Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 809
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз пък миналия път му се чудих на филето и не взех, но сега ще взема, щом ви е харесало.
Някой взе ли днес от това чудо "мултифункционален шал"? Чудя му се..

# 391
  • Бургас
И аз съм в петък на риболов в Лидл за сом. Хареса ми предния път.
И сьомговата пъстърва от миналата седмица беше много вкусна.

# 392
  • София
Бекона или гърдите беше по-доброто?

# 393
Бекона. Но е зверски скъп вече...на 17 лв. килото, поне при нас е увеличен  Tired

# 394
  • Бургас
Аз пък като помня колко гадно миризлива беше сьомговата пъстърва последния път (абсолютно в срок!) и как все още има такива партиди и опаковки, съдейки по споделеното тия дни тук, си взех от Метро и сьомгова пъстърва и филе от сом - тръц Simple Smile Че първото дребен много го кльопа, второто ние с баща му Grinning
Стикита при нас У Мола все още има и дават.
Загледах ТанТелките днес, ама нЕма се навра в 85 и само им се порадвах, защото услужливи и добре възпитани клиентки ги бяха наизкарали и разхвърляли из поне 10 различни коша със стока, та дето минеш имаше я бикини небрежно метнати, я боди разтлано, я сутиен скромно мушнат между детските анцузи...
Скромно се отчетох само с мандарини (златни беее, ама пусто дребен като залепна за тях), от новите луксозни шампоани и царевично хлебче с лук. Туй последното хич не е на сметка!!! Ометох половината за нула време и едва се запрях! Че и салам от зеления забравих да заредя, ама пък и утре е ден Simple Smile

# 395
Нъл ти е близо...ще отскокнеш тумору пак  Laughing

# 396
Някой ако се интересува какви ще са дрехите от колекцията на Хайди Клум https://www.lidl.ch/de/Aktion-35.htm?id=574

# 397
  • Пловдив
Само да ви споделя по повод стикитата. Пазарувахме преди няколко дни в един от пловдивските магазини и не ни дадоха. Не получихме друга бележка, освен касовата. Дребосъчка доста се натъжи, че не са 'и дали стики и писах на мейла им. Изпратих снимана касовата бележка. Днес ми се обадиха, за да ме информират, че могат единствено да ми ги изпратят и поискаха адрес. Казаха да ги очаквам с БГ пощи.

# 398
  • София
Ужас, нищо не ме грабна, с тези тигрови шарки.......

# 399
Е, сега ми стана интересно с тези швейцарски франкове) Според един сайт за конвертиране на валути, 66 шв.фр. се равняват на 113 лв. Това е цената на велуреното/кожено якенце. Не вярвам, че ще струва толкова.
А иначе, харесах някои от блузите, шаловете и гащиризоните (тези долу, не дънковия). Последните, обаче, не бих си ги взела, защото съм свикнала да ходя често до тоалетна, а този тип дреха усложнява нещата. ))

# 400
  • Бургас
Тъъъкмо влизам да кажа, че в МОЛ-а има стикита, тя брадичката ме изпреварила. Аз минах вчера за жужуци и други нещица и на касата - хоп 4 бройки. На една приятелка детето намаза пак. Техните колекции винаги половината са от мен.
Много са им вкусни кроасаните с нуга, не мога да се спра, винаги взимам и още в колата си хапвам. Добре, че не ходя често.  Grinning

# 401
Уикенда и на Ботевргадско даваха, там даваха даже по време на шатрата преди няколко седмици, от която намазах сума ти, поради огромната ми сметка...

# 402
  • София
Да се оплача и да попитам - взех на детето от шишета за вода, има затворено и отворено положение, отгоре се затваря допълнително . Картинката - с някакви пирати. Купихме я преди месец, не я пробвах, остана за първия учебен ден. Снощи обаче я напълних, детето се мъчи да пие, аз подвиквам, че нещо не прави правилно, но наистина - не пуска. Мъчих аз, мъжът ми отвива, завива, не и не. Такива ли са тези шишета, нещо погрешно ли правим или просто лош късмет?

# 403
Тези шишета не ги видях какви са, но и аз имам такъв опит с едно метално с цивка - не пускаше и не пускаше. Седи като паметник в шкафа...

# 404
  • Асеновград
При нас вече не дават стикита, аз бях забравила но жената след мен си поиска и и се троснаха че нямало да има повече приключила промоцията.Взех освен другите неща и чадър, но като го отворих останах много разочарована доста по малък от стандартните, още му се чудя дали да го връщам или да си го оставя.На касата попитах и за парочистачката която бях дала за ремонт, отговориха ми че щом не ми се били обадили значи не била готова, и само след половин час ми звънят от магазина да ме поканят да си я получа.Явно след въпроса ми някой се е сетил че си стои в склада.
Няма да е лошо в началото на следващата тема в полезно да се добави и това,че уредите закупени в друга държава от Лидл подлежат на гаранция тук, ако са били продавани. Защото в самите магазини консултантите не са наясно и веднага бързат да отрежат клиента.
Скрит текст:
От четвъртък вечер не съм Ви чела и сте изписали половин тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт