Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 819
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 375
Чакам отзиви за сутиените вече аз

И аз! Ако до довечера останат номера...

Да си траем тогава, че да останат за нас работните  Stuck Out Tongue

# 376
Френските макарони хубави ли са на вкус?!

# 377
Здравейте!
Френските макарони на мен не ми харесаха, купувала съм преди. Взимала съм и от други места и също не съм очарована. Може би е въпрос на вкус.
Черните сутиени, които са като бюстие са хубави, но леко уголемени според мен. Другите не съм разглеждала.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 11:41 от Devil_Rose

# 378
Лидл се произнесоха - Стикитата са в периода на играта или до изчерпване на количествата. Надежда за ново зареждане - никаква.  Crossing Arms

# 379
Да, даже са сложили табела на вратата, че всичко е изчерпано и няма да има допълнителни количества.
Аз се сдобих с още две от съфорумка. Броколи ми остана само да намеря.

# 380
  • Варна
Мдам, а аз в събота направих сметка 36 лева Mr. Green Обаче предвид, че както подразбрах преди са ги раздавали с шепите, нормално накрая да няма.

# 381
Някой питаше за плакатите от другата седмица-хранителни XL,дамски дънки 25лв,кожени якета140(дано не бъркам цените) и възглавници и олекотени завивки.

# 382
Ха, смешните им ХХЛ нещица - дето са с 50 грама отгоре Simple Smile

Дънките им напоследък забелязвам, че доста са скочили над 20 лева-сега 22 лв бяха, др.седмица направо 25 лева, а досега винаги за 18 лева съм ги купувала. Неприятна тенденция ,много неприятна....

# 383
Но пък ги намаляват, като постоят малко. Напролет си взех дънково якенце за 35 лв, след около месец имаше останали черни от същите по 20 лв - взех и такова...

# 384
  • София
Може би е колекцията на Хайди Клум, затова да са по- скъпи.

# 385
Преди малко в Лидл на Черни връх имаше стикита.
Дадоха ми 2 за сметка 30 лв.

# 386
  • Сливен
Колекцията на Хайди Клум е,пускат я от 18.09 във всички магазини на Лидл едновременно.

# 387
  • Бургас
Отзиви за шпековия салам Clean label  и лионския салам?
От шпековия салам заредих днес 4 броя. Харесваме го всички вкъщи, първия път го купих по препоръка тук в темата, пише че няма никакви боклуци в него, не знам до колко е вярно.
Някъде в Бургаските Лидъли да има от момчешките несесери за училище? На мол Галерия са само момичешки.

# 388
Мерси ви, ще ходя да взема за проба днес  Peace

# 389
Сега видях, че салама със зеления етикет е на промоция  Mr. Green За 3 лева може и да се прежаля.

Заплюх си филето от африкански сом от петък - миналия път много ми хареса, пак ще си взема няколко тарелки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт