Лидл 107 - септемврийска (до 01.10.2017 г.)

• 127 849
  • 1 372
  •   1
Отговори
# 330
Ние нашите ги подарявахме още в магазина, дечицата чакаха с нетърпение да получат стикитата.

Хора, не мога да спра да ям от бисквитките, срам, не срам, но почти одумках една кутия сама, те хубаво са опаковани на порции, но като една опаковчица не ми стига....Stuck Out Tongue Winking Eye
Утре ще ходя за още, няма как.

# 331
Благодаря , момичета! Блендер и пасатор си имам, чопъра май ще се връща.

# 332
  • в ябълковата градина
Чугуненият съд за готвене от понеделник става ли за печене във фурна?

# 333
Скрит текст:
Тете, дънки черни взех вчера, много добре стоят. По тялото са.  Peace

Шшшшт...нИ съм те чула  Stop Някой говори ли ми...или е вятърКо  Whistling
Party Знам ли...
И на мен вчера не ми дадоха стикита, ама и бележките нямаше да ми дадат, ако не си ги бях поискала  Crossing Arms Казаха ми да питам в друг Лидл. Питах, от другия Лидл ме изпратиха да питам на телефона им ...

За касовите бележки ли става въпрос или дават специални бележки, когато няма стикита?

Дават отделна бележка от касовата за броя стикита  Peace

# 334
  • shumen
Моя и той не гори от желание да ги събира.
Аз другата седмица ще ходя за детски дрехи за дъжд.

# 335
Някой има ли от това яке https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=3032
Интересуваме дали наистина пази от дъжд (от по- силен дъжд, а не от преваляване), дали спарва? Материята ми се струва тип "мушама".

# 336
Според мен ще спарва...найлон си е. Не е предвидено да се стои дълго време с него. Предполага се само докато се придвижиш от т.А до т.Б.
 Пак същите смачкани отпред ботуши за големи пускат. Без бомбе отпред. Отврат. Втора година едно и също...

# 337
  • софия
Имаме детските долнища за дъжд от едно намаление.Като мушама са .Слагали сме го на  киша и не е про пускало.На дъжд не е пробвано.

# 338
  • have faith and be patient ..
Имам от миналогодишните - доволна , даже долницата , която е с полар отвътре , я носи малката вместо ски екип , с един тънък чорапогащник или клин от долу и така беше по пистите + едно лидълско ски яке за 15 лв. !! От разпродажба зелено и лилаво ... тази година мисля пак тях да си ползва хлапето Simple Smile

# 339
  • shumen
Найлон е и ще спарва.Но на мен ми трябва да отидем от нас до градината като вали или да излезем за малко да поиграе в дъжда детето.

# 340
Аз в дъждовни, студени есенни дни му обувам направо ски панталона. Не виждам смисъл от още една непотребна дреха в гардероба му..р

# 341
  • до едно тепе
Спарват да, но и от дъжда пазят. Аз им взех от неподплатените с полар. Моя скача в локвите с тях и не се е мокрил. Не излизаме в много силен дъжд, а в леко преросяване да се разходим, но едва ли ще има голяма разлика. За прибиране пеша от градината в дъжд са ми незаменими.
Е то ако е студено есенно е добре със ски панталона ,ама пролет на 20 градуса ще се сварят ако им ги обуя Laughing

# 342
То пролет с 20 градуса нямаме. То ще е лято...

# 343
Последните две теми ги изпуснах и ще ме извинявате , ако сте коментирали назад , но ме интересуват отзиви за сгъваемите чадъри от следващата брошура , струват ли си? Ще се връщам да ви чета , прочетох последните 2 страници от тази тема и някой писа за вкусни бисквити Simple Smile))) , но така и не разбрах кои са.

# 344
Имитация на Ореото са. Neo са, на Sodney,  1.79 лв. накъде струват..
Чадърите не сме ги коментирали...

Общи условия

Активация на акаунт