям съд, не в оригиналнята мензурка, защото обикновено и=става повече количество. Laughing Няколко пъти разбих с бъркалката и от лидълската сметана 200мл и си направих масло Laughing
Тета, поне моите очи не прочетоха нищо за подмяна на глави. Ако се сетя ще звънна на телефона им или ще питам служител в магазин. Но колкото и да изкарат важното е, че спестяват мъките при чистенето Mr. Green
Купих от мокрите кърпички с пъпеш, портокал и зелен чай. Зеления чай го обожавам, дано и другите не ме разочароват..... Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 02:48 от dolce miele

# 154
  • София
Може ли снимка на тези натурални кремове за лице
Заинтригуваха ме и  за да зная какво да търся в магазина.

За антицелулитното олио не съм сигурна, но другите ги има.
http://www.sweetnleafy.com/new-blog/2015/5/31/cien-nature-natura … etics-from-lidl-1

А силен аромат ли имат?
Не

# 155
  • In transit
И заради един пост по-назад вече ще минавам и през Румънския Лидъл. До сега пропусках, че там съм фен на Карфур, но ще се поправя.

Ааа румънския Лидъл не е за изпускане, аз често го наглеждам. Цените са им доста по-ниски от нашите. Каймите са  им са много хубави.

# 156
  • shumen
Благодаря за отзивите за кърпичките.

# 157
Дано от Лидл България четат темата, да им светне, че сме наясно с цените и асортимента на чужбинските им магазини, та да си ревизират малко политиката и тук.

# 158
Таман съм по темата....влизам да изразя възмущението си. Пушения бекон на Пикок, който беше на цена от 15 и нещо лева за кг, от днес е с табела 17 лв./кг....нямам думи просто. Как не ги е срам...и без това беше скъп, само на промоция що годе биваше, като паднеше цената му на около 10 лева за кило, но това 17 лева е вече безумно...Frowning1
Не ги знам четат ли, и да четат- не вярвам да си размърдат мързеливите задници в наша полза, но както е тръгнало, моя задник няма да стъпи вече там...отвратена съм направо, какво да кажа...

Иначе взех от малкото краве масло - на 1.79 лв. някъде беше намалено, от новите бисквитки тип Орео за проба...

# 159
  • In transit
Те в наша полза не се размърдват, ами в наш ущърб. Щом всичко лека полека надигнаха като цени. Sad

# 160
Какво приказвате, кой-Ганьо да се размърда и да направи нещо конструктивно ли? Че кога е било туй нЯщо...  Stop

Аз взех от фъшкалките за ВЦ-то, монтирах едното - ама много силна струя бре, не ми се вижда повече от десет пръскания да направи  Rolling Eyes Не е направено икономично  Crossing Arms Абе голяма глупост, ама вече се набутах.

Взех си и от препарата за почистване на перални. До сега все ги заобикалях, чистих без препарат...да видим дЪл ще остана доволна.  Simple Smile

Накой пита са кокосовото масло-екстра върджин - при нас имаше много останали бурканчета, та който търси, да се огледа отзад, където местят стоките от минали промоции ...  Peace

# 161
Едва ли ги интересува дали ни харесват цените или не
Биха се размърдали ако  намалее оборота и посещаемостта в магазините им
Всеки да гласува с портфейла си  Peace

# 162
В Румъния ДДС на храните е 9%, това обяснява по-ниските цени, но това с бекона ме натъжи искрено. Вече няма за какво да ходя в лидъл... Sad

# 163
  • In transit
В Румъния ДДС на храните е 9%, това обяснява по-ниските цени, но това с бекона ме натъжи искрено. Вече няма за какво да ходя в лидъл... Sad

Не е така, и преди като им беше 22% данъка пак им бяха по-ниски цените на хранителните стоки. Примерно на бирата ДДС-то е 22% ама пак е по-ниска цената на съпоставими марки бири.

# 164
Заради вас днес се сдобих и аз с чопъра Laughing, та и тостера си взех. Да ми е всичко в ментов цвят, точно ми пасна с цвета на кухнята  Mr. Green.
И аз така - нямам оплаквания от машинки, взети от ЛИДЛ - работят си без проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт