Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 835
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 360
От лидълските чадъри съм много доволна от тези които са с автоматично отваряне (с копче на дръжката) и със светлоотразители покрая. Единствено са малко тежки, но вали ли винаги такъв вимам с мен. Тези които пускат сега не пише да са същите обаче. Thinking
Съдът за печене може би ще става за фурна без капака- показани са символи за какви котлони става, но за фурна нищо не се споменава, а на онези другите които са пускали пишеше, че стават и за печене май... newsm78
За бикините 7бр.- на мен пък ми се видяха материята и ластиците малко странни.....и затова не взех. Имаме с подобна кройка, но ластиците и платът са по-мекички някак на пипане... Peace
Потниците за момичета много ми харесаха като материя. Heart Eyes
А за тази силиконова четка за почистване и масаж на лице някой има ли мнение, пускали ли са я и преди? Laughing

# 361
  • под тепетата
На гумените детски ботуши сваля ли се топлата подплата ?

# 362
Нямаше ме няколко дни и съм изпуснала доста, изглежда. Чадъри (за дъжд) ли ще има? Трябва ми нов, хубави ли са?

# 363
Чакам отзиви за сутиените вече аз

# 364
  • Бургас
Също като Долче похвалвам автоматичните чадъри, ако и тези са такива. Имам такъв на сини и бели райета, отваря се и се затваря автоматично, ползва се при всеки дъжд и нито при вятър ме е предал, нито нищо вече поне 2-3 години. Дали и тези са същите,не знам..

На гумените ботушки се сваля топлата подплата Wink

# 365
  • под тепетата
Е, супер! Благодаря,bradata!

# 366
  • Варна
Точно за гумените ботуши дойдох да питам. ДОколкото виждам подплатата е много дебела, мека, мислех да купя и да ги ползваме и за апрески. Но една приятелка ми каза, че според нея гумата ще държи студено и няма да стават за сняг. Вие как мислите?

# 367
  • София
Гумените ботуши държат студено, но с подплатата би трябвало да стават, но може би не за много студено /-20/. Гуменият панталон го ползвахме много интензивно миналата година на вилата. Върху анцунг и с гумено яке стоеше навън докато вали. Но не проливен дъжд.

# 368
Някой погледна ли плакатите за другата седмица?

# 369
  • Варна
Да, за супер студено няма да стават, ама на -20 аз няма и да си подам носа навън, така че и той ще седи вкъщи, хахах. Но пък има ли ботуш, който да държи топло на -20? Чудех се какви апрески да вземам, ами навсякъде чета, че и апреските пропускат. Е, такива от 100+ лева може и да не пропускат, но не са ми в категорията. Затова загледах тези ботуши, гумените нали уж не пропускат...

# 370
Тези гумените ботуши ги ползвам при дъжд и локви. Без подплатата, само с по-дебел чорап, и не за много време навън. Държат студено, да - без подплата.

Зимата караме с лидълските апрески.

# 371
Чакам отзиви за сутиените вече аз

И аз! Ако до довечера останат номера...

# 372
 Отзиви за шпековия салам Clean label  и лионския салам?

# 373
  • Варна
Зимата караме с лидълските апрески.
Не ви ли пропускат? От няколко места чувам, че пускат и не смея да вземам. Гумените без подплата ясно, че не стават за студ. Абе ше взема едни, и без тва гумените му омаляха на моя, ако държат горе-долу топло през зимата ще е бонус.

# 374
Салама със зеления етикет е хубав, но много ми е скъп. Вземам за детето понякога от него, но честно казано много ми свиди за този малък пацун да вадя 5 лева.

Месечинке, или пропускат, или от потта вътре са влажни след разходка. Слагам на радиатора през нощта и до сутринта са сухи. И аз си мечтая за истински апрески, като онези от моето детство-така завиждах на децата тогава, които имаха такива, но честно казано не съм търсила по магазините. Не ми се дават и 100 лева за ботуши, които ще носи само четири месеца. Предпочитам да взема два чифта по-евтини и да ги редувам...

Общи условия

Активация на акаунт