Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 842
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 345
Имитация на Ореото са. Neo са, на Sodney,  1.79 лв. накъде струват..
Чадърите не сме ги коментирали...
Благодаря ти , ще търся бисквитите , и май ще рискувам с чадърите Wink))))

# 346
Аз се опитвам да отслабна, а и бисквити Орео май не съм опитвала въобще, обаче в Лидл има едни уникално вкусни маслени бисквити пак на Sodney на много добра цена, за разлика от подобните в другите магазини. Доста са греховни обаче и към този момент съм си ги забранила....

# 347
Здравейте! От машинките за подстригване доволни ли сте?

# 348
Не. Писаха по-назад.

# 349
Да попитам за крема брюле който е от утре в стъклените купички- купичките от закалено стъкло ли са, могат ли после да се използват за крем карамел например...? newsm78
За чопъра мернах (прочетох само последните няколко стр.) писано- лук режа на импулси (спирам-пускам) и също добавям по малко вода. То всъщност и в самото упътване така си пише, да е на импулси, има си дадени примерни продукти, количества и препоръчителни секунди/спирания/пускания, за да се смели съответния продукт добре. Peace Аз нали взех последна бройка БЕЗ упътване, та си го свалих и прочетох. Mr. Green По принцип винаги смилам на импулси.

# 350
  • In transit
Да попитам за крема брюле който е от утре в стъклените купички- купичките от закалено стъкло ли са, могат ли после да се използват за крем карамел например...? newsm78

Стават да, закалено е стъклото.

# 351
Здравейте, видях тази стойка за обувки в брошура от август миналата година - https://imgur.com/a/uR3LE
Имате ли представа дали са я пускали след това пак и дали има вероятност да я пуснат отново?

# 352
Здравейте, видях тази стойка за обувки в брошура от август миналата година - https://imgur.com/a/uR3LE
Имате ли представа дали са я пускали след това пак и дали има вероятност да я пуснат отново?
В магазина на Пещерско шосе в Пловдив до онзи ден имаше 2 броя- предполагам и на друго място може да са останали. Попитай на телефона им дали могат да ти доставят до удобен за теб магазин Лидъл. bouquet Пускали са ги и преди, но явно този път са били заредени повече бройки- обикновено се изчерпват по-бързо.
Mikkey, благодаря. bouquet Отдавна търся подобни (напомнят ми на едни стари формички които има майка ми Heart Eyes ).

# 353
О, не знаех, че има възможност да има останали бройки. Мерси, ще звънна утре да видим дали ще могат да помогнат.

# 354
  • София
Някой питаше за чугунената тенджера. Да, става за фурна. Цялата е от чугун, няма пластмасови дръжки. Преди време заедно с тенджерата пуснаха и съд с овална форма от същия материал и си пишеше, че е за фурна.

# 355
  • shumen
Тете,моя ски панталона му го слагам само зимата.Сега в такова време на 20 градуса няма как да му го сложа,ще се свари.

# 356
Искам да питам тези, които купиха от бикините за момиченца 7бр за 11лв от миналия месец, на вашите деца стоят ли им добре? Аз купих 98/104 и са й леко големи на дъщеря ми и забелязвам, че и влизат в дупето или отпред и постоянно ги оправяме. Не са й много големи, но все пак са. Сравнявам ги с други бикини и другите са по-дебелички отпред, съответно стоят й по-добре.  newsm78

# 357
  • до едно тепе
Ами аз точно затова не взех на моята госпожица, Видяха ми се много тесни отдолу и прецених,че хич няма да са и удобни. Не мисля,че е от това,че са и големи.По скоро е от модела.

# 358
  • София
Последните две теми ги изпуснах и ще ме извинявате , ако сте коментирали назад , но ме интересуват отзиви за сгъваемите чадъри от следващата брошура , струват ли си? Ще се връщам да ви чета , прочетох последните 2 страници от тази тема и някой писа за вкусни бисквити Simple Smile))) , но така и не разбрах кои са.
Купувах два пъти от предишни промоции. На първия чадър ми се счупи спица и купих нов. Но и той не издържа много - отново се счупи една спица, като общо взето беше добре пазен. Явно са от некачествен материал. Така се отказах от лидълските чадъри, взех си свестен и оплаквания нямам.

# 359
Ами аз точно затова не взех на моята госпожица, Видяха ми се много тесни отдолу и прецених,че хич няма да са и удобни. Не мисля,че е от това,че са и големи.По скоро е от модела.
Благодаря! Явно се набутах ама така е като нямам опит с бикини за малки деца и не знам за какво да гледам (от скоро е без памперс). А ММ не спира да ми се подиграва: "Ааа, не са ли от ЛИДЛ не ми ги хвали". Явно вече прекалявам с купуването на дрехи от там за детето и трябва повече да ги оглеждам стават ли за нещо.

Общи условия

Активация на акаунт